⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 28 447
  • 889
  •   18
Отговори
# 855
Явно на вас ви е трудно четенето с разбиране. Детето няма да има химен, само ако се е родило без такъв. В противен случай ще има химен, но ще бъде разкъсан. Но ще го има. С белези, разкъсвания или наранявания, няма как да го няма целия. И няма как ако е разкъсан да зарастне.
Второ никъде не съм писала, че няма насилие върху това дете. Напротив, от първия си пост тук пиша обратното. Изказвам съмнения само за сексуалното насилие.
И последно, доста ажитирани потребителки им е трудно да приемат чуждо мнение, или да се опитат да му отговорят без нападки и обиди.
Точно ти започна с нападките и обидите, прочети си собствените писания. Ш се опитай ти да приемеш чуждото мнение. Може ли за двайсети път да дискутираме тук има ли химен детето или няма и дали се е родило без него.....Предлагам да спреш. Целуването с език в устата физическо насилилие ли се води, че аз друго разбирам като ми се каже това. Никакви съмнения нямам аз специално какво се е случило, но си има ангажирани със случая професионалисти....нека оставим на тях да наказват учителката

# 856
  • София
Скрит текст:
Колко да е интересно.
Всеки сам си преценява Grinning

И обратното е валидно. Някой решил, че майката заблуждава детето, ама пък нямало съмнение уж за насилие.
Много интересно, нали!

Значи ако днес се ударя и имам белег, след време няма да имам и белег и експертиза ще каже, че аз не съм се ударила.
Така и в тоя случай. Бг правосъдие. Случая вече е в девета глуха както винаги.
Ама чакаме част три да видим продължението с държавните кокошки, които се изтърсиха без покана.
Да де, но в следствени действия и съдебен процес не би следвало да важи всеки сам си преценява.
Ако ти си се ударила и си имала белег, а след време белегът изчезне, разчитаме само на твоите думи, че някога си се ударила. Няма проблем и няма особено значение, ако просто разказваш на някого как преди еди си колко време си се ударила, но белегът вече го няма. Но е проблем, когато става въпрос за насилие, разследването и доказването му.

И в тази връзка, силно смутена съм от начина, по който е проведен първия преглед.
Майката е тръгнала сама да търси лекар, от болницата пък я пращали ту тук, ту там. Във втората част се говори за дежурен кабинет, за млада лекарка, която преглежда детето, после за друг лекар, който казал на майката за преглед с пълна упокойка и камера, но впоследствие й казва, че е най-добре да се направи в София. Майката говори как специално питала съдебна медицина ще й заверят ли документите от прегледа. Пълна каша е с тези прегледи, лично на мен ми е трудно да проследя хронологията от разказите на майката и от репортажа.
Скрит текст:
Заключенията не коментирам и не оспорвам, а начина, по който са действали. Притеснително е, че няма процедура, която да се следва, за да се оцени и документира състоянието още в началото, а и за да се избегнат повторни експертизи след това.

Аз нямам съмнение, че върху детето е упражнено насилие.
Не твърдя, че то си измисля, нито, че майката лъже. Но има много неясноти. Има и неща, които компрометират следствието. Съвсем резонни въпроси задават някои потребители тук, но темата е буквално лов на вещици. Колко пъти трябва да напиша "мърша", "изрод" и "садист" в един пост, за да е доволно "обществото" и да спре да раздава квалификации?
Аз също не съм сигурна в хронологията.
Значи майката води детето на първия преглед (при младата лекарка), която установява, че няма химен. След това майката води детето на втори преглед (в МБАЛ Бургас), където установяват, че има химен, но е разкъсан. След това прокуратурата назначава експертиза, която е проведена месеци по-късно, и при която се установяват единствено наранявания по ноктите.

Така ли е или бъркам?

# 857
Разбрах 2 жени, не вярват в сексуалното посегателство.

Кажете ми сега вие двете, ако това е вашата дъщеря/ внучка, пак ли така ще сте недоверчиви. Затворете очи за минута и си представете че вашето дете е с разкъсвания в областа на гениталиите. моля да чуя.

Боряна пък искала доказателства, като не и се четат документите показани в материалите, пише колкото да не заспи.

# 858
  • София
Няма нужда да намесвам роднини. Не съм наивна и не мога да вярвам сляпо, когато виждам с очите си, че има волна или неволна манипулация. Не мога да си затворя очите за това.

П.П. Никъде не съм написала, че не вярвам, че е имало секс. насилие. Не изопачавай думите ми.
Ето тук е съмнението ми.
Според мен е напълно възможно тя да е насилник. Говоря за шамари, обиди, викове... Такива неща. Което с пълно право я прави "Лошата" в съзнанието на детето. Възможно е, АКО сексуалният насилник е друг, тя да продължи да бъде "лошата". Възможно е и тя да е единственият насилник. Това е моята теория засега.

П. П. Не задължавам никого да вярва в нея. Просто обяснявам защо не съм 100% убедена, че тя е сексуалният насилник.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 18:42 от milenaka

# 859
Birdflower, има някои неща зарастват, други по-бавно.
Говори се за щърбини, явно от наранявания.
Експертизите не са направени след случилото се, а много време след това.
И след толкова протакания, като може да се каже, че имаме само моите думи за един белег, така и можем да кажем, че имаме само едни голи обвинения на едно дете и да приключим случая.

Боряна, може ли доказателство, че детето е родено без химен? Grinning

# 860
Аз съм го написала и стоя зад думите си. Ако един индивид пребие едно момче с пръчка например и нарани и тестиса му в боя е насилник. Мисля че всички са съгласни с мен иняма две мнения. Но ако се забавлява с него дори без да има нараняване е педофил. Или не е така. За пореден път питам правите ли разлика между едното и другото. Без да оневинявам нито единия, нито другия. Задавам си въпроси, които при едно дело ще бъдат задавани, даже ще бъдат много по-груби от мен.
Според мен при посещение на съдебен лекар свързано с такива оплаквания е редно в 21ви век да има и снимки на пораженията. Не зная има ли такива, но трудно биха променени.
Още нещо всички тук, които скачат колко са корумпирани всички прокурори, съдебни лекари  и т.н са на сто процента сигурни в прозрачността при осиновяване.

# 861

Боряна не е гледала материалите, не е видяла експертизите. Пише си тука по симпатии.

Няма нужда да намесвам роднини. Не съм наивна и не мога да вярвам сляпо, когато виждам с очите си, че има волна или неволна манипулация. Не мога да си затворя очите за това.

П. П. Не задължавам никого да вярва в нея. Просто обяснявам защо не съм 100% убедена, че тя е сексуалният
А не виждаш манипулацията на кмета? Не виждаш съучастие на лелката, и лъжата и, че не знаела нищо?

Виждаш някакви манипулации които са само в твоята глава. Уважам правото ти да имаш различно мнение, но малко уважение към една жена, майка и едно травматизирано дете няма да е излишна. Постави се на тяхно място за момент.

# 862
Въобще не разбирам тезата ти, честно. Детето е бито, но не е сексуално тормозено, така ли? Има достатъчно гнусни подробности в двата репортажа, не ми се повтарят сега, който има сили да ги изгледа и пак да дойде да пише тук, че е било само физически малтретирано детето. От сто кладенеца вода за да се докаже....не знам какво, по-скоро да се стои на контра от мейнстрийма.

# 863
Къде видя, че си пиша по симпатии. Или това е най-лекния начин да ме обориш.
Прочела съм експертизи, видях нараняване, не разкъсване и липса на химен. Еле пък Запрянов камионче . Ако някоя от вас е видяла как кърви разкъсано влагалище да пише. Ако не да ви кажа, че може да се стигне до операция и кръвопреливане при жени. За малко дете даже не ми се мисли. Има деца загинали след такова насилие.

# 864
Е те педофилите на това разчитат, няма видео на престъпленията им. И другата удобна среда за тях е срамът и страхът на пострадалите семейства. Сто процента и други деца са пострадали, но си мълчат, да не започнат и затях да шушукат селските пръчки "Абе има нещо в това семейство". В потрес съм от морала на Афродити, Иринки, кметове, че и районни прокурорки, дето били много принципни по принцип, ама не точно в тоя случай.

# 865
Тази пък Афродита заслужава да я съдят за клевета!
Не знам записите законни ли са, но това което чух от директор на детскои заведение ме втрещи.

# 866
  • София
Скрит текст:

Боряна не е гледала материалите, не е видяла експертизите. Пише си тука по симпатии.

П. П. Не задължавам никого да вярва в нея. Просто обяснявам защо не съм 100% убедена, че тя е сексуалният
А не виждаш манипулацията на кмета? Не виждаш съучастие на лелката, и лъжата и, че не знаела нищо?

Скрит текст:
Виждаш някакви манипулации които са само в твоята глава. Уважам правото ти да имаш различно мнение, но малко уважение към една жена, майка и едно травматизирано дете няма да е излишна. Постави се на тяхно място за момент.
Виждам ги. Затова и писах няколко пъти, че за мен е напълно възможно тя да е насилник.

Какво общо имат уважението и съчувствието към майката? Те не са нито причина, нито повод да вярвам сляпо или да не разсъждавам критично.

# 867
Факта, че поставяш под съмнение думите на майката е израз на неуважение. Според теб тя лъже, така ли?

# 868
  • София
Поставянето под съмнение на нечии думи не е неуважение.

По отношение на майката:
Скрит текст:

Така че да - продължавам да твърдя, че името не трябва да се подсказва така.
Нещата са много сериозни, става въпрос за сексуално посегателство и травми за цял живот.
Дали е казала името, или не го е казала, въпросната ГЕРОВА си остава един индивид, който трябва да бъде преследван от закона. А не да тръсим "грешки" в майката.

Ето мнението ми по отношение на тази:
Ето тук е съмнението ми.
Според мен е напълно възможно тя да е насилник. Говоря за шамари, обиди, викове... Такива неща. Което с пълно право я прави "Лошата" в съзнанието на детето. Възможно е, АКО сексуалният насилник е друг, тя да продължи да бъде "лошата". Възможно е и тя да е единственият насилник. Това е моята теория засега.

П. П. Не задължавам никого да вярва в нея. Просто обяснявам защо не съм 100% убедена, че тя е сексуалният насилник.

Грешката на майката за мен поставя отговора под въпрос.

Обяснявам пак написаното в цитата:
За мен тази жена е насилник. Като такъв трябва да носи отговорност. Заради подсказания отговор не съм убедена, че тя е сексуалният насилник. АКО той е друг, а набедят нея, на него ще му се размине. Това е едно от най-гнусните престъпления и не съм съгласна на някого да му се разминава.
Това е позицията ми. Не знам как по-ясно да я напиша. Нямам проблем, че друг не е съгласен с нея.

Наистина не знам защо толкова често се налага да обяснявам мнението си и как по-ясно да го напиша. Колкото и да го чета, не виждам нищо неясно.

# 869
Разбрах 2 жени, не вярват в сексуалното посегателство.

Кажете ми сега вие двете, ако това е вашата дъщеря/ внучка, пак ли така ще сте недоверчиви. Затворете очи за минута и си представете че вашето дете е с разкъсвания в областа на гениталиите. моля да чуя.

Боряна пък искала доказателства, като не и се четат документите показани в материалите, пише колкото да не заспи.

So Lucky, повече са, но някои се изнизаха тихомълком, може би засрамени от собствените си разсъждения. То не бяха версии с химикалки, писалки, бутане, самичко си го направило и какво ли още не.
Изсипаха си всички съмнения върху малкото беззащитно човече и нито грам съмнение върху големия човек.

Нито след първия репортаж, нито след втория съм се съмнявала, че е имало сек*насилие. Не знам защо все си го представят буквално с класическо проникване на г*ло и го свързват със сек*удоволствие.

До дамата, която написа, че майката и детенцето били ниско интелигентни, напротив, те достатъчно добре, ясно и разбираемо се изразяват - проблема не е толкова в анализирания, а в уменията на анализиращия.

Общи условия

Активация на акаунт