Звездни Компромати - Октомври'25

• 309 458
  • 3 743
  •   5
Отговори
# 2 880
Beauty queen, явно е възможно след упояване да мислиш просто, че си уморена, отпаднала, леко болна... Кой да очаква такова безумие вкъщи... където би трябвало да е в пълна безопасност?

# 2 881
Кой е гологлавият мъж до Жана?
Прилича ми на бившия съпруг на една бивша колежка.

# 2 882
Повечето хора, които срещам, ми се струват напълно нормални, даже човек може да се запита, ако нещо преживява “Явно всички са нормални, само аз съм нещо повреден”. Оказва се, че има страшно много невероятни кукувици и дори престъпници, които иначе “винаги поздравяват”, а някои хора, които може да ни се сторят трудни или леко мръднали, са си ок и просто си минават през нещо.

# 2 883
Горе вдясно е актьор, не му помня името.

# 2 884
  • софия
Горе вдясно е актьор, не му помня името.
Севар Иванов

# 2 885
Този Севар ли е другата "звезда" от оргиите на Хасърджиев?

# 2 886
Този Севар ли е другата "звезда" от оргиите на Хасърджиев?
Може би
Докторът не е лекар, нали? И все пак е имал неограничен достъп до модерна и скъпа дрога. Класика

# 2 887
Тъжна и глупава история, като останалите от НПО са си чисти съучастници, просто са си траели.

# 2 888
Те твърдят, че не са си траели ("многократни опити за подкрепа" или както там го бяха написали), но реално е точно така. 2022-ра го освободили от длъжност с хиляди благодарности. 🤢

Ето как се сгромолясва доверие в държавни органи, институции и НПО-та. После защо българинът е недоверчив! Ами какъв да е!

# 2 889
Е, снимката е от 2018 г. Може пък съвсем да не е той. Недейте така.

# 2 890
Ех подкрепа… изтърпява се няколко месеца, ако човекът нещо е залитнал, да си стъпи на краката и ако не - процедура да се маха. Кои знае колко пари е опукал, освен огромния морален проблем.

# 2 891
БХК няма ли да излезе в негова защита? БХК също е НПО.

# 2 892
Нали имаше неотдавна още един фрапантен случай на лекар, гаврел се с пациентите си докато са под упойка?Някой сеща ли се за името му?

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 12:51 от bjk85

# 2 893
Прочетох в един от коментарите, че хората с власт, които не можели да си контролират ниските страсти...
Не, това не са ниски страсти, това е извращение. Изродщина.

# 2 894
  • Пловдив
Тази история все едно е взета от скандинавски трилър. А всъщност литературата черпи от реалния живот. Адски гнусно. Дано ги осъдят и да полежат. Никой не трябва да се възползва от друг човек, особено по такъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт