Звездни Компромати - Октомври'25

• 307 653
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 090
А защо този човек е министър на културата?

И аз това се чудя. Посредствен актьор и  невъзпитан човек (от лични впечатления преди години).

# 3 091
Не е ли предложен от ИТН?

# 3 092
Не е ли предложен от ИТН?
.
техен е

# 3 093
Този Белов за цял един живот е имал контакти с безброй хора. Работил, пътувал, сядал на една маса с хора. И сега вие ще сложите ритуално на кладата всеки, който е имал снимка с него ли?😄

# 3 094
А каква е вината му? Отговаря ли за извратените интимни наклоности на някой друг. Да ви кажа че и Мерил Стрийп има няколко усмихнати и приятелски снимки с Епщайн. Има ги в нета.
Хайде да я канселираме!

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 07:26 от SANDS

# 3 095
Аз също това питам. Защо Мариян Бачев е нападнат по този грозен начин? И, ако ще нападате, нападайте всички, които са имали контакти с Белов. Лов на вещици в бг мамата.

# 3 096
Защо се чудим толкова? Ако и на двамата това си им харесва? Май сегашният съпруг на Елвира я беше "откраднал" от бившия й, може още да се чувства победител Simple Smile Пък и след 50 годишна възраст външния вид рядко е водещ при бракове и връзки.

Освен песента "за коминочистача" и "борчо, борчо, помниш ме, борчо, знаеш, че съм талант.." други какви песни има, защото показа плочи няколко?
Хубаво, ок си е седяла в гранде кич имението, ама нямала ли е медии да види музикални тенденции?!
Новата песен е с безумен клип/стилистика от турси сериал и клип на Филип Киркоров, ретро е дори за 90те.
Спряла е много Елвира, но сама си е виновна.

# 3 097
Спряла е Елвира, щото може да си позволи по цял ден да седи в тоя мавзолей и да жали по отминалата младост. Ако и се налагаше са се храни и гледа сама знаете ли колко различен би бил живота и. И може би много по щастлива би била.
Мъжът е толкова мазен, фамилиарен и противен, за мен че думи нямам. Да казваш на потенциален пациент- котенце, миличко и подобни?! Да не ми е любовник. Не мога да го взема на серизно. Олабил шкембенце и изобщо и двама изглеждат нелепо на фона на този микс от мутро барок и ромски разкош.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 12:56 от JACKLIN*

# 3 098
Miley Cyrus
Скрит текст:

# 3 099
Доколкото аз схващам, с Мариян Бачев са били съдружници 7 години в школата за деца. И аз да съм министър и да се разкрие, че имам такъв партньор, който е обучавал деца в моя школа, ще умра от срам. Струва ми се невъзможно 7 години да сме с някого в общо бизнес начинение и да не му знам личния живот. В случая има насилие над младеж! И да, министъра ще бере срам, защото има защо. Не е никакъв лов на вещици, а здрав разум да се усетиш кого да допускаш да обучава деца.

А другите приятели, които са по снимки, много ясно, че няма от какво да се притесняват.

# 3 100
A то изобщо сигурно ли е, че точно Белов е актьорът за когото се говори
Защото все още няма потвърждение, а са само слухове и "медийни публикации", на база на които човекът и работата си загуби.
Ако се окаже, че не е замесен - петното ще си остане, дори и да не е вярно

# 3 101
Не вярвам да е станало объркване с името на когото и да е. Най-малкото щяха да опровергаят, ако имаха такава възможност.

# 3 102
  • софия
Едва ли театър София и школата на Бачев могат да направят такава грешка. Това не са кафяво-жълти парцали.

# 3 103
Малко стари снимки
Род Стюарт, Шер и Доли Партън, 1978 г.
Скрит текст:
Мерилин Менсън като дете
Скрит текст:
Кейт Мос, Джони Деп и Иги Поп, 1996 г.
Скрит текст:
Мадона и Тупак, началото на 1990-те. Не знаех, че са имали връзка.
Скрит текст:

# 3 104
Споменах Пипи с блуза лодка, ето и Лазара. Нафталин.

Общи условия

Активация на акаунт