⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 25 870
  • 722
  •   13
Отговори
# 675
Абе хора вие нормални ли сте?! Не се извинявам за речника си ако ще и модератор да го изтрие.

Има насилено физически и сексуално 4 годишно дете по дяволите , а вие го обвинявате него и родителите wtf
По-голямата част тук сме майки , как пък нямате грам емпатия, защитавате Герова, директорката, кмета та чак и в доказан авторитет като Тодор Тодоров се усъмнихте.

# 676
  • Пловдив
Чудесна илюстрация на това, което написах за начина, по който публиката със или без нещо между ушите ти приписва неща, които никога не си казвал - не просто не си ги казвал точно същите, ами нямат нищо общо с казаното. Плюс липса на грам емпатия, ерго психопатия и т.н.

Скрит текст:
"...нямам основание да се съмнявам в професионалната му компетентност, но не бих ръкопляскала на всичко, което говори" = кощунствено усъмняване в доказан авторитет;
"...интерпретация на майката - не защото съзнателно лъже, а защото..." [най-вероятно помни и възпроизвежда неточно чутото и по тази причина написаното в удостоверението от лекарката, показано на камерата, не е същото като онова, което майката пред камерата твърди, че и казала на същия преглед същата лекарка] = "обвинявате майката";
...и детето - него пък къде го обвинявам и в какво, така и не разбрах, ама карай, това е от моралната ми нечистоплътност и липса на грам емпатия явно.

Напълно способни сте да изгорите на клада всяка набедена пак от вас вещица, и тъй като вече съм "доказана" лъжкиня, психопатка, морално нечистоплътно лице, покрай което нормалните си запушват носа, и какво ли не, мисля да се оттегля.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 19:59 от Магдена

# 677
Може би,от чисто човешка гледна точка...е време да спрете с преразкази по темата,с форма на разсъждения,или по -точно,откровени спекулации..
Ако някой има желание и необходимост,може да изгледа отново репортажи,да се запознае със всички налични документи и експертизи...
Много нечистоплътност и недобронамереност..
Дали си струва,да останете..хора..

# 678
  • Някъде там
Добре, че издържах да слушам внимателно и на всяко по важно нещо връщах, за да чуя,  това което тук съм написала, а не да пиша на посоки.

# 679
Хора които не са гледали 2ра част няма нужда да пишат да си чешат езиците.
Много неща станаха ясни!
Аз чакам 3та част.

Адмирации на тези родители, че не се сломиха и не се отказаха. Защото скапаните институции в тази изгнила община това искат. Да се забрави и потули.

Нямам търпение въпросната Герова да бъде подведена под отговорност, и  да и пъхат на нея камиончета в Сливенския!!!

# 680
Мен друго ме притеснява. Един човек не става психопат, насилник и педофил на 50 години. Той винаги си е бил такъв. Страшният въпрос е, има ли други жертви на тази учителка? Някак си  не ми се вярва, ако действително е такава, каквато изглежда, това да е първият й случай...

# 681
  • София
Разбира се, че може да има. Може и обаче детето да е било много по-малко например и да не е говорило. Може и много други сценарии да има, но няма смисъл да ги коментираме тъй като няма да ги разберем.

# 682
Абе хора вие нормални ли сте?! Не се извинявам за речника си ако ще и модератор да го изтрие.

Има насилено физически и сексуално 4 годишно дете по дяволите , а вие го обвинявате него и родителите wtf
По-голямата част тук сме майки , как пък нямате грам емпатия, защитавате Герова, директорката, кмета та чак и в доказан авторитет като Тодор Тодоров се усъмнихте.
[/quot,
Нормалните хора чакат професионалистите да си кажат думата,а не дрънкат празни приказки ,за да си начешат егото.

# 683
Нормалните хора чакат професионалистите да си кажат думата,а не дрънкат празни приказки ,за да си начешат егото.

Ние сме НЕнормални, затова коментираме преди професионалистите 🙂‍↔️

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 20:27 от Merryhristowa

# 684
  • Другата България
Може би,от чисто човешка гледна точка...е време да спрете с преразкази по темата,с форма на разсъждения,или по -точно,откровени спекулации..
Ако някой има желание и необходимост,може да изгледа отново репортажи,да се запознае със всички налични документи и експертизи...
Много нечистоплътност и недобронамереност..
Дали си струва,да останете..хора..
???
Поради каква причина са призивите да се спрат коментарите за тема, която всъщност е....обект на тема в дискусионен форум, с ясно зададено заглавие и конкретна тематика?
В качеството си на каква квалифицираш постовете на съфорумки като “спекулации“?
Патосът дори няма да го коментирам.
Съвсем резонно е да има различни мнения по темата на темата, хората сме различни, мисля всеки без да се налага друг да го подканя е изгледал каквото е преценил, затова и коментира.
Точно тук може да се мине и без дежурното начукване на канчета и квалификации на съфорумки /което е против правилата на форума, между другото/.

Та, по темата.
И кметът на община Поморие, и Афродита Данданова се държат като виновни хора.
Не е нужно Тодор Тодоров да го каже, то се вижда и с непрофесионално око.
За Герова да не говорим, за нея вече писах. Толкова празнословие, словоблудство и откровени заплахи говорят само за едно нещо - виновни има, и поведение, и думи го доказват /за мен/. Изключително нелеп беше намека за любовника на майката, отвратена съм от това докъде може да стигне човек /жена при това/ в намеците и манипулирането /опитите за такова/ на общественото мнение само за да си запази работата, защото тя пази и собствения си.....кок, не само този на Герова.
Не знам за вас, аз на три пъти спирах видеото.
Тежко е за гледане.
Много искам истината да излезе наяве, официално, разбира се, и виновните да си понесат наказанието.
Не мисля, че са родителите.

# 685

Това изобщо не съм го писала аз , не знам от къде е дошло и кой го е цитирал

# 686

Това изобщо не съм го писала аз , не знам от къде е дошло и кой го е цитирал
dochy беше цитирала теб, а аз цитирах нея, но то е излязло като твой цитат.Оправих го 🙂

# 687
  • Някъде там
Мен друго ме притеснява. Един човек не става психопат, насилник и педофил на 50 години. Той винаги си е бил такъв. Страшният въпрос е, има ли други жертви на тази учителка? Някак си  не ми се вярва, ако действително е такава, каквато изглежда, това да е първият й случай...
Възрастната ромка каза : Децата не лъжат. Тя идва от друга градина и там е направила същото.
Явно все пак се говори между хората и за други случаи, но не смеят да кажат.
Младата пък се сопна, че нейното е от скоро в градината.
Ето за този репортаж говоря.
https://vm.tiktok.com/ZNdnwEheN/

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 20:53 от daviz

# 688
Единствения призив е да четете и слушате внимателно,преди да коментирате и изказвате предположения...
Ефекта на "счупения телефон" няма да помогне за изясняване на истината..

# 689
За мен не е нормално да обвиняват
- майката , че има любовник
- бащата, че е отсъствал дълъг период , защото работи далече от дома
- детето , че си фантазира
+ че са наркомани

Но от друга страна ,
- Герова крещи и агресира срещу камерата (чудесен пример за детски учител, как с кеф да не си оставиш детето там )
- директорката се държи като примат , има завършен максимум 8 клас , едва връзва сложно изречение
- кмета, който държи здраво кметския стол дори и с цената на травмирано дете
- леля Иринка, която изпрала окървавеното бельо на детето най-спокойно , а сега се крие като плъх ... Всички тези хора, с поведението си крещят виновни

Очаквам по-нататък в темата да се напише, че момиченцето си е виновно, че ходи с роклички и полички и си го търси ... нали така е модерно - жертвата да си е виновна

Общи условия

Активация на акаунт