Звездни Компромати - Октомври'25

• 310 008
  • 3 743
  •   2
Отговори
# 2 865
И всичко това вероятно е финансирано от касата на НПО. Жалко за пациентите, които са разчитали на помощ от тяхна страна.

# 2 866
Аз си мисля, че това гостуване на Деси не е случайно, нещо като тест към аудиторията.

Ако тя си е тръгнала, защото тошев е имал една визия за нещата, а него вече го няма, и двете страни могат и да бъдат удовлетворени вече. Бтв получава водещ, когото зрителите харесват, Деси си получава работата.

Деси добре стои в това предаване.
Определено Венета не е за този формат. Тя си е гореща. Друг типаж водеща. Ако идеята на Тошев е била да залитне натам, куц късмет и за двамата - ни Венета, ни Тошев. Ако Тошев е нялагал парцали през годините, после е добил смелост и подтикнал Деси да си тръгне с новите идеи.
Но Деси определено е супер за там, дори с този водещ мъж, дори с тази жена сега. Някак си пасват. Много ми харесва. Както Гала за "На кафе". Ами харесва ми, интересна е,има разнообразие, интелигентна е, не залита по крайности, макар да е леко ексцентрична.
Но доброто предаване има нужда и от добра конкуренция.

За Деси Стоянова обратно в "Преди обед".
Дори Кадиев ми е все още симпатичне. Но Тошев не. Лицемерен е.

# 2 867
  • На морето!
В този профил и компромати за Жоро Игнатов има. Някакъв човек го пита дали е гей и отговорът
Скрит текст:

Иначе темата е сериозна. Преди време, покрай един испански сериал "Mentiras" се разрових по темата. И тук главният герой е лекар, но обвиненията за изнасилване са от жена. Та порових се и разбрах, че се случва да надрусат някой, да го приберат и включат в някаква хипер гадна оргия, която снимат и след това изнудват жертвата, включително и да им води разни набелязани нови хора със същата цел. Използвало се както с обикновени хора за някакво перверзно удоволствие, така и абсолютно умишлено срещу хора с власт и децата им, примамвани в дискотеки от разни бръмчалки.

# 2 868
А то щото сериал ( художествена измислица ) е нужен за да се запознае човек с тая тема…Френската жена, която собствения й съпруг е дрогирал години наред е истинска реалност.. и не една!

# 2 869
Аз тази история с френската жена малко не мога да я повярвам.

# 2 870
Ужас.
А този практикуващ лекар ли е?

# 2 871
Каква в тази история?

# 2 872
Дето мъжът й я упоявал и водел други мъже.

# 2 873
  • София
Това не е ли Жана Б. долу вляво? То е ясно партито с какво е било.

Скрит текст:

# 2 874
# 2 875
  • Glasgow
Това с френската жена е толкова отвратително, че не мога все още да асимилирам всичката информация. А сега даже дъщерята не говори с нея. Дето и нейни снимки е имало, на дъщерята имам предвид. Веселяшка, дъщерята защо така изтрещя?
И всичко е започнало когато някой го докладва, задето има съмнения, че той снима неподозиращи жени в мол и полицията му претърсва компа. Ето защо е добре да се докладват такива подозрения

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 11:25 от Jokerr

# 2 876
Да, Жана е . Това определено е бело парти.

# 2 877
Просто не разбирам след като излезе от упояването толкова ли не разбира жената, че нещо се е случило. Няма ли някакво усещане за тялото си. Хайде да е веднъж, а то десетки пъти. И не усеща ли, че се буди от изкуствен сън, без спомени и сънища.

# 2 878
  • Sofia
Това не е ли Жана Б. долу вляво? То е ясно партито с какво е било.

Скрит текст:
В средата на снимката е една млада актриса - Недиляна Павлик, която е на много от снимките с Хасърджиев и има вид и поза на параван.

# 2 879
  • Glasgow
Бюти, ходила е на лекар, даже мъжът я е водил, на невролог, като реално е имала странични ефекти от наркотиците. На гинеколог също я е водил🤦🏻‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт