Звездни Компромати - Октомври'25

• 54 869
  • 856
  •   94
Отговори
# 750
Цитат
Каква скула, какво носле, какъв овал, какви устни... и всичко това естествено... Красота!

Споменатата Аника сама по себе си не е лошо момиче, но не мога да я сравня с Аня...
Скрит текст:

# 751
Съвсем обикновено лице има тази Аника, въобще не може да се сравни с Пенчева

# 752
Къде сравнявате това симпатично, но съвсем посредствено лице с Аня... 🙄
Не може да се доближи даже.
Скрит текст:
[url]

# 753
Красив мъж е станал младия Илия Павлов.
Скрит текст:

Майка му заедно с Ева Лонгория на една маса.

# 754
Това девойче с носията има едно такова застинало изражение, липсва и харизма. Аня я има, не може да и се отрече.

# 755
За мен спираща дъха с красота и сексапил от бг актрисите е само Бойка Велкова. Аня ми изглежда като секси провинциалното момиче до нея, но нищо повече…

# 756
  • Glasgow
И аз много я харесвам 😍 и мъжът и също 🙈

# 757
Това изглежда е съдружничката на Палома
https://www.instagram.com/inaildit/

Българка ли е?

# 758
  • Down south
Тази ли беше с три-четири деца, облечени еднакво и демонстрираща висок стандарт?

Извинете, ако я бъркам с някоя друга от същия "клас"

# 759
Alexander Skarsgård  на представянето на "Pillion"  на 63 Филмов фестивал в Ню Йорк
Скрит текст:

# 760
Бях на събитие и там беше и Аня. Казах наздраве и и казах, че е много красива. Тя благодари.

# 761
Тези звезди на шоуто на Баленсиага показват, че не им пука за гранде скандала през 2022-ра ли?  Аз оттогава асоциирам бранда с нечист и сатанински вайб. Ан Хатауей много ми падна в очите да я видя на тяхното шоу и аутфитът й в стилистиката на Баленсиага е сатанински. Не разбирам Мегън Маркъл също какво търси там.

# 762
  • Пловдив
Е ми ето, всичко е въпрос на вкус. За мен Аника при подобен тип черти и "боя" е по-хубава от Аня, освен това няма такова чувствено някак си изражение, каквото аз не харесвам много, а Бойка Велкова също е хубава и с характерно лице, но май никога не е била символ на красавица.

# 763
16 годишната Малена Замфирова е избрана за най-добрия млад спортист на Европа.

# 764
Разбира се, че е въпрос на вкус, но със сигурност Аня е по-нежна и изваяна, има по-класическа хубост и покрива по-масовата представа за красота от Бойка, която също е хубава жена, но някак по-специфична и има ужасяващ глас. Не, че той има общо с визията, но е първото, което ми хрумва, като се сетя за нея. С по-изсечени черти, по-груба, абе неслучайно едната е вечният секссимвол на България, а другата не.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 07:52 от Tess d`Urberville

Общи условия

Активация на акаунт