Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 24 630
  • 371
  •   3
Отговори
# 360
Испанците от националния им празник днес. Военният парад може да се гледа тук -

На приема в Кралския дворец ще присъстват и кметове на градчетата, пострадали при наводненията във Валенсия миналата година.

# 361
И роклята я разширява София и пак е с тия грозните детски обувки...
На Летисия е хубава роклята ама да се носи на висок ток, с тия ниските много я забива.

# 362
  • Някъде там
София май е с хубава рокличка, наметката разваля тоалета. Прекалено голяма, дълга и черна е.
Да рокличката е симпатична. Само по нея е по добре.

Тя явно си пада по този модел рокли и то на точки.

# 363
София трябва да си смени прическата - първо да намали дължината
и после отпред с бретон или път отсрани, така не изглежда добре.

# 364
Защо да намалява дължината? Младо момиче е, тази дължина е подходяща за нея. Виж, че трябва малко да открие лицето си, съм съгласна, но кога младото е слушало съветите на разни каки и лели 😃

# 365
Защото косата е безформена и и придава доста неугледен вид.

# 366
Срвд мен си е добре младото момиче с дълга, свободно пусната коса, на нея възрастта и го позволява.

# 367
И какво ѝ е безформеното? Нормална коса и прическа за младо 18-годишно момиче. Огледай се, масово на тази възраст ходят така. Къдрички и буклички ли да си прави, вафлички ли, екстеншъни ли? На едните им мина модата, за другите ѝ е рано още.

# 368
София трябва да си смени прическата - първо да намали дължината
и после отпред с бретон или път отсрани, така не изглежда добре.
Съгласна съм, определено се нуждае от смяна на прическата. Младите момичета имат много възможности между провесени, прилепнали кичури и вафлички. Лицето на София е широко, сега е качила малко килограми и прилепналите коси, сресани на път не й правят услуга, хубаво момиче е, надявам се да е някаква криза на възрастта, която да израстне и да се довери на стилист.

# 369
Не знам с какви очи трябва да с гледа, та да се види във вида на София криза на възрастта, според мен точно за възрастта и е съвсем подходяща тази прическа, която много често се носи от момичета като нея Хубава, жива коса с чудесен цвят.
На 40 ли като стане, да пусне коси до кръста.

# 370
На мен пък ми е странно, че Летисия е слаба и то от типа слабост, поддържани с воля и усилия. А дъщерите й в момента са пълнички. Точно в тази възраст се изгражда тялото, което ще имате цял живот. Толкова ли не ги съветва?
Аз лично точно в тази възраст получих най-ценните съвети и си оформих фигура и килограми към който се придържам цял живот.

# 371
И за мен косата е зле на София. Залепнала в корените, прекалено дълга и безформена. С нейното издължено лице трябва съвсем различна прическа.

Общи условия

Активация на акаунт