Звездни Компромати - Октомври'25

• 110 219
  • 1 604
  •   70
Отговори
# 180
Аз останах с впечатление, че кючекът е новата песен на Мария, която представиха в предаването.
Не съм чула заигравка с Тошев, но ми върви за фон, докато работя, не гледам и не слушам задълбочено от-до.
Онова за 500 гр. и половиния килограм го чух, де. Ачик-ачик също.

# 181
Атанаска и торбички

# 182
  • Berlin
Редактирал се е Тошев, това за СЕМ го няма вече, тъкмо сега и на мен ми излезе постът му. Ама да… от началото на сезона нямал общо с ПО.🤔

Чарлийз и аз не я познах. Изглежда много подмладена някакси или скоро не съм я виждала. С тази дълга коса и онази снимка на бузите подкрепя тезата, че с промяна в прическата прикриват интервенции някакви по лицето… Не знам доколко е вярно за всички, но аз започвам да вярвам в това.😀

# 183
Днес Марийка каза, че има пробиотици за гениталиите Joy . За по-добър аромат.

# 184
Priyanka Chopra
Скрит текст:

# 185
Както казаха в And Just Like That - така остаряваме, едни съхнат, други увисват.

Предпочитам Бекъмовица и Чарлиз в това отношение

да, въпрос на вкус. аз скумрии не харесвам, особено бекъмовица ми е много анти. чарлийз като млада я харесвах.

# 186
Днес Марийка каза, че има пробиотици за гениталиите Joy . За по-добър аромат.

То има. Златка рекламираше по едно време. Друг е въпросът защо са влезли баш в тая тема.

# 187
  • Sofia
Мермерски говореше за ползата от тях.

# 188
Да, знам, че има пробиотици за вагинална флора, но никога не бих казала, че са за гениталиите.

# 189
Мария винаги се опитва да се изкаже някак по-високопарно и употребява думи не съвсем точно.

# 190
Както казаха в And Just Like That - така остаряваме, едни съхнат, други увисват.

да, въпрос на вкус. аз скумрии не харесвам, особено бекъмовица ми е много анти. чарлийз като млада я харесвах.
E хайде сега за втори път обиди. Все едно аз да кажа че лоени топки не харесвам.
Добре са си жените

# 191
Скрит текст:

E хайде сега за втори път обиди. Все едно аз да кажа че лоени топки не харесвам.
Добре са си жените

Добре са, но в никакъв случай не са "богини", "кралици" и подобни.

# 192
  • Пловдив
Мария винаги се опитва да се изкаже някак по-високопарно и употребява думи не съвсем точно.
Тука ги е употребила уж точно, и и пак не е улучила. Wink

# 193
  • Пловдив
Малко като каламбура с половин килограм и 500 грама.

# 194
  • софия
Тошев защо се прави на ощипана мома? Той е "Журналист, продуцент и творчески директор на предаването."
https://life.dir.bg/shou/veneta-raykova-e-novata-vodeshta-na-predi-obed
И преди това не ми беше особено симпатечин, но след "С теб сме, Бубе." разкри публично морала си. Претенциозен и нарцистичен, фокусиран върху парите.

Общи условия

Активация на акаунт