Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 69 672
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Някъде там
Не е като да не са  носили и други кралските дами  червени рокли и тоалети в комбинация с розови и червени червила.
Скрит текст:

Голямо забавление. Сигурно са я питали дали й се искало да го застреля.Grinning

Днес и с двата тоалета много ми харесва. Полата е страхотна, на тежки големи плисета пада й стои много красиво.

# 1 006
  • Glasgow
С моя колежка с испанско- марокански корени бяхме говорили за Хуан Карлос, то беше по повод, че тя обясняваше какви хрътки са испанските таблоиди и как са безмилостни и разбиват животи. Обвиняваше тях за самоубийството на сестрата на Летисия и после каза и за краля, как го снимали с Корина в Мароко и после той публично се извинявал със сведена глава. Коментарът на колежката ми "Той е крал, не трябва да се извинява, това е личен живот".

# 1 007
Личен живот, ама крал 🤣
Ей, най-после я видях тази грейка отдолу.

# 1 008
  • Glasgow
Не знам какъв е етикетът, когато крал има любовница🤣Нали харчи пари по нея, предполагам е добре да се извини🙈

# 1 009
От червените рокли горе, Летисия е уау.
Кралете не са това, която бяха преди столетие (я), даже и по отношение на любовниците. И поданиците не са. Та за това трябва да се извинява. Не вярвам да го обичат испанците. Та той разклати направо монархията там.

# 1 010
  • София
Не знам какъв е етикетът, когато крал има любовница🤣Нали харчи пари по нея, предполагам е добре да се извини🙈
JoyJoyJoy

От червените рокли горе, Летисия е уау.
Кралете не са това, която бяха преди столетие (я), даже и по отношение на любовниците. И поданиците не са. Та за това трябва да се извинява. Не вярвам да го обичат испанците. Та той разклати направо монархията там.
До преди множеството скандали с него, Хуан Карлос доколкото знам е бил доста обичан и уважаван.
Сигурно по-възрастните и досега го уважават.
Важното е, че взеха адекватно решение, и най-вече че Фелипе до момента е безгрешен.

# 1 011
Харесват ми пластовете на Мери, явно не е рокля, но гледай добре подбраните цветове каква разлика дават.

Червило от снощи ми харесва, но, признавам си, изобщо не го бях отразила докато не стана дума за него. Отивам да гледам още снимки, клипче няма ли в движение да се види цялостно

# 1 012
  • Glasgow
То какво беше реално с Хуан Карлос, беше някаква ирония на съдбата, някъде на екскурзия с любовницата и се контузва там, та трябва да го лекуват в Испания. И след раздялата им той си иска имоти и подаръци и тя го докладва, че се страхува, че това е пране на пари 😅 не помня детайлите, но беше с неговите камъни по неговата глава.

# 1 013
Доколкото помня, прекалено много пари беше изсипал на тази жена. Че и той бъркал в меда покрай нея. За отклонените пари става дума 🙂
И друг път съм го писала, всички тези мъже, които обсъждаме в темата, няма как да не шават нелЕво. Прекалено много са съблазните около тях, прекалено много жени им се натискат, привлечени от властта, славата и парите. Разликата е, че някои са по-дискретни и успяват да не ги хванат, други са с по-малко късмет. Или пък ядосат журналистите с нещо и медийният чадър пада. А медиите знаят много.

# 1 014
  • София
Харесва ми, когато излизат подобни клипчета как се веселят - в случая холандците
https://www.instagram.com/reel/DQWHq2dCPVa/
А и шведите
https://www.instagram.com/reel/DQUppoIjQxk/

# 1 015
Принц Хенри е дал поредно дълго интервю, в което говори за кралското семейство, книгата си Резервата, животът му в Америка, колко е щастлив там и тн. Учи ни и какви грешки допускаме в социалните медии, както личности, така и като родители. Има и забавни неща - карат го да повтаря типични неща, които всеки един американец би казал, с американски акцент, който Хари е усвоил доста добре, да подвиква като фермер от Тексас и тн.

Подкастът е 57минути, още го слушам, ако има нещо ново освен стандартните му опорни точки, ще ъпдейтна поста.

https://www.youtube.com/watch?v=h79PRBY12rQ

# 1 016
  • Някъде там
Двойният колан на Мери е страхотен! Като фен на коланите високо го оценявам. И се радвам, че отново се завръща на мода носенето им. Не на простото коланче, тип мъжки на панталона, а точно различните, арт колани. Двойни, тройни, десеторни, ако ще 😃 Хубавият колан раздвижва дрехата и придава уникален вид и на най-универсалната.
Много е интересен определено.Тя има още един подобен.
Скрит текст:

И полата е на същата марка.

С мацката отзад са се мачнали..😀

Разкошен пръстен и  чаровна усмивка.Heart

Чудни клипчета, Лана, носят приятно настроение. И аз обичам много такива клипчета и моменти.
Давай още ако видиш. Най любимо ми е на Максима в Аруба на и на Джоузефин като по малка на Royal run.

И една готина Максима от вчера,
на посещение на военна тренировъчна зона на Кралския център за образование и обучение
Marechaussee в Хардервейк. Тя получава обяснение на задачите и обучението на Кралската военна полиция и посещава уроците на два бивака: - Курс за охрана на Marechaussee: урокът „Грижи под огън“ показва как учениците извършват животоспасяващи действия под напрежение и в симулирани пожарни ситуации. + Кралската военна полиция тази година: урокът „Действие за действие“ подготвя участниците за тяхното заминаване, като същевременно обезопасява района и проверява оборудването им.

# 1 017
  • София
😁😂😁😁🙃
Отива ѝ зелено...

# 1 018
  • Някъде там
Нали Grinningсмях й се като я видях одеве.
Шарлийн е в Грузия. Младежкия отбор по ръгби на Монако е там на
подготвителен лагер. Тя им е патрон.
Освен това са провели обучение за оказване на първа помощ, организирано от фондацията й и червения кръст на Грузия.
Шарлийн каква е хубава така кежуъл.

Фелипе и Летисия поднасят венци и отдават почит на жертвите на ДАНА.

# 1 019
  • София
Дядо Хаджия, друго имах предвид под свещниците-рога. Когато на снимката са застанали пред настанен свещник и изглежда сякаш рога им растат от главата 😃

Хюсеин днес е в България. Има време да ни разкажат в новините.
А защо обикалят, то е ясно. Търсят международна подкрепа.
Радев е на посещение в Суадитска Арабия и там се е срещнал с йорданеца. https://www.bta.bg/bg/news/bulgaria/oficial-messages/995882-prez … uditska-arabiya-p

Общи условия

Активация на акаунт