Звездни Компромати - Октомври'25

• 310 511
  • 3 743
  •   2
Отговори
# 2 700
  • In The Middle Of Nowhere
Добре че са родителите й с възможностите, които имат, иначе не я виждам как щеше да се оправя Полина.
Пп: тя не попада, тя си ги избира тези мъже

# 2 701
Шон Бийн с петата си жена.. аз съм безмълвна
Скрит текст:

# 2 702
О, като не е с бащата, Полина задължително трябва да прави аборт ли, че да се одобри от обществото? Добре си е родила жената детето. Пример за децата е точно защото е достатъчно смела да реши да го отгледа сама. Нищо лошо не виждам. Дълголетните и вечни семейства ще са все по-голяма рядкост занапред.
Която жена чака много велик мъж и баща, който да е с нея до края на живота си, може и хич да не дочака.

# 2 703
  • софия
Скрит текст:
Тази снимка ми навя усещане все едно прислужницата Лина (мощна шведка) е хванала Емил за снимка ("Емил от Льонеберя"). Не знам защо, но изглежда като жената да го ступва, когато не е послушен, което се случва често.

# 2 704
Да, и аз се притесних да не му е твърде крехък врата😅

# 2 705
Скрит текст:
Защо си безмълвна? След четири неуспешни брака е срещнал жената, с която е щастлив. От 2017 е с нея.

# 2 706
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Е тука вече има връзка по любов, визирам Шон Бийн.

# 2 707
Тя не ми изглежда на  40 г. В лице е доста по-възрастна, но може да е прекалила с някоя интервенция.

# 2 708
Тука се смях с коментарите за Къци Вапцаров преди няколко дни и ММ каза, че го е видял на интервю за виза в американското посолство преди някакво време. Държал се важно и обяснил на консулката, че в феймъс българиън дайректър, който отива да снима в Щатите и да не го бавят един вид.
Аз не се сърдя, когато чуя някой да казва нещо лошо за българите, които живеем в чужбина. В крайна сметка, това надцакване е супер тъпо и ми е все тая какво мислят хората. Обаче, много ми стана неприятен Къцьо, след като ми попадна това, което е написал. Някак, не отива на широко скроен човек, интелектуалец, да пише такива генерални простотии за хора, които не познава. Тарикати😀 Той, милият, ако знае, как всяка стотинка се следи и как плащаш тук данъци като луд, хич няма да ни таксува за тарикати, а за балъци. Оказа се много малко човече това Къци.

Това е страшно оригиналният начин на Къци да отбележи, че е в Нюрнберг и да събере коментари от рода на “Ох браво, чудесни сте, през Мюнхен ще минете ли?”

# 2 709
Увлекателни са на венета книгите (май съм чела всички! по морски почивки)

Но Венето, задето изблокира една маса народ за коментари с усмихнати емотикони едно време, затуй ти се връща 😄 - сбогом БТВ.

# 2 710
Е тука вече има връзка по любов, визирам Шон Бийн.
Е, то на такава мацка смееш ли да покажеш истинските си чувства?! Joy
Точно усещане за северна дисциплина и яки гонки ми навява тази валкирия. Ааа, се е поотдалечил Шон настрани и една яка ръчица ще го гепне за врата и завърне обратно в хюгата.

# 2 711
Прочутата диадема, заради която стана скандала, не е нищо особено. Прилича ми на булчинска. Попадна ми видео на двете сестри, не го догледнах, защото са страшно лигави. На другата снимка Теа се обяснява как им давали някакви храни да рекламират, а те със сестра и изяли всичко. Сега обикаляла по магазините да издирва въпросните неща Това не им се случвало за пръв път. Много професионално, няма що.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 11:55 от #Frozen#

# 2 712
  • София
Ох, тая диадема задмина по популярност онази гепената от Лувъра. Grin
И кой, по дяволите, носи диадеми още! Не отмина ли тази мода, като не визирам момиченцата в градинска възраст.

# 2 713
Викаш възможно е да е искала шкембе за разнообразие, те пак миди й донесли 😂
На времето мой познат беше излъгал префърцунената си чужбинска приятелка, че шкембе чорбата е супа от октопод Simple Smile. Не съм питала как е обяснил специфичните подправки Simple Smile

# 2 714
О, като не е с бащата, Полина задължително трябва да прави аборт ли, че да се одобри от обществото? Добре си е родила жената детето. Пример за децата е точно защото е достатъчно смела да реши да го отгледа сама. Нищо лошо не виждам. Дълголетните и вечни семейства ще са все по-голяма рядкост занапред.
Която жена чака много велик мъж и баща, който да е с нея до края на живота си, може и хич да не дочака.

пази боже от такива примери - на разглезени кифли с корекции, които не знаят с какво да си уплътнят времето и  скачат от олигофрен на олигофрен. пък за разнообразие решили и дете да си родят от някакъв рандъм човечец.

Общи условия

Активация на акаунт