Звездни Компромати - Октомври'25

• 121 034
  • 1 693
  •   47
Отговори
# 1 665
Днес ми излезе някъде във фийда на ФБР, че Антоанет Попова издала книга с рецепти. Честно казано не знам от къде е това желание и мода всеки инфлуенсър да публикува кулинарни книги... Мяркала ми се няколко пъти как бърка нещо си, но определено е далече от кулинария или оригинални рецепти.

# 1 666
  • София
Джена Дюън
Скрит текст:
Ники Рийд
Скрит текст:
Селма Блеър
Скрит текст:
Франсис Фишер
Скрит текст:
Аманда Сейфрид
Скрит текст:
Парис Джексън
Скрит текст:
Ед Уестуик (много ми прилича на Краси Аврамов Laughing )
Скрит текст:

# 1 667
  • До морето
А защо всички дъвчат песента за Лена?!

Лена ли е единствената осмивана от Слави и "сценаристите". Та тя цялата им телевизионна кариера се гради на това да осмиват хиляди популярни по света и у нас хора! Как човекът, който 20 години имаше свободата да се подиграва с всичко и всеки всяка Божа вечер в национален ефир, сега решава, че това не било правилно?!?!?!?

# 1 668
Една от първите абсолютно неприемливи гаври на шоуто беше с Надежа Михайлова, докато беше външен министър, танцуваща на "кол". Препратката беше към германския канцлер (тогава) Хелмут Кол.
След години Надежда Михайлова разказваше, че дъщеря и е била малка тогава, и е отнесла доста подигравки в училище за това.

Едно от нещата, което винаги е липсвало на шоуто и гравитиращите около него артисти, е именно мярката. Прекаляват до степен, вече да не е смешно. Напоследък се въртят едни имитации на Цанов и на Киро Брейка. Ами уловили са им общия изказ, но... отново прекаляват. Въпреки, че не симпатизирам и на двамата, чак ми става неприятно да гледам как ги гаврят.

# 1 669
Гледах Нети, харесва ми, че е дисциплинирана, работлива, домакиня. Мисли положително и не държи лошо в себе си. Нямам представа дали има големи недостатъци, но от това което показва публично, много ми допада.

# 1 670
А Деси покрай тези снимки ли става герой в шоуто? Къдей Трюдо, къде сме ний.
Скрит текст:

# 1 671
Леля ви Венета на сладкарница в дЮбай 😂

# 1 672
С тази степфордска визия е за кафе у Банкя.
В Дубай с друга визия се ходи.

# 1 673
  • на село
Вярваме ѝ, че е в Дубай!

# 1 674
Изненадвам се, че все още има хора, каито гледат Слави и го казвам без всякаква претенция. Единственият човек, когото познавам и го гледа е зет ми, но той го прави от някаква носталгия към България (живеят в чужбина).

# 1 675
Венета какъв Джубай сънува, като други ден трябва да е в ефир.

# 1 676
A откъде тръгна слуха, че Венета има годежен пръстен и ще се мести в ДОбай? Гледах и профила снощи и не намерих нищо такова - последно е писала как гаджето-слънце литнал от там, донесъл храна  и купил лекарства.
Слави и компания са отвратителни.
От нея самата. Сигурно е било стори.

# 1 677
Ей тука са преразказали по картинка какво е искал да каже автора Simple Smile))
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Veneta-Raikova-s-predl … -2742056?amp=true

# 1 678
Тетка Венетка нито е в Дубай, нито ще се появи в ефир в ПО....

# 1 679
А проблема реално откъде дойде?

От това, че тя си позволи в ефир да каже, че Георги Тошев е поканил Мария ( което и до днес не знам лъжа ли беше или истината ), а Мария от своя страна не схвана и каза, че не знае кое този техен колега и е приела, заради Венета.
Реакцията на Мария би била много обидна, ако имаш огромно его.
Думите на Венета биха били много кофти, ако не искаш да се знае, че ти си поканил чалга певицата.
Но ако Венета лъже пак е тъпо и ти реално не си замесен...
После Тошев излезна с онзи статус. И напусна екипа ( или го напуснаха ).
После Венета излезе в болничен и сега излиза и към Дубай Joy

И реално Венета говорила ли е глупости за Тошев или неговото настъпено его ражда цялата ситуация, като Венета си го отнася, заради словесната диария към която е склонна и която не подлежеше на големи санкции преди 15г. може би... сега времената са други, шефовете също.

Общи условия

Активация на акаунт