Звездни Компромати - Октомври'25

• 307 963
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 675
Не ги разпространявам, те са част от "историята".
Ами след като продава вещи на няколко търга, "както правят страшно много хора", каква е вината на Джон в случая? Синтия пише, че възприема спомените от Джон като "багаж", затова ги продава.
Оплаква се от недостиг на пари, да, но пак казвам, това е и защото е издържала мъжете си след Джон.
Още на сватбата ѝ с единия (Роберто) баща му отива при нея и ѝ казва, че ще спре издръжката на сина си, защото, тъй като е с нея, няма да има нужда от други пари.
А богатството на Ленън е било "нарастващо", защото Йоко се е погрижила за това, имал е бизнес нюх.
Какво укорително има в това мъж да плаща издръжка ? Ако ще и 15 брака да е имала …
Ама той е плащал издръжка,  нали за това говорим.

# 3 676
Никой не обвинява Ленън за продажбите на вещи. Просто първите продажби са били начин за Синтия да се снабди с пари, защото моментът е бил труден, тъй като са оставени изведнъж без средства. После всеки се е спасил - какво сега, да се извини, че не е умряла от глад със снимка на Ленън до сърцето си?

Да, много хора продават. И Мери Остин е продавала вещи на Фреди Меркюри, макар че е била супер осигурена от завещанието му. Даже и прочутия му апартамент продаде. Елизабет Тейлър е била богата жена и е продавала вещи и бижута. Тиарата на принцеса Маргарет е продадена от децата й. На всички им трябват пари.

# 3 677
Камелия с този нос е като двойник на княгиня Калина.. сама се обезобрази, много жалко..

# 3 678
  • Glasgow
А нашите си продават чантите 😏

# 3 679
А нашите си продават чантите 😏

Ам… кой квото си има 😀

За да прекъснем леко свадливия тон по-горе, ще добавя, че тези писма на Ленън и аз бих ги продала. Чела съм едно преди време и то е с такъв любовен и нежен тон (към Синтия), такива звезди се свалят, толкова е прехласнато, че сърцето да се скъса. След грубия край между двамата по-добре да се отървеш от тия спомени, наистина. Те са като любовна лирика (това, което аз съм чела).

# 3 680
Стефан Цанев е  хамелион ,който грандиозно оцелява и е на гребена  на вълната през всички режими -тих  схемаджия и играч с маска на добродетелност и смирение ... от любим писач на соц-а стигна дотам да откаже награда защото другия награден бил от държавна сигурност и бурните аплодисменти не закъсняха ...
И как точно Стефан Цанев е правил схеми и е бил любим писач на социализма?
Всичко ще окепазим вече...

Любомир Левчев, Богомил Райнов и сие, разбирам, но Коцето Павлов и Стефан Цанев със спираните книги и пиеси... Rolling Eyes

# 3 681
  • Пловдив
...тези писма на Ленън и аз бих ги продала. ... След грубия край между двамата по-добре да се отървеш от тия спомени, наистина. ...
+1.

_____

Не знам колко може да се каже, че Стефан Цанев е бил любим писач на соца - човек пише в това време, в което се роди, слава на подмазвач или възторжен хвалител мисля, че не е имал, но за маската на добродетел и смирение и позите на нещо като тъжен укоряващ мъдрец съм със същото усещане. Не го харесвам. Не мога да твърдя и не твърдя нищо за схеми, разбира се, само за онова, което пише и говори.

# 3 682
При Камелия е ирония, защото години захапваше Преслава за повод и без повод. Накрая яхна вълната с носа на Преслава и реши, че ще направи същото като нея...
Само че носа на Преслава е една идея по-малко зле

# 3 683
И аз се сетих, колко години тричаха Преслава с тоя нос, обаче Камелия я надмина.

# 3 684
  • София
Това деколте е за да отклонява вниманието от носа.

# 3 685
  • Glasgow
Натали Трифонова е постнала рийл с бебчето. То буквално се виждат едни краченца, но има коментари "красив като мама, сладкиш" и т.н. Не се и съмнявам, че е сладкиш, но на това видео не се вижда изобщо Grinning
преди време гледах замалко един тодлър, типично британско бебе, бяло, русо, като един ангел, и на площадката винаги се намираше някоя майка или татко да каже "Леле, колко е красив, малко ваше копие:)))
https://www.instagram.com/reel/DQKUYOlDI-e/

# 3 686
Никой не обвинява Ленън за продажбите на вещи. Просто първите продажби са били начин за Синтия да се снабди с пари, защото моментът е бил труден, тъй като са оставени изведнъж без средства. После всеки се е спасил - какво сега, да се извини, че не е умряла от глад със снимка на Ленън до сърцето си?

Да, много хора продават. И Мери Остин е продавала вещи на Фреди Меркюри, макар че е била супер осигурена от завещанието му. Даже и прочутия му апартамент продаде. Елизабет Тейлър е била богата жена и е продавала вещи и бижута. Тиарата на принцеса Маргарет е продадена от децата й. На всички им трябват пари.
Напротив, ти го обвини няколко пъти (нали може на 'ти'). Синтия е започнала да продава след смъртта на Ленън (ще проверя за всеки случай и ще се поправя, ако бъркам). Пак да уточня, че Пол Маккартни купува едно-единствено писмо и ѝ го изпраща в рамка. Това е. Синтия си е получавала издръжката, а Ленън не е направил нищо "под влияние на общественото мнение". Ако имаш доказателства за друго, моля да ги представиш, макар че аз лично нямам желание да продължавам по темата, нещата са твърде оплетени.

# 3 687
Какво сте чели от Стефан Цанев ? Или по снимка не ви харесва? Може да си има мнение по разни въпроси ,дето не ви допада ,но като творец си има мястото и уважението  и не   е еднодневка. Той развенчава митове в българската история, даже трудно  четох това 4 томно издание, той  има " Мравки  и богове" и  още  големи творби,  а стиховете са  любими на много хора. Носете си новите дрехи, момчета...

# 3 688
Стефан Цанев е  хамелион ,който грандиозно оцелява и е на гребена  на вълната през всички режими -тих  схемаджия и играч с маска на добродетелност и смирение ... от любим писач на соц-а стигна дотам да откаже награда защото другия награден бил от държавна сигурност и бурните аплодисменти не закъсняха ...

Това изобщо не е вярно! Стига кал по талантливите ни българи! Около 10.11.'89 г. излезе негова статия( за ролята на шутовете в кралските дворове), огромна при това, в многотиражен български ежедневник. Много смели думи в едно смутно и размирно време! Талантлив писател и достоен човек е Стефан Цанев!

И се пише хамелЕон!

# 3 689
Джон Ленън оставя Синтия и Джулиън със 100,000 паунда - значителна сума през 60-те, но незначителна на фона на богатството на Джон. Синът получава 20 милиона долара след смъртта на баща си.

Джон Ленън е човек с тежко детство, изоставен от баща си, изоставен от майка си и допълнително травматизиран от ранната и смърт. Той има дисфункционално разбиране за семейство и родителство, но не смятам, че някой може да оспори силата на обществените му позиции, а още по-малко величието му като артист.

Общи условия

Активация на акаунт