Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 15 898
  • 265
  •   5
Отговори
# 225
Наистина ли е качила видео от колата, движеща се по улиците на Париж близо до злополучния тунел, където загина Даяна, в което е качила краката си на седалка? Прочетох в медиите, но нямам инстаграм
https://www.instagram.com/reel/DPbpS_eEaGO/
Друго е видеото, не беше това от този пост, а на стори. Видеото започва как нощно време минава през моста Pont Alexandre III на път за моста Pont de l'alma, където в тунела Даяна губи живота си. И завършва как си протяга краката в лимузината.
https://x.com/nancytsidley/status/1974620715925266524/video/1
Всеки прекарал поне малко време в Париж разпознава местата. Но май Маркъл не е била в Париж и според мен е кофти случайност, че снима именно това място от лимузината си и го качва на стори. Поне така избирам да вярвам Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 14:17 от FreesiaR

# 226
Може би се е изненадала от негативните коментари във връзка с появата й за скандалните Баленсиага и клипчето е за отвличане на вниманието.
Лош вкус и за двете прояви.

# 227
Наистина ли е качила видео от колата, движеща се по улиците на Париж близо до злополучния тунел, където загина Даяна, в което е качила краката си на седалка? Прочетох в медиите, но нямам инстаграм
https://www.instagram.com/reel/DPbpS_eEaGO/
Друго е видеото, не беше това от този пост, а на стори. Видеото започва как нощно време минава през моста Pont Alexandre III на път за моста Pont de l'alma, където в тунела Даяна губи живота си. И завършва как си протяга краката в лимузината.
https://x.com/nancytsidley/status/1974620715925266524/video/1
Всеки прекарал поне малко време в Париж разпознава местата. Но май Маркъл не е била в Париж и според мен е кофти случайност, че снима именно това място от лимузината си и го качва на стори. Поне така избирам да вярвам Simple Smile
Да, вярно, че беше на стори само. Моя грешка.

# 228
Снимките зад кулисите от Люксембург са много хубави, свежи, топли и приятелски.
От Мегън почти нищо не би ме учудило, но това с клипа според мен е случайност и непознаване на града.

# 229
  • Някъде там
Карл-Филип и София присъстват на церемонията по откриването на парк с фонтани в Юргордсбрун.

Гийом и Стефани продължават с празничните обиколки из страната.
Много ми харесва днес.

# 230
  • София
Какви неща доживяхме - да се разкоства маршрута на Мегън Joy
Обсесията на медиите достига невероятни висоти.

Не ми допада присъствието ѝ на точно това ревю, но Баленсиага се опитват да поправят имиджовите щети (не знам дали реално е имало някакви последици), новият им дизайнер е дизайнерът на сватбената рокля на Юджини. Гледам и dame Ана Уинтър също присъства.

# 231
София защо си го направи това русо и нейната дължина е прекалено дълга, не ми харесва. Иначе е приятно облечена в хубава комбинация на есенни цветове. Че ми писна да гледам масово бордо (макар че го обожавам), а едва сега започна сезона на този цвят. 😄

# 232
  • Някъде там
Мери, която е патрон на Julehjemmene, представя коледната марка за 2025 г. заедно с тазгодишната художничка Емили Мелгаард Якобсен.
Тазгодишната коледна марка е озаглавена „Коледни надежди и звезди на желанията“. Тя е почит към желанията и надеждите на децата. И напомняне за това как всички ние можем да помогнем на децата да преодолеят препятствията.

Коледните марки се продават благотворително и средствата отиват за програмите на фондация "Коледни марки", които помагат на над 1000 деца годишно да избягат от бедността, тормоза, самотата и нещастието, да се включат в общността, за да растат спокойни и щастливи.
Любимата ми пола на Мери в ново съчетание. .
Страхотен тоалет, много подходящи цветове за темата на събитието. Прекрасна Мери. Heart
И марката е красива, но по важното е че продажбата й ще помогне на дечица.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 15:37 от daviz

# 233
Не ми допада присъствието ѝ на точно това ревю, но Баленсиага се опитват да поправят имиджовите щети (не знам дали реално е имало някакви последици), новият им дизайнер е дизайнерът на сватбената рокля на Юджини. Гледам и dame Ана Уинтър също присъства.
Съвсем други са дизайнерите на сватбената рокля на Южени.

Сватбената рокля на принцеса Евгения Йоркска, носена на сватбата ѝ с Джак Бруксбанк на 12 октомври 2018 г., е проектирана от британските модни дизайнери Питър Пилото и Кристофър де Вос от британския лейбъл Peter Pilotto.

# 234
  • София
Съвсем други са дизайнерите на сватбената рокля на Южени.

Сватбената рокля на принцеса Евгения Йоркска, носена на сватбата ѝ с Джак Бруксбанк на 12 октомври 2018 г., е проектирана от британските модни дизайнери Питър Пилото и Кристофър де Вос от британския лейбъл Peter Pilotto.
Да, моя е грешката...тия имена с много "п" са ме объркали Joy

# 235
Стефани днес е много симпатична. И Мери много ми харесва в тази комбинация.
Ще и разкостват маршрута на Мегън, като я дебнат за някой гаф или друг материал за таблоидите, напълно очаквано.

# 236
Очаквано, епизодът с принц Уилям стремглаво се изкачва в класациите. Не знам как успяха да го запазят в тайна повече от половин година! Епъл е направил дарение, в полза на организация, чийто патрон е принцът, в знак на благодарност за неговото участие.

# 237
Снимките зад кулисите от Люксембург са много хубави, свежи, топли и приятелски.
От Мегън почти нищо не би ме учудило, но това с клипа според мен е случайност и непознаване на града.
Появата й в Европа е добре планирана ПР акция, нищо не е случайно, от облеклото и клипчетата, до позите на излизане от хотела.
От няколко месеца си смениха ПР директора  и оттогава залагат на по- агресивни кампании, в които има лека провокация. Няма как да е в Париж и да не се направи препратка към Даяна, макар и с лош привкус, това веднага генерира медийни статии, дори и да са с негативна нотка, все пак са трафик и известност.
На клипчетата си личи колко отрепетирани са позите.

# 238
  • Някъде там
Като патрон на датския национален момичешки хор, Мери присъства на концерта „DR Pigekoret i mørke“.
Мери е в тон с темата на концерта.
„DR Момичешки хор в мрака“, който се изпълнява на тъмно.
Мрачните концерти на хора са се превърнали в традиция и дават възможност на публиката да се потопи в музиката и пеенето по различен начин.

Концертите на Момичешкия хор на DR са сред акцентите на годината в Концертната зала на DR.
Както празниците, така и сезоните се превръщат в трогателни и чувствени музикални истории, когато хорът превзема Концертната зала с уникална комбинация от датски песни, съвременни хорови произведения и вълнуващи музикални сътрудничества.

Момичешкият хор DR е известен като един от най-добрите момичешки хорове в света. Но не само музиката свързва певците в хора. Общността и сплотеността между певците са ключови ценности във всяка работа на хора, както на сцената, така и извън нея.

# 239
Полата на Мери на Alexander McQueen е много красива - и като модел, и като цвят.

Общи условия

Активация на акаунт