Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 7 848
  • 143
  •   7
Отговори
# 30
Последните снимки на Мери от нова фотосесия ли са? Не я представя в добра светлина, доста лош подбор на снимки, изглежда уморена и по-възрастна.

# 31
Палтото е на Harris Wharf London

Последните снимки на Мери от нова фотосесия ли са? Не я представя в добра светлина, доста лош подбор на снимки, изглежда уморена и по-възрастна.
За безплатното датско списание UD & SE, което е на разположение в цялата страна на гарите.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 12:36 от Chonsi

# 32
  • Някъде там
Ud & Se са били с Мери в Нигерия. Снимки от фотосесия за списанието.
След малко ще сложа цялата статия с разказа.
Така започва :
Какво всъщност правят кралските особи, когато пътуват по света, за да представят Дания? Ud & Se прекараха два дни с кралица Мери в Нигерия на тайно бързо пътуване между охранители от PET, храна на клечки и бронирани автомобили - и с постоянно тиктакащ хронометър.

https://www.udogse.dk/

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 13:13 от daviz

# 33
Мери може да е с палто на английския бранд Harris Wharf London, но според мен по-добре без него или с различен модел палто. Модните критици правят препратка към свещеническа роба.

Явно много харесва този английски бранд, на вчерашния ангажимент пак е била със сако на тази марка.

# 34
  • София
Мери може да е с палто на английския бранд Harris Wharf London, но според мен по-добре без него или с различен модел палто. Модните критици правят препратка към свещеническа роба...
Палтото на Мери няма абсолютно нищо общо със свещеническо расо.

# 35
  • Някъде там
Летисия ръководи връчването на наградите PremiosUNICEF2025, с които се признават ангажираността и усилията за значителна промяна на живота на най-уязвимите деца и младежи и напредъкът в защитата на правата, залегнали в Конвенцията за правата на детето (КПД).
Много свеж цвят тоалет е избрала.

# 36
Мери от вечерята ми харесва без палто. На списанието корицата е леко стряскаща. Останалите снимки са хубави, но защо тъмни.. Харесва ми и обстановката в датския дворец отвътре. Отвън не е никак впечатляващ.
Хареса ми и Виктория. Летисия според мен е съчетала два различни розови нюанса и то от две различни текстури, и двете с лъскав ефект - поне на снимката.

# 37
Ud & Se са били с Мери в Нигерия. Снимки от фотосесия за списанието.
След малко ще сложа цялата статия с разказа.
Така започва :
Какво всъщност правят кралските особи, когато пътуват по света, за да представят Дания? Ud & Se прекараха два дни с кралица Мери в Нигерия на тайно бързо пътуване между охранители от PET, храна на клечки и бронирани автомобили - и с постоянно тиктакащ хронометър.

https://www.udogse.dk/
Страхотна е Мери на тези снимки. Бялата й риза е Heart Eyes От много време искам точно такава, дано някъде да публикуват на кого е.
Ако някой попадне на детайли за дрехите, публикувайте ги тук, моля Blush

# 38
Летисия според мен е съчетала два различни розови нюанса и то от две различни текстури, и двете с лъскав ефект - поне на снимката.
Полата на Летисия ми изглежда да е кожена, модел на Boss, цвят Camelia.
На заден фон има дама с костюм в близък цвят, да не е тренд това розово?

# 39
Последните снимки на Мери, Максима, Летисия и Виктория са страхотни.

Вчера е починала Джейн Гудол.
Снимки с Хари:
https://www.vogue.co.uk/article/prince-harry-jane-goodall-september-2019-issue
https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/dr-jane-goodall- … han-b2837732.html

# 40
  • Някъде там
Мислех че някой е писал за Джейн. Да почива в мир.
Тези снимки са ми любими.

От двореца в Монако също има изявление
 С дълбоко вълнение Н.В.П. принц Албер II научи за смъртта на д-р Джейн Гудол, емблематична фигура в защитата на природата и човекоподобните маймуни.
Пионер, вдъхновител и мечтател, тя е посветила живота си на защитата на правата на жените.
биоразнообразието и обучението на бъдещите поколения.
През 2008 г. фондацията на принца на Монако Албер II му връчва първата си награда за изключителния му ангажимент към околната среда.
Само миналата седмица в Ню Йорк принцът имаше радостта да сподели с нея момент на голяма човечност и взаимно възхищение.
Княжеският дворец се присъединява към почитта, отдадена на една изключителна жена, чието наследство ще продължи да вдъхновява целия свят.

На Летисия е стар тоалета, но и предишния път е съчетала полата с тази риза.

Много интересни видеа и снимки пускат в Люксембург.
Мюер ще бъде бъдещият велик херцог Гийом в камарата, който ще положи клетва. По време на тази церемония трона има символично значение в рамките на този институционален акт.
Този избран стол принадлежи към серия, поръчана за голямата рицарска зала на замъка Бирг, построен в неоגותски стил в средата на 50-те години на XIX век. Преди великия херцог Гийом този трон е бил използван от великата херцогиня Шарлот по време на важни моменти от нейното управление, а също и от великия херцог Жан при полагането на клетвата му на 12 ноември 1964 г.
За този исторически момент трона е реставриран и върху него е изгорен монограмът на бъдещия велик херцог Гийом.
https://www.instagram.com/p/DPS_5raCBML

Амалия все по често се появява.

Негово Величество кралят, Нейно Величество кралица Максима и принцеса Амалия ще присъстват на Националното честване на 750-годишнината на Амстердам в Museumplein в понеделник вечерта, 27 октомври. На този ден Амстердам ще празнува своята 750-годишнина.
Столицата ще завърши юбилейната си година с празничен музикален концерт, посветен на годишнината на града, с участието на известни холандски изпълнители.

Нямам търпение утре да ги видим с балните рокли утре двете с Елизабет.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 15:22 от daviz

# 41
Полата на Летисия и според мен е на Boss. Не, че е лошо съчетанието, но идва малко смело за моя вкус.
Наистина Амалия почнаха по-често да я показват и да я въвличат в мероприятия да трупа опит. Ще ги видим как ще се нагласят за люксембургската смяна на трона.

# 42
Изявление на Уилям, отпреди няколко часа, по повод кончината на Джейн Гудол:

"Светът загуби един изключителен глас с кончината на Dame Джейн Гудол. Нейното безгранично любопитство, състрадание и пионерски дух промениха разбирането ни за природата. Тя ни предизвика всички да променим света и вдъхнови мен и безброй други да работим за опазването на нашата планета. Джейн Гудол направи промяна."

# 43
  • София
Мислех че някой е писал за Джейн. Да почива в мир.
Тези снимки са ми любими.

И на мен са ми любими, да почива в мир!
Била е и много красива като млада. Като дете прочетох книгата и за шимпанзетата "В сянката на човека" и бях впечатлена от откритията и смелостта и.

# 44
  • София
Заболяха ме очите от розовото на Летисия, но все пак го предпочитам пред цветовете, с които се появява напоследък.
Полата е хубава, но съм сигурна че може да се съчетае и с по-хубава риза - тази е меко казано ужасна.

Затова пък фотосесията на Мери е страхотна - облекло, цветово (харесва ми тъмния приглушен интериор), панталонът и ризата са разкошни.
Вчерашният костюм е австралийски - дано го носи пак, за да го видим по-добре на нея.

Общи условия

Активация на акаунт