Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 69 642
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Днес и с двата тоалета много ми харесва. Полата е страхотна, на тежки големи плисета пада й стои много красиво.

И на мен ми харесва и с двата тоалета. Това сако в цвят патладжан (така го виждам), е разкошно. Мери носи такива землисти комбинации много добре и тоя колан е страхотен.
Изобщо в последните дни нямам ни една забележка към нея, безупречна елегантност.
Червената рокля е уау.

# 1 021
Дядо Хаджия, друго имах предвид под свещниците-рога. Когато на снимката са застанали пред настанен свещник и изглежда сякаш рога им растат от главата 😃

Хюсеин днес е в България. Има време да ни разкажат в новините.
А защо обикалят, то е ясно. Търсят международна подкрепа.
Радев е на посещение в Суадитска Арабия и там се е срещнал с йорданеца. https://www.bta.bg/bg/news/bulgaria/oficial-messages/995882-prez … uditska-arabiya-p
Ясно, объркали сме мястото на срещата 😃

Мери и аз много я харесах последните дни.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 10:33 от птица

# 1 022
  • Някъде там
И днес и на първи ще я видим Мери.
Днес присъстват  на концерт на Датския национален симфоничен оркестър по случай 100-годишнината му, а на първи тя лети за Кайро, ще присъства на откриването на новия музей.

Максима вчера на работна среща с консултативни съвет на ‘Global Finance & Technology Network’
Само цвета на костюма харесвам.

Хари и Меган  на мач на Доджърс:grinning:

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 11:09 от daviz

# 1 023
Максима е особено лъчезарна  напоследък, много ми допада с небрежния шик на костюма.

# 1 024
Принцът и принцесата на Уелс спечелиха съдебна битка срещу списание Paris Match, след като то публикуваха снимки от частна семейна почивка в Алпите през април.

„Решението потвърждава, че Техни Кралски Височества и техните деца имат право на зачитане на личния си живот и семейното си време, без незаконна намеса и вмешателство.“

„Принцът и принцесата на Уелс са ангажирани да защитават личното си семейно време и да гарантират, че децата им могат да растат без неправомерен контрол и намеса. Те няма да се поколебаят да предприемат необходимите действия за прилагане на тези граници.“ - Дворец Кенсингтън

# 1 025
Уууу,
колко много неща пропуснах тези дни.

Мери е безупречна, както винаги. Там няма какво да си говорим, перфектната кралица. Другата, Максима и тя е толкова автентична и истинка Nature Sunny

Хари и Меган ми пълнят душата Purple Heart

# 1 026
Разибрам и уважавам решението на Уелс да пазят децата си от папараците и въобще от вмешателство в личиня им живот. Но, от друга страна - точно тези снимки са много по-интересни, защото са непосредствени и хващат спонтанни моменти. Важи за всички, разбира се, не само за Уелс.

# 1 027
Това с добре. Остава и на всички останали да се зачита правото им на личен живот и семейно време 😉

# 1 028
На кого не е зачетено право на личен живот - на Съсекс до сега да са изтипосали децата, но те държат на анонимност и  никой не смее да го направи - ще има дела до дупка. И не е проблем за едни снимки, а за непрекъснат натиск върху семействата на известните. Не спорят за прояви, за почивки и лично време е спорът.  То и  Даяна изтипосаха на яхта, , папарашка работа. Има право да съди. Не могат да се съблекат по бански тези хора.
 На събитие - може, в лично време не може ,това  е.

# 1 029
Ами, ако погледнем обективно, на кой толкова му пускат папарашки снимки - май само на Фреди с испанската афера и на едната холандска принцеса. Амалия и Елизабет Белгийска с гаджетата май бяха от профили в СМ.

# 1 030
На Фредерик Датски не му зачетоха правото на личен живот, но той не съди вестника за това. Иначе, който счита, че са му нарушили правата има право да заведе дело.

# 1 031
  • Glasgow
Меган зад кулисите вчера 😋😍
Скрит текст:

# 1 032
На Максима не ми харесва сакото и цветът на костюма всъщност. Иначе този тип панталони на нея й отиват, а и като са дълги е добре Simple Smile

Нека съдят когато смятат, че има за какво. Няма прецеденти и в това.

# 1 033
Аз си спомням, че сме водили тука някакви дисусии трябва ли да се съди пресата и колко безперспективно и  под достойнството на кралските особи е това, но се радвам, че са останали в миналото и всички сме на едно мнение,  че ако журналистите  не уважават личния живот на всеки, трябва да се  съдят.

# 1 034
Е, има огромна разлика. Едни го превръщат в медиен ПР цирк. Кой кога пристигнал в съда, чий адвокат какво казал, какво изтекло от изслушването. Други обявяват крайния резутат и приключват въпроса. Нито знаем предварително, че въобще има дело, нито пък излиза лична информация. Излиза, че ако имаш желание, може да има прайвъси, дори по такива теми. Нито медиите разбират, нито обществото.

Общи условия

Активация на акаунт