Звездни Компромати - Октомври'25

• 310 668
  • 3 743
  •   6
Отговори
# 2 730
Нямало да влезе в калъп Теди Велинова Stuck Out Tongue Closed Eyes Доооооообре.

Наистина при нея от захапката идва основния проблем. Иначе е стройна, има хубави крака, обаче главата... Доктор Енчев вместо да подобри нещата, ги влоши.
Иначе ревливостта може и от менопауза да е причинена, все пак жената е на 47 години.

# 2 731
# 2 732
Ее, да се държим на положение, само 47. Венета е на 51, а знаете, че още държи с цикъла положението.

# 2 733
  • София
Ема Стоун с тоалет на Дона Каран от 1996 г.
Оригинал
Скрит текст:
Ема
Скрит текст:
Гуинет Полтроу е носила същия тоалет през 1998 г.
Скрит текст:
На мен ми прилича на нощница.

Деми Мур за списание Glamour Mexico
Скрит текст:
Изглежда великолепно.

# 2 734
Много искам да видя оригиналните снимки на Деми, преди обработката Blush
Хубавица е тя, но и не вярвам че това е реално.

# 2 735
Хубаво е да има “скандал” с телешопови, да им се вдигне егото, че все още са част от играта. Напоследък са много скучни и пълни с реклами. Преди обожавах да им гледам влоговете, но след като спряха да качват редовно, явно алгоритъма ги е пуснал. Личи си НЕжеланието им да създават ютуб съдържание отдалеч, та даже се оплакваха че нямали гледания… Ама като качваш снимчици само в инстаграм и 80% са реклами, хубаво е и да даваш някакво стойностно съдържание на аудиторията си..

Официалната версия на Наум е, че “много обича” това което работи?!
За мен е безумно да зарежеш медицинско образование, за да снимаш диадеми и Лидл.
Искат бързи пъти, ок, явно не му е призвание да е лекар, преди им гледах влоговете (преди и малко след раждането на детето): всеки път мрънкаше ако е недоспал или гладен. Адски дразнещо за мъж. Тея си го отглежда и него.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 13:41 от помбер

# 2 736
Най-малкият син на Симеон Сакскобургготски – княз Константин Асен, се е разделил със съпругата си Мария Гарсия де ла Расила и Гордасар. Били женени 31 години, не си изневерявали, но след като децата напуснали дома, двамата се отдалечили и заживяли отделно. В приятелски отношения били иначе, без драми....просто 31 години са си много и им дотегнало.
Много близки приятели са с испанското кралско семейство и дори са им кумове.
Скрит текст:

# 2 737
Ох, тая диадема задмина по популярност онази гепената от Лувъра. Grin
И кой, по дяволите, носи диадеми още! Не отмина ли тази мода, като не визирам момиченцата в градинска възраст.

Е, ха де! И аз ги гледам тия пластмасови псевдо перли и се чудя как изобщо са повод за скандал.
Кой ги отстъпил, пък кой ги откраднал или задържал!?

# 2 738
А хората закусват сьомга
Скрит текст:

# 2 739
Ким К., след като едва си намъкна голямото д. в роклята на Мерилин и я съсипа, сега е отпразнувала 45 г. в Париж с архивна рокля на Живанши със златен корсет. Наоми Кембъл я е презентирала на ревюто на марката през 1997г.
Скрит текст:

# 2 740
Каква разлика между Кимката и газелата Наоми.

# 2 741
Изтървала съм няколко от най-интересните “костумчета” на Брад Пит
Скрит текст:

# 2 742
Тя и от Мерилин е поне два номера по дебела, ама на скъса роклята.

# 2 743
  • Glasgow
Аз гледах в дейлито, че тоя РД на Ким е в Лондон и има доста звездни гости, Кейт Мос, Наоми Уотс..

Този син на Симеон и съпруга много красиви на сватбата. На Симеон момчетата по добре му се получават, сигурно приличат на майка си😅🙈

# 2 744
Тя и Калина не беше толкова зле. Просто си съсипа външността.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт