Звездни Компромати - Октомври'25

• 140 705
  • 1 905
  •   66
Отговори
# 1 860

Исках да се включа в темата за Нети - гледах интервюто с Мон Дьо след като четох темата тук. Изумена съм от някои коментари колко била неблагодарна... Толкова повърхностни изказвания имаше.
Нети звучи изключително обрано, разумно и позитивно по отношение на осиновителите си. Не чух крайности, не чух нищо грозно от нея. Като цяло я харесвам, защото е осъзната и работи над себе си. Обмисля какво казва, доста земна и въпреки трудния си път е успяла да съхрани в себе си искра, която се усеща.
Не бих си позволила да съдя Нети, нито друг осиновен - да бъдеш изоставен и цял живот да имаш терзанията кой си (нещо, което тя доста добре обясни), е голяма лична трагедия и тя е успяла все пак да премине през нея по градивен начин. Не мога да си представя дори колко е трудно това. Тя осъзнава дори позицията на родителите си, защо не са искали да ѝ кажат. Не е лесно, мисля, извървиш пътя до това осъзнаване и приемане, с всички чувства, които вървят паралелно. Не виждам нищо ненормално в търсенето ѝ и в нуждата да сглоби пъзела си.

Преди да й дадем медал за храброст, да не забравяме все пак, че е била на 44 (четиридесет и четири) години когато разбира, че е осиновена. Каква трагедия, какви трудности. С Дони и дъщеря до себе си.
Това, че е имала някакви съмнения през живота си не е никаква драма. Всяка тийнеджърка, която не иска да пише домашни или да си стои в къщи след вечерния час си мисли, че е осиновена. Даже се надява да е така, за да може да тресне вратата в лицето на родителите си и да прави каквото си иска.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 12:56 от dariVale

# 1 861
Рене Зелуегър

Скрит текст:

Внучката на Сюзан Сомърс

Скрит текст:

# 1 862
  • София
Деми Мур
Скрит текст:
Линдзи Вон
Скрит текст:
Вера Уанг
Скрит текст:
Барбара Палвин
Скрит текст:
Деми Ловато
Скрит текст:
Ричард Гиър
Скрит текст:
Даниел Дей-Люис
Скрит текст:
Тони Шалуб
Скрит текст:
Рийз У.
Скрит текст:

# 1 863
Деми Мур ми е съща Мортиша.

# 1 864
  • Glasgow
Не знам тази снимка истинска ли е или ИИ, Насар и ДП
Скрит текст:

# 1 865
Истинска е.

# 1 866
  • Пловдив
Ох, сакън, надявам се на 51 никакви цикли да нямам
И никакви гаджета. Grinning

# 1 867
Киселова

# 1 868
Малко снимки от концерта на Милена
Скрит текст:

# 1 869
Коментар то темата за Филип Пшей и Лусия. Май месец тази година я видях с децата в Лугано, купуваше им сладолед и беше на опашката пред мен.Децата изглеждаха нормално, тя също.Караше количка и имаше и тротинетка за по-голямото. Та от това което аз съм видяла, тя изглеждаше нормална майка, която води децата си на разходка. Това, което чета ми изглежда повече,че той я провокира и в Швейцария всичко става с пари  особено ако единият родител има такива...

# 1 870
Скрит текст:

Някой с информация от първо лице, колко човека е имало на концерта? Гледах снимки от различни сайтове и фотографи, само от сцената има, от публиката не видях.

# 1 871
Скрит текст:

Някой с информация от първо лице, колко човека е имало на концерта? Гледах снимки от различни сайтове и фотографи, само от сцената има, от публиката не видях.
Не съм била, но гледах клипчета в тик-ток, доста пълна беше залата, хората пееха, танцуваха прави, забавляваха се.

# 1 872
Коментар то темата за Филип Пшей и Лусия. Май месец тази година я видях с децата в Лугано, купуваше им сладолед и беше на опашката пред мен.Децата изглеждаха нормално, тя също.Караше количка и имаше и тротинетка за по-голямото. Та от това което аз съм видяла, тя изглеждаше нормална майка, която води децата си на разходка. Това, което чета ми изглежда повече,че той я провокира и в Швейцария всичко става с пари  особено ако единият родител има такива...
И аз имам такива впечатления. Другото нещо всички свидетели, които Плейн е докарал, са негови служители и детегледачки. Странен довод е, че Лучия не може да готви и чисти при положение, че работата на свидетелката е именно това да чисти и да готви.

Всички знаем как с малко натиск може да накараш служителите да дадат всякакви показания. Дори и съдът да е отредил временно попечителство на Плейн той няма никакво право да й отказва отредените от съда посещения.

Той сам си го е написал, че след като е разбрал, че Лучия иска да живее с децата в друга държава, е полудял и е решил да вземе контрол над сценария преди нея. Има вече едно дете, която майка избяга да го отглежда в друг континент, явно не иска да се случи същото с още 2 от децата му. В качените от него скрийншоти става ясно, че я е изгонил от апартамента, който е обитавала с децата и й предлага 4к месечно. Честно казано тези пари в тази локация няма да й стигнат за нищо, дори и за наем и битови сметки.

Другият му довод, че й бил подарил бижута за милион е смешен, че те всичките му гаджета си носят едни и същи бижута, дори и пръстените. Даже бившите му го обвиняват, че им купувал реплики.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 14:22 от FreesiaR

# 1 873
Не знам и аз кой е крив и кой е прав, обаче на едно от видеата, които тя е качила с децата как им минава деня, ми прави впечатление, че изобщо не ѝ пречи това, че по-малкото (което си ходи, вероятно е към 2г) не маха биберона от устата си. Понеже обвиняваха в коментари Плейн как децата били с памперси на по 3-4години и с биберони, та си мисля, че и тя има вина за това, пък всички на него скочиха… Трудно ще си оправят проблемите. Нормално е тя да иска да е на друго място. Животът там е доста скъп. Четох му излиянията и е писал, че ѝ предлагал 4000€ на месец, докато си намери свои апартамент и работа, а пък в предни постове обясняваше как повече пари ѝ е предлагал. То тази сума едва ли стига за място като това. В крайна сметка не може да иска от нея да седи там, където е той…

# 1 874
Ама и той щедър. Една чанта PP се продава за 1000 евро, той й предложил 4000 😁.

Общи условия

Активация на акаунт