Звездни Компромати - Октомври'25

• 150 943
  • 2 034
  •   93
Отговори
# 1 875
За биберона в Швейцария  тук има деца и по на 5 с такива и е доста често срещана гледка, същото и с памперса. С 4000 Eвро не мисля,че тя може да живее с 2 деца, това е много малка издръжка. Както и не мисля,че той може да извежда децата извън Швейцария без нейно съгласие.

# 1 876
Не знам и аз кой е крив и кой е прав, обаче на едно от видеата, които тя е качила с децата как им минава деня, ми прави впечатление, че изобщо не ѝ пречи това, че по-малкото (което си ходи, вероятно е към 2г) не маха биберона от устата си. Понеже обвиняваха в коментари Плейн как децата били с памперси на по 3-4години и с биберони, та си мисля, че и тя има вина за това, пък всички на него скочиха… Трудно ще си оправят проблемите. Нормално е тя да иска да е на друго място. Животът там е доста скъп. Четох му излиянията и е писал, че ѝ предлагал 4000€ на месец, докато си намери свои апартамент и работа, а пък в предни постове обясняваше как повече пари ѝ е предлагал. То тази сума едва ли стига за място като това. В крайна сметка не може да иска от нея да седи там, където е той…
Къде живеят понастоящем? Лучия ли е в Швейцария или Плейн?
Като гледам Лучия го раздава инфлуенсър, не вярвам да не заработва добре и като модел.
Относно чистене и готвене, това е абсурдно...То щото пък новата, чисти и готви. Едва ли ще си остави децата без храна и да ако бащата е толкова напред, не виждам нищо лошо да помага на майката на децата и да и дава някаква сума, за да живеят добре.

# 1 877
Плейн има къщи в Монако, Швейцария и Италия, основния му дом е в Монте Карло, откъдето и постоянно качва сторита.

Дори не знам защо ги е качил тези скрийншоти, то излиза хем стиснат, хем злобен. Гони я от апартамента и й предлагал временно 4к, за да живее с децата близо до него в Монако. Трябва да се впечатлим ли..

# 1 878
  • Брюксел / София
Васко Василев направи вчера много хубав концерт в “Арена”. Залата не беше пълна, но имаше много хора.

И аз си мислих, че Нети младее, но вчера я видях на една крачка от мен на “графа”: стройна е, висока, с хубава осанка и това й придава младежки вид. Кожата й също е хубава, НО е от жените, които имат доста големи кръгове и сенки под очите, даже торбички, които издават годините й и изглежда като запазена 45г. жена. Нямам представа на колко е точно. Т.е. и тя ползва филтри за видеата си.

# 1 879
На 50 е и на толкова си изглежда. Просто има хубава фигура.

# 1 880
Мили хора, подгответе се за сватбата на сватбите! Най-дългоочаквания миг дойде и най-ярките звезди на българския небосклон решиха да вдигнат сватба!

https://show.blitz.bg/vip/ogromna-radost-za-veselin-plachkov-i-m … a-popova-obyaviha

Майтап бе, Уили!

# 1 881
Малко снимки от концерта на Милена
Скрит текст:

Някой с информация от първо лице, колко човека е имало на концерта? Гледах снимки от различни сайтове и фотографи, само от сцената има, от публиката не видях.

имало е. колежка ходи и каза, че е бил супер концерта.

# 1 882
Милена я гледах лятото, жестока беше.
Не се съмнявам, че и сега се е раздала.

# 1 883
Камелия

Скрит текст:

# 1 884
Скрит текст:
Исках да се включа в темата за Нети - гледах интервюто с Мон Дьо след като четох темата тук. Изумена съм от някои коментари колко била неблагодарна... Толкова повърхностни изказвания имаше.
Нети звучи изключително обрано, разумно и позитивно по отношение на осиновителите си. Не чух крайности, не чух нищо грозно от нея. Като цяло я харесвам, защото е осъзната и работи над себе си. Обмисля какво казва, доста земна и въпреки трудния си път е успяла да съхрани в себе си искра, която се усеща.
Не бих си позволила да съдя Нети, нито друг осиновен - да бъдеш изоставен и цял живот да имаш терзанията кой си (нещо, което тя доста добре обясни), е голяма лична трагедия и тя е успяла все пак да премине през нея по градивен начин. Не мога да си представя дори колко е трудно това. Тя осъзнава дори позицията на родителите си, защо не са искали да ѝ кажат. Не е лесно, мисля, извървиш пътя до това осъзнаване и приемане, с всички чувства, които вървят паралелно. Не виждам нищо ненормално в търсенето ѝ и в нуждата да сглоби пъзела си.
Преди да й дадем медал за храброст, да не забравяме все пак, че е била на 44 (четиридесет и четири) години когато разбира, че е осиновена. Каква трагедия, какви трудности. С Дони и дъщеря до себе си.
Това, че е имала някакви съмнения през живота си не е никаква драма.
Това не е вярно, това:
Цитат
Всяка тийнеджърка, която не иска да пише домашни или да си стои в къщи след вечерния час си мисли, че е осиновена. Даже се надява да е така, за да може да тресне вратата в лицето на родителите си и да прави каквото си иска.
звучи меко казано грозно.
Не съм защитник на Нети, нито ми се спори с твърдения на изуст.
Подразних се от лековатото омаловажаване и обвинителния тон по такава тема, и затова добавих своя коментар. Понякога е добре да се опитаме да чуем какво споделя някой и да му влезем в обувките, разширява хоризонта. Не е задължително да приемаме и симпатизираме, но нашата собствена гледна точка не е непременно най-обективната.
На мен интервюто ми беше любопитно и ме наведе на размисли. Не бих искала да съм в позиция да знам какво ѝ е било реално.

# 1 885
Да оставим Нети настрана, но хора, които не са осиновени решили да коментират живота на осиновени и да обясняват чувствата им?!
Смешно е, като не знаете си замълчете.
Не съм осиновена, но напълно вярвам, че един човек може да се чувства необичан и не на мястото си на ниво, на което не е нужно някой да дойде и да ти го каже в прав текст. И наистина е тежка лична драма. Всяко омаловажаване от хора, които изказват мнение от комфорта на живот с биологични родители и обич е малко цинично.

# 1 886
Аз друго разбирам от съобщенията, че ѝ предлага €4000 за нея и ѝ е предложил две различни работни позиции, но тя не е била заинтересована.  Набляга на това, че попечителството е дадено на него.
Прави ми впечатление, че последните дълги съобщения към нея ги е писал с Chat GPT, явно с идеята да ги публикува. А в другите сторита е снимал само това, което е писал той, не и нейните отговори.
Не мога на 100% да преценя кой е крив и кой прав.

# 1 887
Писах коментар за Нети, като осиновител и като жена. Връщам си думите.

Чела съм нейни интервюта явно скоро след като е открила биологичните си "родители" и ми остана един лош вкус от начина, по който ги качва на пиедестал. Вероятно от значение е първоначалната еуфория от едно такова откритие. Днес чух и интервюто при Мон дьо и ми се стори доста зряла,  премерена и мъдра. Разбирам желанието на всеки осиновен да открие корена и произхода си и ми е ясно, че страха ми е това, което провокира такава реакция. Детето ми сега е малко, трудно е много с грижите, болестите, неспането, всяко ужулено коляно, всяко събуждане нощем с вик "мамо" и честно казано егото ми не иска да си представи как някой ден друга ще се намърда между нас, някоя, която сега спи спокойно и не знае как е това дете. Обаче ако мисля човешки, не искам да съдя и не искам да реагирам така, защото всеки има право да знае истината. Общо взето и Нети това каза. Хареса ми разговора, въпреки желанието на Мон дьо да ѝ бръкне в раната, тя беше много премерена.

# 1 888
# 1 889
  • Glasgow
Сериозно звучи.

Общи условия

Активация на акаунт