Звездни Компромати - Октомври'25

• 308 791
  • 3 743
  •   2
Отговори
# 2 940
  • Sofia
Пак да попитам, въпросният практикуващ лекар ли е/бил ли е някога?
Завършил е през 2003, но никъде в биографията му не се споменава какво е специализирал и дали има всъщност специализация. Лъчи Мозъка е послушник от първия ред, това му е работата.

# 2 941
Пак да попитам, въпросният практикуващ лекар ли е/бил ли е някога?
Завършил е през 2003, но никъде в биографията му не се споменава какво е специализирал и дали има всъщност специализация. Лъчи Мозъка е послушник от първия ред, това му е работата.
Зачудих се, защото не съм чувала да практикува.
Лъчо е ясен, прякорът му говори достатъчно.

# 2 942
  • София
Модела може наистина да е Георгиус, той май беше в мъжка стриптиз група по едно време, после и в Игри на волята. Защо крият имената им не ми е ясно, тези гнусни изверзи трябва да се знаят, а очевидно и генерално са се опитали да потулят историята. Актьорчето е под домашен арест , нали? Там ще се окаже, че има голям чадър. Идея нямам кой популярен наш актьор може да е, но явно е с влиятелни приятели.

# 2 943
  • Варна
Добре, че момчето е казало на някой къде точно отива, защото хората, на която тераса е прекарал нощта са спели и полицията го намера там, а те не са подозирал за него.

# 2 944
  • Sofia
Много малко информация излиза за тези гнусари, а случаят с момчето не е от вчера. Много силно лоби имат навсякъде. Във фейса се трият коментари непрестанно. Никъде не се виждат имена на останалите от оргията.

# 2 945
Това малко на ПР кампания ми прилича, че да се шуми около концерта.Кой нормален човек ще даде хиляда и кусур лева за концерт на ТОНИ СТОРАРО ?!!Сигурно е запазил местата за родата.
Тони Стораро щял да чества 50 годишен юбилей в Арена 8888. Мислех, че е на повече. Най-скъпите билети за първи редове били по 10 000.

# 2 946
Ако са 10000 лв трябва да са платени с карта или банков превод, лесно е да се провери. Според мен изобщо не са продавани, а са подарени на близки.

# 2 947
Официално инициали на никого не са посочени, определението беше само "популярен български актьор".
Тази общност има пипала навсякъде и се подкрепят един друг, и в предпочитанията, и в извращенията си... Ще се измъкнат.

# 2 948
ВК - няма излъчване на пропаднал тип. На мен ми е неприятен като маниери, но си има негов си свят, каквото и да е сексуалността, ми се струва чист като човек...
За ЮВ - няма да се учудя

# 2 949
Това малко на ПР кампания ми прилича, че да се шуми около концерта.

А на мен - на пране на пари.

# 2 950
Кой знае кого титулуват на "популярен".

# 2 951
Кой е ВК? Трито е явно назад и не може да си проследи дискусията

# 2 952
По новините нищо не казаха.
Така ли ще прескочат случая ???

# 2 953
Кой знае кого титулуват на "популярен".
Nякой треторазряден си мисля...

Карамазов или Вергов абсурд.

# 2 954
По БТВ казаха, че пациентската организация се разграничават от него и повториха известните факти, нищо ново.

Общи условия

Активация на акаунт