Звездни Компромати - Октомври'25

• 48 823
  • 771
  •   78
Отговори
# 690
Хайди все по антипатична ми става.. то бива обикаляне по събития, ама нейното е ад.

# 691
Ако все още коментираме Аня Пенчева, а не "принцесите", по принцип, то тя е работеща жена с кариера. Пък, ако е по принцип, бих могла да им завиждам за лекия живот, освободен от битовизми. Не вярвам да има жена на тоя свят, дето да иска да влачи като вол цял живот. Хем на работа, хем гледане на деца, хем готвене и чистене. Аз лично не се гордея, че не съм принцеса и определено щеше да ми е през крачола, ако някой ме презираше, че съм.

# 692
Оня виц - дъщерята   уцели мъж, глези  я, носи в леглото. Синът е  съсипан - глези  и носи в леглото...
 Като се разбират , да си живеят.   Има мъже да не искат домакиня.
 А  по принцип - жена винаги трябва да има  възможности да печели, да не зависи от мъж.  Специално Аня Пенчева си работи и не и  е лесно.  А за Живков - просто си е признала откровено нещо , дето се прави  негласно. Вероятно си е платила апартамента по време дето  и с пари не ставаше, трябва разрешение. На държавна цена пък съвсем.

# 693
Natalie Morales и Julia Roberts на представянето на  “After The Hunt” в ЛА

Скрит текст:

# 694
Коментираме този тип манталитет, който изтъква Пенчева.
По отношение на кариерата й - за мен стана известна с тъпотията си във ВБ.
Не отчитам и някакви големи професионални успехи в последните 30 години.
Но по времето на комунизма има своите силни моменти. Не съм гледала филмите й от младини, навярно са хубави.
А отпечатъка на дланта и едната й цицка пред "199", трябва да е забавно или секси?

# 695
Този модел не е за всяка, малко са. А и апартамент коментираме, от соца  е  и той , както успехите  и.

# 696
  • София
Мария Бакалова наистина ли е с Дейв Батиста? Попадна ми статия от жълтините, че той е потвърдил.

# 697
Ако Аня Пенчева е купила апартамента,за да натрие носа на другите – на всички други,дори и на Тодор Живков – я признавам,иначе не...

# 698
  • Бургас
Аня беше много красива!
Аз я запомних най-много с ролята и във "Време разделно"

# 699
Аня е актриса не е всяка, нали не гледаме американските актриси дали правят закуска на децата и се редят в пощата да платят тока.

# 700
  • софия
Коментирам изтъкването не с какво си постигнал и можеш, а с това, което "не можеш" и "не правиш".

# 701
Аня е актриса не е всяка, нали не гледаме американските актриси дали правят закуска на децата и се редят в пощата да платят тока.

Ама в материала от време оно, който беше даден, пишеше, че Аня Пенчева се гордеела с домакинските си умения и Сашо Диков много я хвалел как готви. Между другото, на снимката младата Пенчева ми заприлича на разкрасената Ивка Бейбе.

# 702
  • Пловдив
Така е, обаче на световноизвестните и мъжете им не го правят, а на по-неизвестните и чакащи за роли, които са и с по-скромни финансови възможности, не знаем. Сигурно сами си пращат децата на училище. Wink Но да, Пенчева е работеща жена.

# 703
Венетка се разболяла. Нямало да води ПО.

# 704
Жива и здрава да е Аня Пенчева, като актриса не ме е възторгвала, но наистина беше много красива, с нетипично лице за нашите ширини. Фини и деликатни черти, лисича муцунка, абсолютна мъжемелачка! Айде сега като на партийно събрание да я оплюем и заради отливката на гърдите й! На Шарън Стоун под полата й гледахме, актрисите голи играят в откровени любовни сцени..., съвсем соц морал взе да се лее тука. 🙄🙄

Общи условия

Активация на акаунт