Звездни Компромати - Октомври'25

• 309 159
  • 3 743
  •   3
Отговори
# 2 895
Сега погледнах в профила му - имаме шест-седем общи приятели. Ок, естествено не всички във ФБ са близки или дори се познават. Но като му виждат снимките по слипове и очевидно неадекватен, не им ли хрумва нещо. Знам ли.

# 2 896
Във вторник Севар беше коментатор в панела при Гала, така че не е той актьорът, който е под домашен арест.
Живеем в изключително гнусна реалност, в която морал и ценности са отдавна размити, а човешкият живот, както и този на животните, нямат стойност. Не съм оптимист за бъдещето…

# 2 897
Момчето навярно е насилвано и е оставено вързано, докато премине ефекта от наркотиците, но е успяло да се отвърже и да избяга.
Горката майка, какъв ужас е преживяла - не ми се мисли.

Цитат
До акцията се стига, след като преди около месец 20-годишният подава сигнал, че на този адрес - в един от апартаментите, същите четирима мъже са го държали против волята му в продължение на часове.

Майката на младежа разказва, че във въпросната вечер синът ѝ е бил поканен на гости, но в един момент четиримата мъже го връзват за столи го принуждават да употреби коктейл от наркотици . През нощта обаче момчето успява да се отвърже и скача от терасата на 5-ия етаж, на терасата на четвъртия. По това време живеещите в апартамента на четвъртия етаж спят, а младежът остава на терасата им в продължение на часове, допълва майка му.
Когато успява да се свърже с близките си, младежът им казва, че е отвлечен. Майка му започва да го търси с полиция. Откриват го на въпросната тераса - "в неадекватно състояние, много дрогиран."

От СДВР посочват, че по случая има досъдебно производство, а от Софийската районна прокуратура, че мъжете са задържани за "престъпление, при което е упражнена принуда с оръжие спрямо 20-годишно момче". По неофициална информация става дума за пистолет.

Похитеният младеж в момента е в болница, заради странични реакции от коктейла от наркотици.

# 2 898
Момчето отива съвсем доброволно в апартамента на Хасърджиев по покана, поне така прочетох. Но, след това извращенията ескалират.

# 2 899
Отвратителна история...като му напиша името в ФБ не ми излиза нищо за тоя случай....много странно,досега трябваше да има лавина от споделяния...

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 13:46 от No_frame bitch

# 2 900
Кобилката разсъждава на тема как се чувства и казва, че не иска да е сама, но не иска да се омъжва (то все едно опашка има), но искала да има на разположение мъж в същия град, който да не се среща с други жени и да е на разположение, когато на нея й е приятно.

Отдолу много възпитан мъжки коментар - че ако това го напише мъж, ще го убият от критики, и също, че разбира че след 40 години възниква едно желание за независимост, но то е най-вече ако не си успяла да се обвържеш трайно със свестен човек.

# 2 901
  • София
Кийра Найтли за списание The Times
Скрит текст:
Зоуи Салдана за Beyond Noise
Скрит текст:
Кристен Бел за списание Red Magazine UK
Скрит текст:
Ванеса Паради за списание Elle France
Скрит текст:
София Карсън за списание Glamour
Скрит текст:

# 2 902
Кобилката разсъждава на тема как се чувства и казва, че не иска да е сама, но не иска да се омъжва (то все едно опашка има), но искала да има на разположение мъж в същия град, който да не се среща с други жени и да е на разположение, когато на нея й е приятно.
Тая какво се прави, че не знае как става? Взима си мъжка държанка, настанява го в жилище в същия град и проблемът й е решен.

The only one, благодаря за огромния труд да качваш толкова много снимки редовно. Не разбирам обаче тези от списанията - то бива фотошоп, ама те всички ги правят като от рода Маклауд. Ми, така не е интересно.

# 2 903
  • Glasgow
Държанката ще спи и други

# 2 904
Тази е голяма шегаджийка.🤣🤣🤣 Съществува ли изобщо такъв мУж? Плюс останалото, да трябва да трае дрънканиците и изблиците на неуравновесената Кобилка.

# 2 905
София Карсън, Нина Добрев и Лили Колинс са ми много сходни като излъчване.

# 2 906
Аз се чудя какво ли е закусвала Венетка тази сутрин. Laughing Имаме ли документирано, че не я следя?

# 2 907
Може би най-красивата бюлетина на "Интерпол" :
Скрит текст:
На няколко места пишат, че са открити отпечатъци на крадците. Освен множество други отпечатъци и ДНК-та.

# 2 908
Аз се чудя какво ли е закусвала Венетка тази сутрин. Laughing Имаме ли документирано, че не я следя?

Няма 😢😢😢

# 2 909
Айде семейство Хачатрян ще е обект за доказване на доходи.
Златка- омъжих се по сметка, а ся се оказа че е по любов.

https://www.dnes.bg/a/6-krimi/697455-zaradi-standarta-na-zhivot- … a-raykova-i-karen

Общи условия

Активация на акаунт