Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 781
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 285
Сам Смит с малко по-улегнала визия. Дано азисовския период да му е минал вече. Турне има в момента.

Скрит текст:

# 3 286
Има нещо веселинмариновско в него, но като цяло изглежда добре. Стоят доста добре заедно, поотделно не ги харесвам

Ефектът Безос. 😅 Поотделно - нищо особено, но заедно си пасват и взаимно се разхубавяват.

# 3 287
Като споменахте Азис - две жени от български произход, но израсли в Германия, са направили документален филм за телевизия ARTe. Филмът се казва "По пътищата на истинската България - евро, носии и Азис".

Според мен, филмът е доста тъп, но конкретно за Азис - този човек така си подменя биографията Smiley Казва, че майка му е била в затвора, защото се е опитала да избяга от комунистическа България Smiley Всъщност майка му е била в затвора за кражби и измами. Ама не звучи толкова хубаво Smiley

Ето филма, ако на някой му е интересно:
https://www.youtube.com/watch?v=5A0CgOM6VTU

А ето и скрийншот на самия Азис, с яки нарисувани веждаци:
Скрит текст:

# 3 288
Ох, той още малко и дисидент ще се изкара Joy

# 3 289
  • Пловдив
Тия лъжи като на Азис Дойчевелетата и останалите медии от тоя тип имам чувството, че страшно ги папат. Той се възползва, това го умее на мах. Дискриминация на малцинства, потисничество, комунизъм и съпротива, бедност и трудности, това върви в тия медии като образ за Източна Европа, а Васка няма да е Васка, ако не се набута там героично.
И преди съм чела за подобни материали за него. Превод от немски оригинал, естествено.

"Истинската България" - Васка и немските стандартни наивни медийни тъпотии, бляк!

# 3 290
На 70 години е починал Бьорн Андерсен. За него Лукино Висконти казва: "Най-красивото момче на света." На 15-годишна възраст изиграл ролята на Тадзио във филма „Смърт във Венеция" , базиран на романа на Томас Ман.
"Висконти искал перфектното лице, което да плени публиката и да уцели сърцата им със стрелата на Купидон. Той прекосява половин Скандинавия в търсене на русите коси и лицевите черти на древногръцка статуя, както е описан образа в романа, който в него е поляк. Режисьорът вижда десетки красиви младежи, но никой от тях няма този УАУ ефект, както го описва в документалния филм от 2021 г. Но през февруари 1970 г. в Стокхолм той усеща стрелата на Купидон, когато на прослушване се явява Бьорн Андресен. "

# 3 291
На 70 години е починал Бьорн Андерсен. За него Лукино Висконти казва: "Най-красивото момче на света."

Поредната тъжна история за употреба и злоупотреба с дете.

# 3 292
  • Пловдив
Хейли с нелепа рокля на събитие Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.facebook.com/share/v/19oy8AxZPh/

# 3 293
  • София
Мариан Бачев с позиция :
https://www.facebook.com/share/14TP5DnhL6V/
Родителите са подкрепили школата с писмо.

# 3 294
Прочетох публикуваното от Бачев. Това не е негова позиция, а копирал писмото на родителите, зад които удобно се скри.
Този човек по принцип не става за министър на каквото и да е. Никога не съм го харесвала!
А за позицията на родителите на децата ще си затрая, защото ще ме мутнат, а не си струва.

# 3 295
Трюдо като либерален човек остави жена си с три деца,за да стане трети мъж на Пери... Laughing

# 3 296
Трюдо като либерален човек остави жена си с три деца,за да стане трети мъж на Пери... Laughing

Като Тръмпи младши дето остави жена си с пет деца да им е втори татко Тайгър Уудс, известен с консервативното си държане.

# 3 297
Позицията на част от родителите беше заявена и под поста на кмета, още преди м.бачев да излезе с това. И е абсолютно еднозначна.
И въобще административна проверка за изрядни документи кому е нужна(освен на него лично), след като административно нарушение няма.

# 3 298
Точно веднага ще изчезна с моите деца от школа, известна по този начин.

# 3 299
Ами явно че те не мислят така 🧐
Аз се замислих всъщност дали бачев от позицията си на държавен служител, министър няма ли конфликт на интереси ръководейки такава школа..

Общи условия

Активация на акаунт