Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 382
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 585
Кристен Стюарт пак има вид на бездомна.

# 3 586
Ариана с този цвят на косата ѝ е най-добре. Дано не е перука.

# 3 587
  • Sofia
Сидни има кариера точно заради тези прелести. Тя си го знае. Сексът продава, там й е силата. Четох ви преди време как не била хубава, но истината е, че с този смъкнат поглед, големи прелести и тънко кръстче е точно в десетката и всички мъже-зрители си представят сцени с нея Simple Smile

# 3 588

Ужасно недоразумение е тази персона.

Да почива в мир Агент Тенев. Беше ми интересно да го слушам... едно време.

# 3 589
Много евтинджос излъчване и похвати от страна на Сидни.

Ева Лонгория и Никол Шерцингер изглеждат страхотно. Селена Гомез в последно време - също.

Дженифър Лорънс е поредният лош бретон.

# 3 590

Гледала съм я само във филмите Здрач и този за Снежанка. Там имаше чудесна коса. Вече се чудя, дали не е имало клауза в договорите, да си мие косата всеки ден по време на снимки.

# 3 591
Кристен Стюарт винаги ми е била много неприятна, а тя особено много се старае и да изглежда неприятно!
Сидни Суини на практика показва в какво е "силата на жените"...
Сем. Зита-Джоунс Дъглас с дъщеря си Карис
Скрит текст:

# 3 592
  • Враца

Гледала съм я само във филмите Здрач и този за Снежанка. Там имаше чудесна коса. Вече се чудя, дали не е имало клауза в договорите, да си мие косата всеки ден по време на снимки.

А в Паник стая?

Според мен тя е наистина добра актриса. Зная, че мнението ми не е популярно,  но си го имам.
В Паник стая играе страхотно, а е малка, на около 14 години.

# 3 593
Кристин Стюърт с годините доказа, че е добра актриса. И за разлика от много от другите актьори, които цял живот не успяват да се разграничат от образа, който ги е направил известни, тя има страхотни роли след това. Снима се и в независими продукции, indie филми. Също така е любимка на французите, поне един Cesar има.

# 3 594
За съжаление в моите очи, това не я прави по-симпатична извън филмите.

# 3 595
Както имаше една приказка "Хубаво момиче, ама кофти глава й се е паднала". Това за Сидни.
Едни гърди има и едно кръстче. Отсега ми се виждат леко изкривени -  едната гледа на една страна, другата малко по на друга. Joy След някоя друга година ще са й до пъпа и до там. Като актриса е толкова посредствена, че нямам думи. Облеклото й пък изобщо не коментирам. Много нисък левъл както се казва Simple Smile

Ева Лонгория е феноменална. Не знам как го прави, но е на 50г. а изглежда на не повече от 37г в моите очи. В последно време изглежда уау. Селена Гомез също има страхотно подобрение.

# 3 596
# 3 597
Ева баш си изглежда на годините, не гледай филтрирани снимки и кадри. Да, изглежда много добре, кой знае колко неща са ѝ правени по лицето, фигурата ѝ е топ, но не младее
Скрит текст:

# 3 598
Не е и нужно да младее. Не знам каква е тази обсесия да се натъртва как на еди колко си години изглеждала с еди колко си по-малко.

На снимката с Лили Иванова първо видях мъжа и го помислих за Bad Bunny. 😅

# 3 599
Виждала съм шофьора/придружителя на Лили. Доста просташки изказ. Не знам откъде ги завъжда тия тип Драго Чая, които се въртят около нея.

Общи условия

Активация на акаунт