Звездни Компромати - Октомври'25

• 310 454
  • 3 743
  •   4
Отговори
# 2 805
Деси сама напусна. Четох някъде, че не била съгласна с посоката в която върви предаването.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 22:46 от tuty

# 2 806
  • София
Има и друго. Сутрешните предавания са супер натоварващи. Започват в 3-4 сутринта. Натоварването е голямо.

# 2 807
Лени Кравиц и Никол Кидман май отново са гаджета. Чакаме папарашки снимки.
Лени нали се хвалеше че от 10 години е без-с@кс. Ся може за Никол да се е рязко прежалил.

# 2 808
Ааа, имат си почитателки диадемите! Не забравяйте стрина Ирина!
Ох, тая диадема задмина по популярност онази гепената от Лувъра. Grin
И кой, по дяволите, носи диадеми още! Не отмина ли тази мода, като не визирам момиченцата в градинска възраст.

# 2 809
Oксана Самуйлова и Джихан се разделят, а дъщеря им на 14 е бременна. УАУ!

# 2 810
Паралели беше велико навремето, трепетно го чаках и аз. Но чак толкова документирана не съм 🙈 Благодаря обаче за комплимента!
В момента съм много далече, назад във времето. Гледам филмите с Редфорд от 60те. Биографията му чета на ден по лъжичка, че е адски подробна и фактологична, така по-дълго ще се сбогувам с него, че ми беше огромна слабост. Който има желание, да я прочете. Научава се невероятно много за човека (прекрасен!) и се чете буквално на един дъх!
Обичам си старото време, с филмите и музиката от онези блажени години, в които бяхме млади!
Ако ми попадне още нещо интересно от старите ленти, ще пиша пак!

# 2 811
Бях на "Рачков и Жените" . Останах доволна от актьорската му игра, не преиграва, което рядко му се случва.
Не знам кой е писал пиесата, но цялата е като сляти 10тина скеча и направено представление. Преобладаваха познати вицове и клишета, вмъкнати в сценария.
Липсваше ми малко повече от истинския живот. Твърде скечово. И нищо пикантно, интересно или любопитно не казва за връзката си с Мария Игнатова. Освен, че явно много я е разочаровал, щото трябвя да си много разочарован, за да се ожениш ... нали ... ( не му каза името само паузи) и после каза - Наздраве! - препратка към пиенето на Нойзи. Абе сипа й на Мария с тази "шега".

За адреналинката Вики, каза че върнала "пролетта в живота му", благодари й и лично отиде в публиката ( началните редове до сцената) следван от прожектор разбира се, за да каже " Обичам те"...
Имаше предупреждение да не се снима, но много хора снимаха представлението почти през цялото време.

# 2 812
Oксана Самуйлова и Джихан се разделят, а дъщеря им на 14 е бременна. УАУ!

Да не би да са фалшиви новини? Нали акаунтът ѝ бил хакнат... Thinking

# 2 813
Такава халтура е Рачков, че името му, заедно с думата "представление" в едно изречение е смешно направо..

# 2 814
  • Sofia
Д-р Станимир Хасърджиев - основател и дълги години председател  (сега изпълнителен директор) на Националната пациентска организация и с куп други европейски ръководни длъжности в сферата на здравеопазването - е арестуван за отвличане и държане в принуда  на 20 годишен, както и за притежание на наркотици. Съобщава се, че в компанията по отвличане има и актьор, пуснат под домашен арест, както и двама други мъже. Много противна история. Младият мъж е бил дрогиран, но успял да избяга и да подаде сигнал. Живеем сред невероятни изроди с  лица на общественици.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 06:39 от Child of June

# 2 815
И аз чух случайно по новините за този случай. Голям късмет, че 20 годишният се е спасил! Дрогиран е избягал през балкона и скача на по нисък балкон, добре че не се е пребил. Не разбрах как успява да се свърже с родителите си, може би телефона е бил в него. Ужас...

От СДВР посочват, че по случая има досъдебно производство, а от Софийската районна прокуратура, че мъжете са задържани за "престъпление, при което е упражнена принуда с оръжие спрямо 20-годишно момче". По неофициална информация става дума за пистолет.

В понеделник съдът е постановил мярка "задържане под стража" за Станимир Хасърджиев и бившия френски легионер, а актьорът и гръцкият модел са под "домашен арест. На председателя на Националната пациентска организация е повдигнато обвинение и за държане на наркотици.

Похитеният младеж в момента е в болница, заради странични реакции от коктейла от наркотици.""

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 06:55 от Bеа_2022

# 2 816
Е**ти изродите, сред които живеем! 🥺
Имам синове на тази възраст, ако някой се отнесе така с тях, ще трябва мен да задържат, защото ще съм безмилостна. Линч им е малко на такива.

# 2 817
Боже! А това момче не е единственото , сигурна съм.
Добре, че е избягало, за да ги издаде тия изверги. Кой знае на колко още деца са посегнали. Не ми се мисли какво са им причинили след коктейлите…
А защо само на един казват името? Кажете на всички, да се знае, да се пазят децата.

# 2 818
От прокуратурата и полицията са казали официално само професиите, а неговата не е много разпространена. Вече съседите на място са казали напр. на бтв, чийто материал ми попадна, чий е апартаментът.
-----------
Иначе... просто нямам думи.

# 2 819
  • София
Синди К.
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:
София Вергара
Скрит текст:
Шарън Стоун
Скрит текст: