Звездни Компромати - Октомври'25

• 146 401
  • 1 983
  •   89
Отговори
# 1 815
При положение, че бабата и дядото имат къща в Рударци, Ивчето скоро се похвали, че всеки ден ходи там да бачка на новия им фаст фууд, би могъл да полага грижи за тях поне там. Леле, много са анти, що така, бре! 🫤

# 1 816
  • София
Колин Фарел
Скрит текст:
Брадли Купър
Скрит текст:
Лора Дърн
Скрит текст:
Чанинг Тейтъм
Скрит текст:
Кирстен Дънст
Скрит текст:

Оскар Айзък
Скрит текст:

# 1 817
Еми следвсйте още такива въздух под налягане, и плюйте хора като Къци. После що сме потънали в чалга и управниците се гаврят с нас.

# 1 818
Кирстен и мъжа и, много ми харесват като двойка.
Брадли, Оскар и Лора Дърн остаряват красиво.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 08:18 от vesela_veli

# 1 819
  • софия
Къци Вапцаров винаги ми е бил леко досаден с хумора, който не му се получава, но:
Нека не се обръща темата, все едно хората, които споделяме някакво положително мнение за Къци, че апелираме за такова и от другите.
Не съм му фен, нито призовавам някой да му е фен. Просто ми направи добро впечатление, че не е злобар, въпреки че многократно е срещал повече от ужасно отношение и унижения.
Къцито има трима сина, които са доста успешни. Асе Вапцаров пише музика за филми в Холивуд, средният учи в Германия, а малкият е в музикалното училище доста успешен пианист.
И  на Къцито в момента му излиза на 7.11. премиерата на  първият му филм " Добри родители" с 18 награди от разни фестивали.
На фона на интелектуалното ниво, поведение и "постижения" на голяма част от настоящите популярни в България, Каци ми става симпатичен и не мога да се изкривя да кажа, че не го предпочитам пред тях.

# 1 820
Много рано се спука розовия балон.  4 деца са предизвикателство, но кой ги е карал да взимат кучетата. Пишат че са на възраст 2-3 години. Точно когато са се загаджвали. Глупави хора. Дано не пуснат някое от децата на обява.

# 1 821
Къци сам предизвиква подобно отношение към себе си.

# 1 822
Ама какво има да съдим Нети ? Да не мислите, че всички, които осиновяват са добри родители ? Имах съученичка, чиято майка я смачкваше психически, изкарваше си на нея цялото нещастие, което носи. Осиновените са последните, които бих осъдила.

# 1 823
Нали Нелка скоро направи презентация на новата им къща със Сано. Само терасите бяха с площ 50 кв.м... С кон да играеш на тях! Ама за кучета няма място.

# 1 824
Бианка е сменила цвета на косата. Пчеларят зад нея не знам дали е Кънчо, по-дребен ми се вижда.
Скрит текст:

# 1 825
Скрит текст:

# 1 826
Брадли Купър боядисва ли си косата? На някои снимки ми се струваше доста побелял, пък сега на последната изобщо.
Бианка, ако можеше непрекъснато да е център на внимание и главата би си сменила.

# 1 827
Ми те явно са на Карамански кучетата. Като нищо Балонет да ги е търпяла до сега и вече да й е писнало и да е издала команда!
Още на представянето на имота се виждаше едното куче,  затворено на тясна тераска. Надявах се да е там само докато се снима клипът, но ....

В някакво видео, където бяха на почивка в Солун, Балонет се видя, че хо командири доста, ужас, явно й е дошло в повече кучетата щом Иво вече работи някъде ( дюнера в Рударци).

# 1 828
Наоми Уотс е получила звезда на славата. Забавното е участието на Джак Блак там Simple Smile особено на клипче…
Скрит текст:

# 1 829
  • Sofia
Балоните нали имаха някакво заведение в центъра на Сф,правиха палачинки и т.н.?

Общи условия

Активация на акаунт