Звездни Компромати - Октомври'25

• 26 155
  • 423
  •   98
Отговори
# 225
Как се завзема ефир? Тя говори, операторът снима и редакторът не може да я спре.
Оля и Петър включват ли се тези дни? Колективно може да са я одобрили, но все нечие е било предложението.

# 226
Е какво е това “колективно предложение” - събрахме се у петък, пийнАхме, хапнАхме, пък се сетихме за Венета 😁

# 227
  • софия
Не само сетихме, а и приехме. АкО да не сме съгласни. Важното е да се титулуваме продуцент и да получаваме пари.
И сега, изведнъж, ти да видиш!, имаме нЕкои възражения и дистанции.

# 228
Тошев ми звучи достоверно само в частта как Венета Р. е била предвидена за ко-водеща, но е разкарала останалите.

# 229
Гала си затвърди мястото до пенсия, че и след това.

# 230
Тошев ми звучи достоверно само в частта как Венета Р. е била предвидена за ко-водеща, но е разкарала останалите.
Да, то друг екип няма, оставили са Венета да се разпорежда и да разкарва останалите.

# 231
Колкото повече се обяснява Тошев, толкова по-зле става.
Голяма драма кой точно бил предложил Венета, че да се занимаваме всички с това и Тошев цял ден да пише из фейсбук как не е той. Това с колективното решение е много ниска топка. Пък завладяла всичко - ми браво на нея, ако наистина е така и е успяла да се позиционира. Тошев като не е бил съгласен, да се е махнал в началото и да я обявил още тогава. Ама явно е изчакал да види накъде ще задуха вятъра.

# 232
  • София
Може и да казва истината за старта на есенния сезон - и аз имам спомен, че тук говорехте за Венета като водещ на част от предаването, а не основен и единствен такъв. Някой явно е решил друго в последствие.
Големи страсти в телевизиите, снощи ми попадна пост на някой си Николай Йорданов, явно и той в ТВ бизнеса, който изкарал всички простотии в "Пееш или лъжеш", в отговор е скочило протежето на Халвата - Кико и се сипят обиди и квалификации на килограм. https://www.facebook.com/share/p/1BMkQb346M/
Борбата за кинтите в ефира е жестока.

# 233
Мара в диалог по тв:
Себеседникът и- е, то все едно да изядеш  половин кило ягоди.
Мара- е, чак половин кило! Най много да са 500 гр.
Той- ъъъъъ, ами 500 гр са половин кило.
Мара гледа тъпо - а, да де да…

Икона ! 🥲😂😂🫣🫣🫣🫣

# 234
Мара е легенда, има велики изказвания.

Елизабетско:
- Светлана твърди, че си била гола на дивана на Христиан, докато са били женени.

Мара: - Е то аз колко пъти съм била гола на тоя диван.

😂😂😂

# 235
Тошев предупредил шефовете за имиджовите последици😂😂😂 Това ще си го запазя. Вместо да кажа: внимавай, че тази е куха лейка, аз ще казвам: с тази жена ще имаш имиджови последици.

Джулия Робъртс явно много обича Шекспир.

# 236
  • Glasgow
Мара е легенда, има велики изказвания.

Елизабетско:
- Светлана твърди, че си била гола на дивана на Христиан, докато са били женени.

Мара: - Е то аз колко пъти съм била гола на тоя диван.

😂😂😂
Ама това беше яко, мен ме изкефи.

# 237
Ох тя просто… дори да не казва най-великата глупост, ги изтърсва така надуто нещата, че не може да не се разсмееш… “Ти на мене диалог няма да ми търсиш!” или нещо подобно 😁

# 238
  • софия
Мара в диалог по тв:
Себеседникът и- е, то все едно да изядеш  половин кило ягоди.
Мара- е, чак половин кило! Най много да са 500 гр.
Той- ъъъъъ, ами 500 гр са половин кило.
Мара гледа тъпо - а, да де да…

Икона ! 🥲😂😂🫣🫣🫣🫣

Скрит текст:
Не сте клюкарка, госпожа, не знаете:
...
Днес мичка-умната се обясняваше за вчерашната реплика за грамовете. Тя всичко мерела в грамове. Всяка сутрин се мерела на кантара гола, знаела колко г тежи домашната тениска, бикините, гърдите. И затова се била така малко объркала. Тежи между 40 до 41 грамове кг.
Да знаете.

# 239
Памела Андерсън Tom Ford / Седмица на модата в Париж
Скрит текст:

Mugler / Седмица на модата в Париж
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт