Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 5 211
  • 100
  •   14
Отговори
# 45
Амалия, както и Леонор, отрано ги хвърлиха във водата. 20-годишни момичета, които вече трупат опит. Браво и на тях, и на родителите им за подхода!

Вярно, че за утре беше обявена абдикацията на Анри. Сигурно ще е интересно да се види. Особено щом ще има и трон 😉
Бях останала с впечатлението, че при повечето от днешните европейски монархии церемониалността е по-изчистена и осъвременена.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 15:57 от птица

# 46
Принцеса Катрин пристигна в RAF Coningsby, за да посети гарата за първи път, откакто стана Royal почетен Air Commodore в базата през 2023 г.
Тя ще срещне с персонала, семейства и ще има преглед на последните операции в базата.

# 47
  • Някъде там
Птица три дни ще са събитията. Утре  цял ден ща са основните събития, първо абдикацията и после провъзгласяването на Гийом, а в другите дни ще са събития и празненства за народа и църковно. Много събития ще има в цялата страна.

Затова пък фотосесията на Мери е страхотна - облекло, цветово (харесва ми тъмния приглушен интериор), панталонът и ризата са разкошни.
Вчерашният костюм е австралийски - дано го носи пак, за да го видим по-добре на нея.
Според мен са избрали такава по сериозна фотосесия в унисон с темата на статията за работата в Нигерия.
Много ми хареса и трогна отговора на Мери на един от въпросите :
Виждате ли разлика между кралица Мери и Мери без титла?
Имам чувството, че съм същият човек. Но, разбира се, всички ние показваме различни страни от себе си в зависимост от ситуацията. Понякога това е по-полираната версия по време на официалните посещения, а друг път е
по-спокойна версия. Но в същността си съм си все същата."
Преди да завърши интервюто, кралица Мери добави: Искам също така да разкажа на децата си за срещата със Съншайн. Това беше толкова силна история. Живеем в привилегирована страна и е важно да не забравяме тази перспектива."
Съншайн е шестгодишно момиче, което постъпва в кризисния център на 14-годишна възраст, след като е станало жертва на трафик.

Забравих да кажа че Максима онзи ден е била много хубава.  

Ботушите Blush

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 17:26 от daviz

# 48
След това принцесата посети общо пространство, наречено „Салон“, където Нейно Кралско Височество се срещна с членове на екипа за благосъстояние на Кралските военновъздушни сили Конингсби и с представители на персонала на Кралските военновъздушни сили Конингсби, включително летци от младши рангове, за да чуе за техните роли и опит на място.

Уилям мисля че има какво да каже за този поглед към жена му .. 😂

# 49
Много хубава и усмихната Кейт, този костюм май го носи скоро, карето на "Принца на Уелс", или е друг?
Очарователна е, всеки път е толкова усмихната, позитивна, естествена и си личи колко са спокойни и хората около нея.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 17:28 от Moderator1

# 50
Май е същият. На Бела Фройд, носен на  11 септември.

Дечицата се залепиха за нея, дори ѝ дърпат брошката, но тя е напълно спокойна.
https://x.com/HitsLincsNews/status/1973743347857490136

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 17:28 от Moderator1

# 51
Да, същия е костюма, който носи при посещението на копринените фабрики миналия месец. А пуловера е отдавна в гардероба ѝ, на Alexander McQueen.
https://katemiddletonstyle.org/brand/alexander-mcqueen/?query-148-page=5

# 52
Норвежкият крал събира много критика в медиите днес. По радио, по телевизия, онлайн вестници - навсякъде критика.
За всичките ми години тук не помня толкова критика към този иначе много обичан ''дядо на народа''.

Наричат го слаб и изолиран. Обвиняват го, че поставя семейното спокойствие преди всичко останало, а семейното спокойствие идва на последно място след задълженията му към короната и страната.
Само защото не иска да тропне с крак и да вземе твърди мерки срещу Марта, а я оставя да съсипва монархията и да петни кралското име.
Явно е решил само да си говорят, а Марта и шамана й не се впрягат особено от разговори. Обещанията валят, а зад гърба на краля си правят точно обратното.

Доверието към това семейство е спаднало до рекордно ниски стойности, а тепърва предстои голямото дело срещу Мариус в началото на другата година.
Няма да се учудя, ако в рамките на новия парламент, който бе избран тази есен, не се повдигне сериозно въпроса за референдум за смяна формата на управление.
Аз знам какво ще гласувам, ако се стигне до там.

# 53
  • Някъде там
Втори сезон на сериала за Максима предстои.

Каква разлика в цветовете при ралична светлина и от различни фотографи. Обач2 и двете ми харесват.

На посещение в Strong Neighborhood Connectors в Рурмонд.

„Силни съседски връзки“ е тригодишна програма от Oranje Fonds, в която участват шестнадесет обществени организации. Тези организации предоставят инструменти за по-добро използване на съществуващите таланти в квартала и насърчават жителите да превърнат собствената си обратна връзка в действия. Това насърчава укрепването на общността отдолу нагоре.

Филип дава прием за офицерите положили клетва във вторник.
Много приятни униформи.
Какъв е чаровник Габриел.

# 54
Принцесата е като магнит за децата, но и тя има страхотно отношение към тях.

И всички детайли от днешния тоалет:

# 55

Принцесата на Уелс разкри, че принц Луи има амбиции да стане пилот на изтребител.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 18:31 от Tinо

# 56
Харесва му, че и Кейт, и Мери сменят ужасното кафяво със сиво. И двете много ми харесаха, даже Мери една идея повече.
Обаче Летисия е 😍😍😍😍

# 57
Страхотна е Катрин, харесва ми с каква гордост англичаните носят карето на Уелс и изобщо подкрепят локалните марки.

# 58
  • София
Максима е супер в розово.

Харесва ми много пуловера/блуза на Кейт
Костюмът не, и изобщо съчетанието, но пуловерът е страхотен. Чудесен нюанс на сивото.

# 59
Шаманът с поредни заплахи в социалните си медии.
Ето тук в Инстаграм заплашва норвежкия народ.

Чудя се какви ли нови излагации ни е приготвил.

Миналата година пък в едно интервю се оплака, че никой не желаел да го разбере. Никой не го бил питал за мнението му. Никой не го бил питал защо е изтрил един пост, който събуди силни реакции. А причината да го изтрие е, че е ''забравил'' (цитат) за уговорката с краля, според него. И пресата нарочно пишела негативни неща за него да подвежда хората.
И понеже никой не си правил труд да го разбере, той пък нямало да си губи повече времето с хората тук.

Неплатена сметка от Мариус на стойност около 2000 долара пък е пратена за принудително събиране.
Като говорим за неплатени сметки - Марта и съпруг празнуваха в края на август една година от сватбата, но още не са си платили всички разходи по нея.

Общи условия

Активация на акаунт