Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 69 655
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 990
Мери е изключително странно облечена в последните дни. А днес е върха на сладоледа, грейка и отгоре някакво плетиво, че и затегната с няколко груби колана.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 12:16 от Chonsi

# 991
Дядо Хаджия, друго имах предвид под свещниците-рога. Когато на снимката са застанали пред настанен свещник и изглежда сякаш рога им растат от главата 😃

Хюсеин днес е в България. Има време да ни разкажат в новините.
А защо обикалят, то е ясно. Търсят международна подкрепа.

# 992
Според мен Мери е с рокля и отгоре с вариация на сако.
Не ми харесва този стил, особено този тип поли, но Мери изглежда добре така. Улучила е съчетанието на пластовете определено и цветовете са хубави. Само ботушите можеше да не са черни, обаче ръкавиците й са Heart Eyes

# 993
  • София
Ръкавиците са бордо, като сакото (или каквото е) и на мен ми харесаха много. Не е рокля. Има яке под сакото - може би е много студено. Странно е, но цветовете са съчетани добре и цялостно изглежда добре. Бих затворила дупката, което може и да е било първоначално и да се е отворила, защото не се вижда закопчаване.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 12:34 от Lana

# 994
  • София
Червените червила и отиват. Розовото е, любезно казано, недоразумение.
Понеже стана голяма драма с това червило.
На някои снимки изглежда ярко розово, на други по отива към пепел от рози и nudе.
Роклята също е с различен цвят на отделните снимки. Ту яркочервена, ту тъмночервена.
Според мен яркият грим и червило състаряват след една определена възраст. Вечерен грим предполага по-силен грим на очите, което пък изключва ярко силно червило.

Носенето на дрехи, обличани от други членове на семейството е стара традиция. Тук може и историчката в темата да се изкаже.
През средновековието тъканите като коприна, кадифе, златоткани, дантели и т.н. са били много скъпи. Кралският двор е поддържал гардероб от такива рокли. И кралят е решавал дали ще отпусне пари за нова рокля или ще извадят от гардероба дреха за поредната съпруга, любовница, дъщеря, племенница и т.н.

Пропуснал съм кога Н.Кр.В. принц Ал Хюсеин бин Абдула е пристигнал у нас или нашите медии не са го отразили. На снимката виждате срещата му с президента. Тези обиколки из Европа вече ми се виждат малко странно.
Нищо странно няма. Всичко е във връзка с Израел, Хамас, Газа, палестински бежанци.
Йордания е доста бедна държава и не може да си позволи бежанци без външна помощ. Нищо че мама Рания харчи толкова много за тоалети.

# 995
Няма закопчаване, да, и аз това гледах, явно е някаква интерпретация на сако и пелерина в едно. Цветът му обаче е страхотен и благодарение на него цялостно изглежда добре.

# 996
Палец за червилото, ярко червено с ярка рокля ще е много също.
За дрехите - мило , булчински рокли повече са ползвани след преработка и ключът е в преработка.  Има  платове,  модни къщи правят нови модели. Има възможности и не питат никой може ли нова дреха. Няма лошо  и в ползване на  красив тоалет, но малко фигури  и поводи съвпадат, дори с преработка,  а  директно  съвсем.

# 997
Никой не казва да сложи червено червило, но да не е крещящо розово. И без това всички красиви визии с червени рокли на изискани дами да или с телесен цвят червило или с нещо в кафявата гама. Дори и Меган Маркъл, на която не съм особен фен, умело носи червени рокли с подходящ цвят червило.

Говорейки за Меган - пуснала е малки свещи, символизиращи рождения й ден и деня на сватбата. Цената им е 64долара на бройка. Дизайнът е много красив, но цената ми се струва много висока. https://asever.com/products/signature-candle-084-water-lotus-san … -california-poppy
Като гледах първия сезон на реалити шоуто й и в кадър имаше от свещите, имаше и ваза, пак с тази щампа. Предполагам, че ще пусне скоро и вазите. Не съм гледала втората част на шоуто й, но сигурно и там ще има продукти от бъдещи колекции.

# 998
Чак пък крещящо розово да е червилото 😃
Според мен Мери е с рокля и отгоре с вариация на сако.
Не ми харесва този стил, особено този тип поли, но Мери изглежда добре така. Улучила е съчетанието на пластовете определено и цветовете са хубави. Само ботушите можеше да не са черни, обаче ръкавиците й са Heart Eyes
И аз като рокля и горно сетре го виждам. Ексцентрични някакво. Но пък интересно.
Ръкавиците и аз одобрих.

# 999
  • София
На моя монитор си е много подходящо червилото

Както роклята изглежда различни на различна светлина, най-вероятно и с червилото е така.

# 1 000
И аз това казах.

# 1 001
Роклята си е ярко червена, никъде не се вижда розова. Не знам как може да смятате, че отиващо към цикламено червило е подходящо като си личи, че не подхожда на роклята. Грешка е на гримьора определено.

Ето тук ясно се вижда, че е с грейка отдолу, но защо просто стилиста не е подготвил дебели дрехи, като знае, че отива на студена дестинация вместо да носи няколко слоя?
За заметнатите ръкавици на колана е излишно да говорим, толкова ли няма асистент да ги вземе.

Още едни кралски мемоари се задават.
Крал Хуан Карлос говори за първи път за доня Летисия: „Тя не допринесе за сплотеността на семейните ни отношения.“ Съществува „лично несъгласие“ между нас, подчертава краля, който ще публикува мемоарите си във Франция на пети ноември.

# 1 002
Този пък. Още малко и той ще се изкара жертва на жена си, при все, че цял свят му знае аферите. Много грозно ми се струва.

# 1 003
На тия години се сетил да чисти имидж и печели пари.. 😆
Говори и за Даяна:
Хуан Карлос казва, че нищо не се е случило между него и Даяна въпреки слуховете.
“ „Студена, мълчалива, дистанцирана, освен в присъствието на папараците“

Относно Корина Ларсен и връзката им, кралят признава, че „това беше грешка, за която дълбоко съжалявам“. Освен това той подчертава контрапродуктивните ефекти, които това предизвика в личния му живот. „В моя случай това имаше опустошителен ефект върху моето царуване и върху семейния ми живот. То подкопа хармонията и стабилността на тези два основни аспекта на моето съществуване и в крайна сметка ме накара да взема трудното решение да напусна Испания. Опетни репутацията ми в очите на испанския народ.“

# 1 004
Може да му кажат за кюфтетата, га яде...

Общи условия

Активация на акаунт