Звездни Компромати - Октомври'25

• 82 900
  • 1 266
  •   101
Отговори
# 1 185
  • София
Много добре си е Даниел Крейг. Аз не съм му фен, но не мисля, че изглежда зле.

# 1 186
Ако си прави процедури или се опъне с ботокс пак ще са недоволни хората. Може би иска да остане естествен и няма проблем с остаряването. 🤷🏼‍♀️

# 1 187
Вуйчо президент, точно и избори идат 😂

# 1 188
  • Враца
Даниел Крейг според мен в лице е добре, просто нещо косата му е неподдържана.
Да отиде да се подстриже и ще грейне! Готин мъж е.
А иначе има няколко мъже, които до 70-те си години са били HOT- например Робърт де Ниро, Антъни Хопкинс, Шон Конъри... Нищо му няма на остаряването, ако си си готин Wink

И жени има- Джоан Колинс, Джейн Фонда, София Лорен...

# 1 189
  • София
Франческо Тоти...много го харесвах навремето.
Скрит текст:
Satisfied
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Кейт Хъдсън
Скрит текст:
Роузи
Скрит текст:
Кайли Дженър и Тимъти Шаламе
Скрит текст:
Нина Добрев
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:

# 1 190
  • Glasgow
Шаламето мислех, че се е разделил с Кайли, нови снимки ли са?

# 1 191
Ама какво виси от Дженката, ще я захапе някое куче 😁. Няма умора тая жена, няма.

Тимъти и Кайли са ми най-нелепата двойка евър.

# 1 192
Хах, Тоти култов поглед Grinning
И аз много го харесвах някога.

# 1 193
На втората снимка Дженифър има силен Мадона-привкус

# 1 194
Не знам дали следите новите драми покрай Филип Плейн и майката на 2 от децата му. Отнел й ги е, дори не й дават да ги види в отреденото й време под претекст, че носила микрофон, майката се съблякла по бельо, за да докаже, че не носи записваща техника, но въпреки това не й дават да види децата си. Бившата на Филип Плейн се е включила с разкрития, че Филип е бил планирал от месеци тази наказателна акция срещу бившата си.

В същото време момчетата не изглеждат никак щастливи с баща си. Голямото дете на почти 4 е отново с памперс, не е спирало да е с биберон. Малкият син също. Милите дечица, които страдат и ще страдат заради егото на баща си.

Мнгоо жалко за децата.
Каквито и да са майките, децата не заслужават такова отношение.

Не мога да следя профила на Плейн, блокирана съм оттам.
Имаше няколко семейни снимки как децата обядват с телефон пред всяко едно от тях, барабар и бебето.
Коментирах това и явно не му хареса на някой мнението ми.

# 1 195
Собственикът на Инса ойл е купил от Симеон Сакскобургготски къщата му в Баня - https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21463173

# 1 196
Продължението на драмата с Кичка Бодурова:

Приятели,
Прочетох какво е споделила легендарната Кичка Бодурова. От думите й разбрах за тъгата и  разочарованието й от факта, че на 29 ноември зала номер едно в НДК е заета и тя не може да направи юбилейния си концерт там. 29 ноември е рождената й дата, на 29 ноември е моят концерт в зала номер едно в НДК "Вдъхновението ПОПОПЕРА".
Вече ми изпратиха “скандални“ заглавия, които ни противопоставят с голямата певица, което обаче е пълен абсурд. Госпожа Бодурова беше първият човек, който ми подаде ръка в Лос Анджелис! Тя ми направи първия подарък за първия ми рожден ден в Америка. Тя ми намери първата работа в Страната на неограничените възможности. Тя е човек, към когото изпитвам дълбоко уважение и искрена благодарност.
Най-официално и от сърце каня госпожа Кичка Бодурова в НДК на 29 ноември, за да отпразнуваме заедно тази важна дата – нейния юбилей! За мен ще бъде чест да ѝ върна жеста. Ще бъда щастлив да бъде мой гост на сцената. Нека превърнем този "скандал" в красив празник на музиката и приятелството!
С огромно уважение, КРАСИМИР АВРАМОВ

Скрит текст:

# 1 197
Пуснах сълза, Краси!

# 1 198
Не спират добрите новини. Сега и Ритон ако изпеят Джалма…

# 1 199
  • София
Шаламето мислех, че се е разделил с Кайли, нови снимки ли са?
Снимани са в Ню Йорк на 6 октомври.

Общи условия

Активация на акаунт