Звездни Компромати - Октомври'25

• 310 726
  • 3 743
  •   5
Отговори
# 2 655
  • софия
Още манджа
Скрит текст:

Не знам за Виктория, но знам, че мила ми Венетке тази снимка е крадена от едно момиче, което често пътува и се пише Д*********** в инста. Мноооооого плоско.
Ако дадеш снимката на момчето ще бъде истински компромат.

# 2 656
Ето я, същото ястие е, но има малки разлики в снимката
Скрит текст:

# 2 657
  • Glasgow
А от снимка да храна как се разбира? предполагам те всички изглеждат по този начин в този ресторант.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 19:44 от Jokerr

# 2 658
  • Sofia
Не са еднакви.

# 2 659
Ето я, същото ястие е, но има малки разлики в снимката
Скрит текст:

Е стига, не е крадена.
Храната е съвсем различна.

# 2 660
Определено не е крадена снимката, какви са тези глупости?

# 2 661
  • София
Дайте да спрем да ѝ чешем егото на тета Венета. Къде била, какво яла, с кого била?  Ама в Париж ли е, не е ли? Само ние гледаме сторитата ѝ и според мен Венета чете тук и получава душевен оргазъм ( анатомичните ѝ липсват очевАдно), че е в центъра на популярната ни темичка, която е извор на множество статии в жълтата преса. Да ходи да си яде кроасаните на басейна, да мята карти таро и да си пише книжките.
Признавам честно, че си купих първата ѝ книга. Опитваше се да бъде Джаки Колинс в нашенски вариант. Не става. После с магиите, ходжите тотално пресоли манджата.
Така че - блесна Венетка през есента на 2025 и звездата  ѝ залезе скоропостижно.

# 2 662
Здравейте! От няколко дни ви чета (случайно попаднах на темата). Родена съм през 2000 година и дори не знаех коя е Венета Райкова, но ми стана интересно и разгледах сторитата ѝ. Тези две снимки са крадени и не са нейни.

# 2 663
  • София
Здравейте! От няколко дни ви чета (случайно попаднах на темата). Родена съм през 2000 година и дори не знаех коя е Венета Райкова, но ми стана интересно и разгледах сторитата ѝ. Тези две снимки са крадени и не са нейни.
Тогава кажете откъде са крадени? Поне да се знае от всички, че лъже.

# 2 664
  • Sofia
Благо Г. с новия  👃🏻
Скрит текст:

# 2 665
Златка и Карен в съда.
Скрит текст:

# 2 666
Че Благо тук избелен, не само в зъбите, браво.  Беше ме страх да го гледам черен.

# 2 667
Сигурно заради новия нос не му дават да се пече в солариум 😄
Че Благо тук избелен, не само в зъбите, браво.  Беше ме страх да го гледам черен.

# 2 668
  • Пловдив
Теди Велинова...на рев го избива и нямало да се променя, зарад хорското мнение Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.facebook.com/share/v/14M5TbzdTgT/

Май не си е пила хаповете...

# 2 669
В момента не знам от кого са взети, но имам няколко довода:

1. Когато човек качва снимки на Instagram стори, които са правени от него, те автоматично запълват целия формат 9:16. При нея обаче отдолу има празно място. Ако снимката беше правена от нея, ъглите отдолу щяха да бъдат закръглени, както тези отгоре.

2. С текста на снимката се е опитала да прикрие друг текст. Ако погледнете в десния ъгъл, ще видите част от емоджи, което не е успяла да скрие.

3. Снимките имат качество като на скрийншотове, качени в Instagram.

4. Не само че е скрийншот, а и по качеството личи, че е увеличила оригиналната снимка, за да не може да се намери с reverse image search.

Общи условия

Активация на акаунт