Звездни Компромати - Октомври'25

• 310 730
  • 3 743
  •   3
Отговори
# 2 625
  • Glasgow
Венета, снимай се с днешен вестник във фоайето да не се чудим тук😅🤷🏻‍♀️

# 2 626
"Виктория замина за Париж, за да забрави Костов..."🤣🤣🤣🤣 Какви са тези тъпотии????
На първо четене се сетих за Иван Костов.

# 2 627
Винетка - е една жалка лелка имитаторка
копи пейст , има една авторка която й пише книгите и се издават под нейното име! Не  е нито първата нито последната "авторка", която "работи"/пише" книги по тази схема.

# 2 628
  • София
Дакота Джонсън за VOGUE Germany
Скрит текст:
Ема Стоун
Скрит текст:
Алиша Силвърстоун
Скрит текст:
Джеси Племънс
Скрит текст:
Зоуи Дойч
Скрит текст:
Джеръми Ренър
Скрит текст:
Мини Драйвър
Скрит текст:
Изабел Юпер
Скрит текст:
Адам Броуди
Скрит текст:

# 2 629
  • софия
Венета, снимай се с днешен вестник във фоайето да не се чудим тук😅🤷🏻‍♀️
Във фоайето може всеки. Не всеки може от апартамент в хотела 😁

# 2 630
Най-много да вземе някоя чужда снимка и от апартамент в хотела. Помня, че тук бяха разконспирирали така онази Даниела от Ергена, че си беше качила крадени снимки уж за нейни из някакви дестинации. После изведнъж тя изтри тези снимки. 😂

# 2 631
Още манджа
Скрит текст:

# 2 632
Давам хак - Венета сто на сто има журналистическа карта отнякъде - освен да минава най-отпред на опашките на туристическите обекти, може да ѝ дадат да се снима и в някоя стая на скъп хотел.
Благодарности приемам в кроасани.
----------

Иначе това кой пише книгите на разни обществени деятелки и деятели е много добър въпрос Simple Smile

# 2 633
Винетка - е една жалка лелка имитаторка
копи пейст , има една авторка която й пише книгите и се издават под нейното име! Не  е нито първата нито последната "авторка", която "работи"/пише" книги по тази схема.

Книгите на Венета са под всякаква критика. Като така и така плаща човек, не би ли следвало да си плати за нещо качествено? Аз не бих дала една стотинка за текстове като нейните. Според мен сама си ги пише, книгите и съдържат същата немощ на фантазията и липса на картинност, каквито се виждат много ясно в публичните и прояви.
Чела съм отделни страници от различните книги, и винаги съм се чудила какви хора четат целите книги Smiley А имат доста големи продажби Rolling Eyes

# 2 634
Бих определила кризисния й пиар за твърде жалък- фоайета и храна, от чиято последователност лъха само на храносмилателни проблеми.

# 2 635
  • софия
Още манджа
Скрит текст:
Чакам и брюлето.
Давам хак - Венета сто на сто има журналистическа карта отнякъде - освен да минава най-отпред на опашките на туристическите обекти, може да ѝ дадат да се снима и в някоя стая на скъп хотел.
Благодарности приемам в кроасани.
Да се снима в банята след баня. По възможност с халат, не гола.

# 2 636
Венета може и с AI да се нагласи някъде, но разбира се ние ще я разкрием, така че най-добре да не опитва Laughing

# 2 637
Венета ще включи и дръзкия обир в новата си книга.

# 2 638
Друг ресторант няма ли в този Париж? Вече започвам да си мисля, че наистина е фейк.

# 2 639
Разбира се, че е фейк, от снощи е егати пукницата, то гъши дроб, то стриди, то банани! Къде го побраха цялото това нещо, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт