Звездни Компромати - Октомври'25

• 100 934
  • 1 486
  •   42
Отговори
# 105
Пипито пак бута децата! Аман от тях! Трето поколение ли ще трябва да търпим?! Аня Пенчева запознаваше и снимаше първото внуче със Стоичков, сега и братята налазиха

Дойдох обаче за Сърменова да се изкажа. Уважавам успехите на българите зад граница, но това момиче според мен е много, много, много далече от прословутата красива българка. Ето, меко се изказах

# 106
Че те колко са големи Пипините деца, чак мечта да им е било запознанството с братя Николови? 🙄

# 107
Благодаря за темата, Кактус!
Искам най- накрая да видя Деп и Киану спретнати. Така ще се подмладят. Р. Райт е страхотна.
Марчето я чух сутринта да казва "ачик- ачик", защото не успя да намери бързо по- точна думичка.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 18:36 от mariat

# 108
  • Viena
Обаче Венецуелките 80-90-те године бяха топ красавици,всички конкурси печелеха.

# 109
Дойдох обаче за Сърменова да се изкажа. Уважавам успехите на българите зад граница, но това момиче според мен е много, много, много далече от прословутата красива българка. Ето, меко се изказах
Сега се търсят такива модели - анорексични, андрогинен тип, може да го облечеш и в рокля, може и в костюм. Красота не се търси.

Че те колко са големи Пипините деца, чак мечта да им е било запознанството с братя Николови? 🙄
Така пишеше в статията. Simple Smile Сигурно ги приспиват с разкази за великите ни спортни постижения.

# 110
  • Пловдив
Вихра на Иван...говори за някъв канал и тя. С това ли се занимава? Хороскопи?
Скрит текст:

# 111
Много любопитен първи пост! Колко са се променили критериите за хубав жена… за жалост не в полза на съвремието ни…
Кактус благодаря❤ сега ще чета 7 страници ❤

Що за екипче обади Сашка😅

Петканова откакто легна под ножа да й изсмучат мазнините не спира да го показва тази преса. Обаче изглежда много изкуствено, сякаш й е подут корема, ама с преса.

Като й гледах снимките с очилата много ми напомня на стила на Николета Лозанова.

Има много неестествени хлътвания, не знам дали е от операцията или така се получава като глътне корема.

# 112
Не разбирам защо се дразните от Венета, но продължавате да я следите.

Бриджит Макрон и Джони Деп на парижката седмица на модата.
Скрит текст:

# 113
  • София
Лудата шапкарка направила копие на шапката на Мелания Тръмп за Ваня Ч.
Скрит текст:
Нора Недкова
Скрит текст:

Мони Николов всеки го дърпа за снимка и автограф.
Скрит текст:

# 114
Мони Николов ще ходи в Новосибирск да играе, ужас. Филипинките пищяха, ама рускините не си поплюват да внимава, че е млад. Много странно ми се вижда това решение и не съм наясно защо, те руснаците са канселирани навсякъде, не съм наясно.

# 115
Мони Николов ще ходи в Новосибирск да играе, ужас. Филипинките пищяха, ама рускините не си поплюват да внимава, че е млад. Много странно ми се вижда това решение и не съм наясно защо, те руснаците са канселирани навсякъде, не съм наясно.

Вероятно за супер отбор, ама Русия, Новосибирск, това като заточение малко...добре възпитано момче е, рускините нямат шанс, виж да беше Ники на Николета, изгорЕ...

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 20:15 от помбер

# 116
Симеон Николов отива в отбора, на който треньор е Пламен Константинов.
Явно руското първенство (вътрешното такова) е доста силно.

# 117
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Руското първенство е силно и конкурентно на полското и ниво под италианското. Ще е голяма школа за него, нека поиграе там и после му стискам палци да поеме към Италия като батко си.

# 118
Симеон там ще е титуляр, а няма да търка пейки. Това му трябва сега- опит и то в едно от най-силните първенства.

# 119
Новосибирск е най-добрият отбор, който е проявил интерес към Симеон Николов. Много по-добър вариант е от колежанското първенство в САЩ.

Общи условия

Активация на акаунт