Звездни Компромати - Октомври'25

• 310 621
  • 3 743
  •   3
Отговори
# 2 715
  • Пловдив
Теди Велинова...на рев го избива и нямало да се променя, зарад хорското мнение Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.facebook.com/share/v/14M5TbzdTgT/

Май не си е пила хаповете...
Реве, защото някой коментирал неодобрително, че е рошава и без грим?!
Кокоша, тийнейджърска работа. Flushed

# 2 716
Ако някой случайно е в течение с руските Оксана и Джиган, ако може моля да разкаже какъв цирк разиграват в социалните мрежи?
Не разбирам има ли изневярва, развод, някакви награди раздават?

# 2 717
  • До морето
Аз пък даже не разбрах какво искал да каже авторът в поста на Къци? И потребителят, дето го е пуснал тук също.
Автомобилите тук с немски регистрации са купени от българи -тарикати (ма те си живеят тук, не са българи, живеещи в чужбина, тоест съфорумката тук няма нужда да се засяга)...но той и в Нюрнберг също видял автомобили с немски номера (шокиращо!!!!) и там пак български тарикати ги купуват, тоест немци не могат да карат коли с немска регистрация?!?!, сигурни сме, че са българи, така ли? И пак тарикати. Ама живеещи тука или там?  
Може някой по-наясно да обясни, моля?

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 13:01 от Boho chic

# 2 718
Теди Велинова в жалък опит да изцеди някоя сълза, защото някой пишман ПР с тридневен онлайн курс й е казал, че трябва да е “автентична” и да продава и с добрите си моменти, и с тъжните си емоции, та ето тя споменава с тъжен глас за козметиката си.

# 2 719
  • Пловдив
Аз пък даже не разбрах какво искал да каже авторът в поста на Къци? И потребителят, дето го е пуснал тук също.
За потребителя няма да коментирам, но според мен от страна на Къци това си е просто "смешка" в стил Къци, не много смешна, но без задни мисли и намеци.

Понеже у нас като видиш немски номер, знаеш, че това е български тарикат, затова като идеш в Германия, си казваш: яааа, колко много български тарикати. Демек колко много немски номера.

# 2 720
Къци дали сам знае какво иска да каже? Разбрахме само, че е в Нюрнберг. Винаги е бил много досаден.
Вчера Деси Стоянова като гост в Преди обед. Някои я намират за скучна, но е класи над мисирките след нея.
Скрит текст:

# 2 721
В затвора Саркози взел да чете "Граф Монте Кристо" - https://bntnews.bg/news/sarkozi-v-zatvora-s-10-snimki-i-tri-knig … -1361404news.html
Scream

# 2 722
Едва я познах, а вие?

# 2 723
  • Glasgow
Къци се е родил на грешното място, хуморът му е по английски 🤦🏻‍♀️😅
Доколкото разбрах (не го изгледах цялото) Теди Велинова плаче, защото пуснала козметика и хората имат очаквания винаги да изглежда добре, пък я видяли неугледна и и го казали и сега драма.
Между другото и аз очаквам тези дето продават козметика, също и услуги да изглеждат добре, не знам дали е правилно.

# 2 724
Явно само ниски, слаби и младолики жени имат право на любов и брак, като чета коментарите за жената на Шон Бийн. Явно е нормално възрастен, заможен и известен мъж да се ожени за 20-ина годишна моделка, но ако жена му е на 40 и далеч от инстаграм идеала, си е повод за подигравка.

# 2 725
  • До морето
Благодаря за разяснението. Така обяснено наистина си звучи като смешка на Къци.

И аз имам очаквания от хора, които ми предлагат/продават външния си вид, да изглеждат добре! Ти ако за себе си не си се погрижил, къде си тръгнал на мене да ми даваш акъл/крем?!?!

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 13:02 от Boho chic

# 2 726
Едва я познах, а вие?
Скрит текст:
Теди Кацарова, разпознава се, няма как, времето на всички се отразява....
Теди Велинова с тези драми е смешна. Нали искаше популярност? Тя носи със себе си и негативи. Иначе последен проблем са й прическата и грима точно на нея.

# 2 727
На Велиновата най-малкият ѝ проблем е, че е без грим.
Горната ѝ устна живее отделен живот.
На Марчето джуките са като детски в сравнение с нейните Neutral Face

# 2 728
  • До морето
Тя има проблеми със захапката, не са само джуките. Познавам и други жени с такава захапка,които по някаква причина  си правят безумна горна устна с идеята, че така ще балансират захапката. Не се получава, но те си вярват.

# 2 729
Начина по който не-инстаграмабъл жената е преметнала ръка през рамото на Бийн за мен е нещото което е най-странно в снимката. А не че не е хубавица. И със сигурност не прилича на 40 годишна. Иначе 5-6 брака кой ти гледа.

Общи условия

Активация на акаунт