Звездни Компромати - Октомври'25

• 146 401
  • 1 983
  •   89
Отговори
# 1 830
Брадли Купър боядисва ли си косата? На някои снимки ми се струваше доста побелял, пък сега на последната изобщо.
Бианка, ако можеше непрекъснато да е център на внимание и главата би си сменила.

Артистите почти винаги се боядисват в зависимост от ролята която играят..

# 1 831
  • На морето!
И на мен ми беше неприятно грозното отношение към Къци. Сега си пуснах ПО да видя върнала ли се е Венета, че ми е много важно. Тя не се е върнала, но Къци е там и легитимира в ефир разни ютюб конспирации с тежките аргументи като "има клип в ютюб". Конкретно сега разказваше за семейната карма и как някой си я оправял и след това за някакво митично немско семейство, което имало къща на 3 етажа с 10 спални, в които като приемен родител  отглеждали деца за пари. Печелили 60к евро да гледат 12 деца, което си било чиста печалба щото какви разходи да имаш покрай 12 деца?
Не млъква Къци, но и нищо не казва същевременно, надявам се да не му дават повече ефирно време.

# 1 832
  • Пловдив
Ако кучетата са на сина ми, не виждам защо аз трябва да ги прибирам — нали не съм хотел за домашни любимци.
И терасите да са по 50 квадрата, пак няма да им правя хотел.
В крайна сметка, отговорен е този, дето ги гледа, не този, дето само има място.

# 1 833
Не млъква Къци, но и нищо не казва същевременно, надявам се да не му дават повече ефирно време.

Ужасно досадно някой да превземе ефира така и да мели някакви факти, които само него го интересуват, без да каже нищо всъщност. Имаше някакъв такъв синдром.

# 1 834
  • София
Не са и двете кучета на Иво, само едното беше негово, другото Пепе го осинови, даваше пример да осиновяваме. А тогава живееха доста по-натясно, че и някакъв заек размятаха, който не знам дали е още в картинката.

# 1 835
Ми те явно са на Карамански кучетата. Като нищо Балонет да ги е търпяла до сега и вече да й е писнало и да е издала команда!
Още на представянето на имота се виждаше едното куче,  затворено на тясна тераска. Надявах се да е там само докато се снима клипът, но ....

В някакво видео, където бяха на почивка в Солун, Балонет се видя, че хо командири доста, ужас, явно й е дошло в повече кучетата щом Иво вече работи някъде ( дюнера в Рударци).

Доста коментари съм срещала от хора, които са виждали Пепето на живо и казват, че била много намусена или се карала на някого. Точно обратното на нахилената й физиономия. Не мога да я понасям аз, честно

# 1 836
Може да е нахилена пред камерата, едва ли с толкова деца може да си нон стоп така нахилен и лигав

# 1 837
Къци е смешен и неадекватен и това, че има по-смешни и по-чалга от него не го променя като факт. Като бизнесмен очевидно е добър, щом успява да трупа богатство. Лошо впечатление от него имам най-вече от участието му във Вип Брадър, където по спомен беше доста неуравновесен.

Исках да се включа в темата за Нети - гледах интервюто с Мон Дьо след като четох темата тук. Изумена съм от някои коментари колко била неблагодарна... Толкова повърхностни изказвания имаше.
Нети звучи изключително обрано, разумно и позитивно по отношение на осиновителите си. Не чух крайности, не чух нищо грозно от нея. Като цяло я харесвам, защото е осъзната и работи над себе си. Обмисля какво казва, доста земна и въпреки трудния си път е успяла да съхрани в себе си искра, която се усеща.
Не бих си позволила да съдя Нети, нито друг осиновен - да бъдеш изоставен и цял живот да имаш терзанията кой си (нещо, което тя доста добре обясни), е голяма лична трагедия и тя е успяла все пак да премине през нея по градивен начин. Не мога да си представя дори колко е трудно това. Тя осъзнава дори позицията на родителите си, защо не са искали да ѝ кажат. Не е лесно, мисля, извървиш пътя до това осъзнаване и приемане, с всички чувства, които вървят паралелно. Не виждам нищо ненормално в търсенето ѝ и в нуждата да сглоби пъзела си.

# 1 838
Нети беше давала интервюта преди време, когато е разкрила цялата истина и тогава беше обяснила, че осиновителите й не са подкрепяли нейната артистична жилка и са били строги. Ако човек иска да го изтълкува негативно, може да прозвучи като неблагодарност. На мен не ми звучи така, но имаше нещо непремерено в тези изказвания. Очевидно след като е сглобила цялата картина, вече е по-спокойна и умерена.

# 1 839
Нети е нямала цял живот терзания,все пак за осиновяването си е разбрала в зряла възраст.

# 1 840
Еми следвсйте още такива въздух под налягане, и плюйте хора като Къци. После що сме потънали в чалга и управниците се гаврят с нас.
Със сигурност е само защото не оценяваме това национално богатство Къци.

# 1 841
Къци изобщо не е некадърен, явно може много неща, просто се държи като недорасъл и е много досаден, така олеква и става мишена за подигравки. В Капките се видя, че и критика не търпи.
Кака Венетка утре дали ще е на работа, че болничния е до днес.....

# 1 842
  • Наблизо
Оф пак ли са изровили майката на майките.Саното явно много бута за синчето и снахището.

# 1 843
Не знам, но очевидно трябва да ахнем пред сутрешната й рутина
Скрит текст:

# 1 844
Венета днес на работа ли е?

Общи условия

Активация на акаунт