Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 13 196
  • 234
  •   12
Отговори
# 15
Утре Кейт има ангажимент - посещение на Кралските военно- въздушни части. А  в края на октомври е посещението на Чарлз и Камила във Ватикана.

# 16
Идвам с любовна клюка и за Амалия. Добре че са чуждите медии да видим нещо пикантно от младите принцеси, че ако си седяха само в Холандия докато се сгодят нямаше нищо да видим. 😃
Германското списание Bunte забеляза  престолонаследничката да „флиртува на Октоберфест“ със сина на германския милионер Кристофър - Криси - фон Халем. Той е учил в Лондон и е основал технологична компания, която се фокусира, наред с други неща върху изкуствения интелект.

Амалия традиционно се появи с розова рокля. Впечатляващо: панделката ѝ беше от лявата страна, което според неписаните правила означава, че все още е необвързана. Германските клюкарски списания също не можаха да пренебрегнат един детайл: Амалия носеше брошка във формата на сърце с надпис „Milf“ на блузата си. Пикантен избор, който несъмнено повдигна някои вежди.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 19:04 от Chonsi

# 17
Много е хубава Мери тук, с чудесни обици.

https://www.instagram.com/reel/DPRncqdCHVG/

# 18
  • Пеликания
Не съм сигурна дали е пускано, един teaser от Тhe reluctant traveler с Юджийн Леви и принц Уилям .
https://vm.tiktok.com/ZNdGceK9t/

# 19
Еее, ама какви са тези работи с Амалия сега.. Ние я чакаме да се покаже с нашия Борис, а тя пък сега с немско гадже. Но пък горещата новина си е това и тя изглежда се забавлява. Само за надписа на блузата малко ми развали впечатлението. Явно северните принцеси си падат по подобни провокации,  наскоро май и датската принцеса имаше подобно проявление на някакъв фестивал.

# 20
  • София
Фелипе получава огромен 9килограмов хляб подарък
https://www.instagram.com/reel/DPGsYwCDMhQ/

Мери отново безупречна. Много интересен костюм, разкошни бижута и добре направена коса.

Максима и Вилем на работна среща в Тулуза

И новини за Амалия
С кралски указ, Негово Величество Кралят назначи Нейно Кралско Височество принцесата Оранска в резервния състав на Въоръжените сили. От 30 септември 2025 г. тя ще служи като моряк от трети клас в Кралския военноморски флот на Нидерландия и като войник от трети клас както в Кралската армия на Нидерландия, така и в Кралските военновъздушни сили на Нидерландия.

Принцесата Оранска ще започне обучението си в Колежа по отбрана на 30 септември. Тя ще завърши различни теоретични модули и обучения и ще се присъедини към щаба на отбраната като работеща студентка. Компонентът „Обща военна подготовка“ е отложен, докато не се възстанови напълно от счупената си ръка. След завършване на Общата военна подготовка тя ще бъде повишена в ефрейтор.

Принцесата изпълнява задълженията си безплатно, а обучението ѝ се счита за частно. По-късно в обучението си Министерството на отбраната ще сподели някои кадри.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 10:46 от Lana

# 21
  • Някъде там
Благодаря за темата и полезната информация, Жасмин.
Скрит текст:
Благодаря за новата тема, Жасмин!
Винаги е полезно да се запознаем с протокола.

В Копенхаген правят последни приготовления за вечерята, която Техни величества дават за главите на европейските страни и правителствени лидери.
Разкошни есенни цветни аранжировки

Впечатляваща обстановка и безупречна домакиня. Работната вечеря не е подходяща за вечерна рокля, но това не е попречило на Мери да изглежда блестящо.
Утре би трябвало да видим "white tiе" в пълен блясък. Тиари, ордени, вечерни рокли, и бяла папийонка.
Heart
https://www.instagram.com/stories/dronningmary/3733905474677837093?  Обстановката и настроението изглеждат много топли и уютни.
https://www.instagram.com/reel/DPRywQUgKNZ/?igsh=MTM5bm4yNHJ0bGt2cA==

Стана ми смешен списъка с гости.  Всички написани с две имена, само Росен Желязков с трите. Grinning

Лана благодаря за информацията за Амалия, тези дни не можех да чета и сега наваксвам с инфото.
Максима много хубава във Франция.

# 22
  • София
Много е хубава Мери тук, с чудесни обици.

https://www.instagram.com/reel/DPRncqdCHVG/

Ето така трябва да изглежда една жена на 53! Респект!

# 23
  • София
Максима много хубава във Франция.
Тя и косата ѝ да, но дрехите не ми харесват особено.

Виктория, като изключим обувките много ми харесва. Самите обувки са ОК, но ми идва доста крещящо и с пуловера и с обувките.

# 24
  • Някъде там
Фредерик се връща във Франция, за да продължи участието в състезанието което приключва на 5 октомври. Отборът му продължава към финалите.
Снимки от предните дни

За 17-та поредна година Виктория е посланик на изключително важна и смислена кампания. Розова панделка е кампания на фондацията за борба с рака, която се провежда всеки октомври който е месец на борба с рака на гърдата.
Прекрасна Виктория.

Тази година розовата панделка е с мотив на зелено, растящо лозово растение, което се вие през живота, от малко семенце до зелени листа. Когато заедно подкрепяме изследванията в областта на рака, ние допринасяме за следващия пробив и засяваме семе за бъдещето.
Виктория.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 12:13 от daviz

# 25
  • София
Фредерик се връща във Франция, за да продължи участието в състезанието което приключва на 5 октомври. Отборът му продължава към финалите.
Снимки от предните дни

Браво на отбора на Фред! И какво хубаво време е в Сен Тропе Heart Eyes

Благодаря, daviz, за подробностите за събитието на което е Виктория!

# 26
На мен Мери не ми хареса снощи, не ми харесват голите ръце на такова събитие.
Иначе модела не е лош, просто не е за официална вечеря с политици.
Отделно ми изглеждаше доста тъжна като не позираше за снимки.

# 27
  • Някъде там
Лана те са добри, 2021 и 2022 той и екипа са печелили престижния BMW Trophy, сега обаче лодката им е нова и не знам дали ще се справят, конкуренцията е силна. Дано успеят.

Всички бяха много приятно облечени, само Роберта Мецола ми се стори много неподходящо облечена вчера, за дневни събития да, но за вечеря можеше да избере нещо по-елегантно.

Елизабет и майка й в Харвард.

А любимия ми Габриел е положил клетва като офицер.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 12:00 от daviz

# 28
  • София
Великолепна Мери с белия сет, просто разкош! Heart
Обаче не видях хубави снимки в цял ръст и без палтото.
Ако някой сложи, ще съм благодарна.

# 29
  • Някъде там
Великолепна Мери с белия сет, просто разкош! Heart
Обаче не видях хубави снимки в цял ръст и без палтото.
Ако някой сложи, ще съм благодарна.
Не намирам за сега, ако ми излезе ще сложа. Само на клип се вижда в движение.
На тази се вижда от далече.

Уауу

Общи условия

Активация на акаунт