Звездни Компромати - Октомври'25

• 310 732
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 640
Абе, яли.....гледайте сега и завиждайте!
Венета е вдигнала левъла-преди само кроасани, сега снима шведската маса.😆

# 2 641
Само не знам двама ли са или си е само тя
Скрит текст:

# 2 642
Венета да не се е залюбила с Жоро Тошев, че така го крие?

# 2 643
Как да няма, има и човек да не знае, че още го обичаме.

# 2 644
Мен ме изумява как не се притесняват тия хора да демонстрират стандарт, при положение, че си знаят ос$%&ите такова, нали..... и знаеш, че нищо не можеш да докажеш от тия доходи.
То са ламборгинита, яхти, вютони и всичко документирано, разбира се. Да завиждат бедните. То ако не ги видят, все едно не е било.

Защо да се притесняват? Никой никога не е бил погнат заради демонстрация на стандарт, който не кореспондира с данъчната му декларация. И в случая на Каренчо Златкин, инициативата по разследването и задържането му не е българска.

# 2 645
Най-много да вземе някоя чужда снимка и от апартамент в хотела. Помня, че тук бяха разконспирирали така онази Даниела от Ергена, че си беше качила крадени снимки уж за нейни из някакви дестинации. После изведнъж тя изтри тези снимки. 😂

Пионер за България в качването на фалшиви снимки беше Николета Лозанова преди доста години. Не знам дали още го прави, но няма как да не я споменем Joy

А Флора (Цвета) Стратиева дори направи видео как лъже последователите си, че е посетила няколко европейски държави. Като дори си призна, че някога си е взимала от olx маркови торбички, с които да се снима.

Така, че леля/тета Венета и срещу младите да тича, не може ги стигне.

# 2 646
  • Варна
По случая с диадемата, Ая и Теа. Според мен “бранда” така си направи рекламата, която не получи от Теа, изпращайки й диадемите. “Брандът” казва, че нито е получила отговор, нито диадемите са били показани от нея. Добре че Ая има доказателство, че е купена от масова марка. А “бранда” нещо много е изкопирал модела от Тему, Алиекспрес и др такива сайтове.

# 2 647
Абе пак не ѝ нормално отношението към бранда. Специално пуснах сторитата ѝ да чуя, понеже не следвам никой от тях. Казва, че не им била отговорила (на бранда), изтрила съобщение ли какво там обяснява… Отделно говори как сестра ѝ имала толкова много продукти, които безплатно ѝ предоставяли, че не ТелеШопови, ами не знам как е можело да им казваме….
Голямо изхвърляне, голямо нещо. Изобщо нито един от тях не ми е симпатичен, нито купувам нещо, рекламирано от тях.

# 2 648
Каза ,че е отговорила на бранда ,че диадемата не е от тях ,а от ризървд ,но въпреки това бранда е продължил да сипе скоментари  под поста.
Изключително грозно...
Изхвърляне или не ...истината е една и тя е ,че жената е купила диадемата с перличките от магазин.

# 2 649
Този бранд е съсипан, повече никой няма да поръча нищо от тях. Изложиха се страшно. Този път има много лоша реклама.

# 2 650
Така де, моето мнение си е мое мнение за тях и никога не е било положително. Няма да го промени историята с диадемата, в случая. Даже не знам кой е бранда, нито пък имам интерес от такъв аксесоар. Не им ли мина вече модата на тези диадеми.

# 2 651
А тя бременна ли е Ая?
Не ги следя и ми попадна едно клипче, пак рекламирайки МП.

Много са ми неприятни, лигави и превзети.
Ако тея не беше жена на Шопов, едва ли щеше да стане толкова популярна.

# 2 652
The only one, благодаря ти за всички снимки, които качваш тук.
Откъснах се за няколко минути от всичко покрай Венета. Надявам се скоро да спре да се пише и изобщо коментира за нея. Бляк

Зоуи Дойч и Ема Стоун - много, много красиви.

# 2 653
Тука се смях с коментарите за Къци Вапцаров преди няколко дни и ММ каза, че го е видял на интервю за виза в американското посолство преди някакво време. Държал се важно и обяснил на консулката, че в феймъс българиън дайректър, който отива да снима в Щатите и да не го бавят един вид.

# 2 654
Още манджа
Скрит текст:

Не знам за Виктория, но знам, че мила ми Венетке тази снимка е крадена от едно момиче, което често пътува и се пише Д*********** в инста. Мноооооого плоско.

Общи условия

Активация на акаунт