Звездни Компромати - Октомври'25

• 152 258
  • 2 052
  •   87
Отговори
# 1 980
Тошев е ниска топка и полюциите му из ФБ ме интересуват колкото на Венета циклите, но все пак извън неприятните им персони - той е поканил Венета и й е “подал ръка” да я извади от блатото, а тя веднага е взела да си развява коня и като отвързана да се качва на главата на тези, които са я извадили от забвение. Неблагодарно!

# 1 981
Имаше и полезна и нАучна информация, напр., че 500гр. не са точно половин килограм.
Общото между всички парцалани, които покани е, че всички жени много им завиждат за мъжете.

# 1 982
Любопитно ми е Тошев с какво ще се занимава сега?

# 1 983
Измисля си гаджето. Мисля, че са я уволнили.
Познах за второто, 99 % съм познала и за първото.

Имаше и полезна и нАучна информация, напр., че 500гр. не са точно половин килограм.
Която е базирана на меренето гол и познанията колко ти тежат гащите и ц*цата!

# 1 984
Мара каза, че това е третият съпруг, Миро не го брои изобщо. Уж нямало брак там. 😂

# 1 985
Тя може много работи да казва и обикновено дрънка глупости. Факт е, че тогава не облече бяла рокля, това обаче не променя факта, че подписа с Дзвера и се водеше Соколова.

# 1 986
  • София
Георги Тошев е дал интервю за Дойче Веле:
https://www.dw.com/bg/georgi-tosev-za-btv-veneta-rajkova-i-zadac … ediite/a-74377814

# 1 987
Обаче сега отворих ИГ профила на Венета и много ме забавлява как е ограничила кой може да ѝ пише коментари. Под всички снимки само положителните коментари е оставила. За разлика от фб, където под всеки пост, че вече няма да е в БТВ, хората ѝ изтърсват една торба с негативни мнения… два свята. 😀

# 1 988
Той Тошев голяма реклама си прави .. не спря да говори за Венета. 🤣

От много отдавна не могат да се пишат коментари на Венета в ИГ.

# 1 989
Мег Райън с дъщеря си на шопинг в Лондон
Скрит текст:

Семейство Клуни изглеждат добре във Версаче на някакво събитие
Скрит текст:

Има слух, че Том Круз и Ана са се разделили, защото не искали да имат дистанционна връзка и щяло да им бъде по-добре да са си само приятелчета.

# 1 990
  • София
Брадли Купър
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Лейди Гага
Скрит текст:
Джеймс Франко
Скрит текст:
Приянка Чопра
Скрит текст:
Клаудия Шифър
Скрит текст:
Патси Кенсит
Скрит текст:
Майкъл Бубле
Скрит текст:
Лили Рейнхарт
Скрит текст:

# 1 991
Леле, заболяха ме краката от на Гага обувките.

# 1 992
Мен очите! Защо е толко сбъркана на тема външен вид и все има нещо откачено по нея?

# 1 993
Мен очите! Защо е толко сбъркана на тема външен вид и все има нещо откачено по нея?
За да я коментират, гледат и канят насам натам. Скандалът продава. Тя на това е заложила.

# 1 994
Ми достатъчно известна е, не е оная Стефани Германота, която са тормозели в гимназията. Натри им носовете, вече може да е нормална.

Общи условия

Активация на акаунт