Лазерна епилация и електроепилация – 13

• 1 057
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Здравейте, записвам се и аз да следя 😃 от лазерната епилация доста са намалели, но евентуално ако останат някои прекалено упорити, мисля да ги изпържа 😂

# 16
Здравейте, дами.
Интимната област ми е най - терсене за бръснене и се чудя за лазерна епилация. Никога не съм била на такова нещо и нищо не знам.

Има ли дами които ходят на такъв тип епилация за тази зона?
През колко време се ходи? Колко големи трябва да са космите като ида? По колко време държи? Колко долу - горе струва? Къде във Варна да ида? Боли ли по време и след това? Как са сексуалните отношения след епилация (може ли да ги има или трябва да се изчака някакъв период)? Струва ли си изобщо? Как се оправяте със срама да се разкрачите пред някой? Ако нещо пропускам, коетл трябва да знам, ще се радвам да ме посъветвате.

# 17
  • Orihuela Costa,Spain
На трета сесия с лазер на интим,нямам почти никакви косми.Чувствам се буквално преродена,яд ме е че не съм отишла много по-рано😅.

# 18
Здравейте, дами.
Интимната област ми е най - терсене за бръснене и се чудя за лазерна епилация. Никога не съм била на такова нещо и нищо не знам.

Има ли дами които ходят на такъв тип епилация за тази зона?
През колко време се ходи? Колко големи трябва да са космите като ида? По колко време държи? Колко долу - горе струва? Къде във Варна да ида? Боли ли по време и след това? Как са сексуалните отношения след епилация (може ли да ги има или трябва да се изчака някакъв период)? Струва ли си изобщо? Как се оправяте със срама да се разкрачите пред някой? Ако нещо пропускам, коетл трябва да знам, ще се радвам да ме посъветвате.

Ще се чудите как сте се мъчили преди лазерната епилация, космите изтъняват и дразненето и червените точки след бръснене остават в историята.
Съветвам Ви да си направите регистрация в Gpoint с код Summer, той дава безплатно целия курс подмишници+ за нови клиенти може да изберете и подарък интим.
Интервалът е 45-60 дни.
Избръсвате гладко 24ч преди процедурата.
Цената е според студиото и лазера.
Мен ме боля само първия път, когато космите бяха плътни и по-гъсти.
Няма отношение към секса, стига да се чувствате комфортно.
Определено си струва.
Оперирана съм от срам в ранна детска възраст, когато ме заведоха на Минералните бани 😃

# 19
Добре де, никакво ли уважение нямате към хората създали дадена тема? Защо не прочетете първо първия пост и после ако имате още въпроси питайте!

# 20
Добре де, никакво ли уважение нямате към хората създали дадена тема? Защо не прочетете първо първия пост и после ако имате още въпроси питайте!

В интерес на истината аз го бях създала като нова тема, ама някак се озова тук без да разбера.

# 21
Момичета в гпойнт приложението след направата на 10 процедури дава ли по голям интервал за 11та?
След 10-а не, но след 11-а - да, от април чак юни, после септември и сега вече нямам никаква дата за следваща процедура. Предполагам вече ще е като забележа по-засилен растеж.

# 22
Здравейте!
Позачетох резюмираните отговори в предните теми за някои основни въпроси, и доста помага, като са на едно място Simple Smile Ще си запазя час в G-Point, но само едно нещо излиза като противоречив отговор, а именно, колко време преди процедурата да се обръснат зоните? (виждам 24 часа написани и горе от колежка-потребителка, достатъчни ли са, за да има какво да захване лазерът?)

Благодаря! Heart

# 23
Това, което трябва да "захване" лазерът, е под повърхността на кожата, т.е. бръсненето няма никакво отношение.
Аз се бръсна непосредствено преди процедурата, 24 ч. е относително много.

# 24
Втора процедура електроепилация на брадичка в ol.epil - пак съм много доволна.
След първата процедура имах съвсем леко подуване в областта, ама наистина имам предвид много леко, само аз си го забелязвах. Grinning
Почти без зачервяване, имам все пак леки червени петънца, които още не са отминали, но при мен това става бавно.
На следващия ден след процедурата ми излизат едни пъпчици с бял връх, но не ги пипам и до ден са разминали.
Така и не образувах корички, което е супер.
Но най-хубавото е, че космите на зоната, която махах, още не са пораснали. Като за човек, който трябваше да ги маха всеки ден с тример, а вече цяла седмица не е, съм много хепи.

# 25
Супер, радвам се, че си доволна!

Т.е. на първата сесия не са ти махнали всички налични косъмчета по брадичката?

# 26
На първата процедура махнахме само няколко, защото исках да направим нещо като проба, понеже не бях сигурна как ще ми реагира кожата. Сега пак оставих определено количество, но те са вече пО към ушите, тях допълнително ще ги махам. Тя ми махна вчера няколко, като мога да кажа, че там ме болеше повече, отколкото на брадичката.
Но като цяло болката е доста поносима, поне за мен.

Едит: Сега се очаква след около 2 седмици да изникнат пак, като доколкото разбирам, трябват няколко процедури, за да се уцели за всеки косъм всяка фаза на растеж и така унищожаването на фоликула да бъде най-ефикасно.

# 27
Фазата на растеж няма значение за електроечилацията, но на лицето отнеме много време да се махнат всички косми

# 28
Фазата на растеж няма значение за електроечилацията, ...

Имам, как да няма:

Скрит текст:
Тhe hair growth phase significantly impacts electrolysis, as it is only effective on hair in the active growth (Anagen) phase. During the Anagen phase, the hair is fully attached to the follicle and receiving nourishment, allowing the electrologist to successfully destroy it and prevent regrowth. Treating hair in the Catagen (transition) or Telogen (resting) phases is ineffective because the hair is no longer actively growing or nourished by the dermal papilla.

Една известна американска специалистка, която следях преди време, изискваше всичките ѝ клиенти да са се обръснали гладко не повече от 2 дена преди сесията. Ако косъмчетата им са по-дълги от това, отказва да прави процедурата.

Общи условия

Активация на акаунт