Звездни Компромати - Октомври'25

• 145 411
  • 1 961
  •   124
Отговори
# 1 845
  • Sofia
Венета днес на работа ли е?
Не

# 1 846
При положение, че бабата и дядото имат къща в Рударци, Ивчето скоро се похвали, че всеки ден ходи там да бачка на новия им фаст фууд, би могъл да полага грижи за тях поне там. Леле, много са анти, що така, бре! 🫤
Това, че родителите на Пепе имат къща в друг град не означава, че трябва да станат хотел за кучета. Самите родители имат 2 малки кучета, за които се грижат. Бащата на Пепе бори здравословен проблем. Не е длъжен да гледа кучетата, за които досега Нели и Сано са полагали грижи, но явно вече не искат. Интересно защо Нели и Сано вече не могат да се грижат за кучетата на сина си.

Много безотговорно от страна на Карамански е да вземе куче, което да натресе на родителите си Нели и Сано и после като се запознае с Пепе да вземе още едно куче, на което не може да предостави нито време, нито пространство за живеене.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 10:59 от FreesiaR

# 1 847
Моето лично мнение за това семейство п е п е е отрицателно. Поне децата винаги са добре нахранени и облечени. Дано им дават достатъчно внимание. Но не мога да приема, че растат с нови татковци постоянно. Аз съм традиционалистка и за мен това не е добре за психиката на дечицата. Но това вероятно е коментирано доста и сега само предъвквам. Изобщо цялата показаност онлайн ми е излишна и това качване на снимки на децата онлайн също. Модерен свят... толкова се радвам че съм далеч от всичко това. Не бих изтърпяла и ден. Пази Боже Амин!

# 1 848
Драмите на Филип Плейн и Лучия продължават с пълна скорост. Той публикува съобщения до нея, а също и видео от апартамента, в който била отвлякла децата от неговата къща преди година. Всичко в апартамента е съсипано, има петна от кръв. Качил е и видео от срещата на едно от децата с Лучия. Във видеото детето реве за баща си, въпреки че майката го прегръща, то детето не я иска изобщо…. ужасно е за гледане. Не знам защо не се съберат и някак не решат този проблем. Явно децата са свикнали с баща си и наистина го предпочитат, но няма как без майката. Качва снимки с новата му приятелка, която гушнала детето на Лучия… ами не е нормална тази работа. Няма как тя да замести майката, пък каквато и да е тя.
От друга страна, чудно как е отвлякла децата, като неговата къща не е някаква барака, а огромно имение с охрана… явно затова съдът му е присъдил правата. Качвам малка част от всичко, което е споделил.
Скрит текст:

# 1 849
  • София
Малоумщина е това с кученцата. Дано си намерят дом.
Нети наистина имаше не лек живот с майка с много преди артистичните и занимания. Не я обвинявам, че има огорчение, което мисля, че е преодоляла.

# 1 850
Къци е много възпитан и широкоскроен човек. Има бърза мисъл и умее да общува. Семейството му е хубаво, децата - много читави и успешни. Има седем издадени книги, 5 заснети филма, на които е режисьор, добре развиваща се детска градина, и няколко домашни любимеца, за които всички се грижат с любов. Чете много, има наистина богата обща култура. И добро чувство за хумор, колкото и да звучи странно.

Това, което дразни хората, е поведението му, когато е под светлината на прожекторите. Преиграва, инфантилничи, смехът му става престорен, а гласа - писклив. Нищо общо с поведението му в реалния живот. Дали по инерцията на времената му като водещ, когато тази клоунада беше актуална - не знам. Но всеки, който контактува с него извън екрана, при нормални житейски обстоятелства, може да го потвърди. 

За мен хора, които го наричат "Кацамун" и така подкрепят вербалните насилници, са същите като тях - невъзпитани булита, които гледат да изпъкнат на чужд гръб.

# 1 851
Детската градина май затвори. Не споря по последното мнение, просто мисля че самият Къци беше казал, че е затворена.

Къци има някакво немъжествено присъствие и непрекъснато дрънка някакви безсмислици с един лигав тон, което предизвиква агресия.

# 1 852
Нети е нямала цял живот терзания,все пак за осиновяването си е разбрала в зряла възраст.

Вие осиновена ли сте? Оттук-оттам, даже и от тази тема, можеше да добиете представа за осиновените хора и да не се изказвате кой какво нямал. ✌🏻

# 1 853
Радина Кърджилова неотдавна
Скрит текст:

Мисля, че е престъпление това, което жени като нея причиняват на външността си. Беше толкова красива жена, с плътни устни. Изглежда проскубана, русото изобщо не ѝ отива, а устата ѝ е позорна.

# 1 854
Не знам, но очевидно трябва да ахнем пред сутрешната й рутина
Скрит текст:
Тая котка тя ли е? Как хем в огледалото, хем към обектива гледа? Факир е тетка Венета! Само тя ги умее тия номера.

Радина ( като мен ) не глади явно, но все пак в този вид не е ок. Това е от плейлиста по БНТ. Косата и е тотал щета, явно дълга ще я пуска. Устата няма да коментирам, ама поне една ютия или направо нова риза да беше си взела.
Къцамун зорлем го правим звезда. Спирам да го споменавам, защото в нафталина си му е мястото

# 1 855

Радина ( като мен ) не глади явно, но все пак в този вид не е ок. Това е от плейлиста по БНТ. Косата и е тотал щета, явно дълга ще я пуска. Устата няма да коментирам, ама поне една ютия или направо нова риза да беше си взела.
Ризата май е ленена. В такъв случай, щях да я донеса на закачалка и да я облека непосредствено преди снимките.

# 1 856
Ани Цолова (била на концерт на Дамяно в Рим)
Скрит текст:

Захари Бахаров белобрад и остарял
Скрит текст:

Мария Бакалова доста е отслабнала
Скрит текст:

# 1 857
Защо е казал това за приемните семейства в Германия? Прави аналог с неговата детска градина ли?

# 1 858
Ако устата на Радина е позорна, на Мария не знам каква трябва е по тази класация Joy
Косата й не изглежда добре, да.

Къци наистина става досаден с многото приказки. ПО върви на фон, не слушам внимателно и не следя какво обсъждат, но чувам основно неговия глас. Тук-там хващам по нещо и оставам с впечатление, че има едно такова леко иронично отношение към Ева Веселинова, но пък и тя не блести с особен интелект. Не знам какво е постигнал, не го следя, но човекът изглежда се справя добре, гледа си семейството, няма скандали около него. От време на време го поканят някъде, подосажда в типичния си стил и пак изчезне. Не ми пречи.

# 1 859
Венета писа, че е в болничен до 15.10. включително. Утре ще видим дали ще е в ефир.

Общи условия

Активация на акаунт