Звездни Компромати - Октомври'25

• 103 324
  • 1 517
  •   98
Отговори
# 195
Все пак на Мария принадлежат фразите “Да оставим въпроса в летящо положение” и “Една птичка лястовичка не прави.

# 196
Аз съм много разочарована от това предаване и от водещата Венета. Кани доста порочни хора, с недобро име и съмнителен морал. Предаването от сутрешен блок се превърна в доста махленско.  Много разочарована. В сравнение с Гала, която и тя залита по клюките, но сравнявайки ги Гала е доста над Венета като интелект, теми и н.(дори безумните теми на Гала). При Венета е клюка и ниско ниво откъм интелект хора.

# 197
Около мен никой не гледа предаването, откакто Венета е там. Стана някакъв тюрлюгювеч между клюкарник и изповедалния за личните драми на водещата…
Онзи ден премятах и попаднах на така нареченото им Студио Ергенът и някаква Емили едвам ѝ вадиха думите с ченгел. Отишла била за чанта за 100к, любимия ѝ спомен от предаването е когато са се разхождали по сиси (за което четох из фб, че са сезирали СЕМ)… изобщо какви неща има вече в национален ефир.

# 198
  • На морето!
На Гала ако й върнат стария формат и махнат кокошарника, ще е много по-приятна. Преди беше с няколко рубрики и основен гост/и. Сега няколко човека се надвиквта и пукат някакви ултра къси репортажи и интервюта, които всички обсъждат по 20 минути след това. Голяма глупост.

Венета е супер зле. Очаквам, че скоро ще я махнат и на нейно място ще поканят Искрено и лично.

# 199
Амал и Клуни
Скрит текст:

# 200
И около мен никой не гледа Венета. Превключват на конкурентната.

Аз след мис Крокодил не съм гледала нито едно венетино предаване, не че се зарекох да не се занимавам с нейното непрофесионално подмазване, ами просто не ми е и интересна. Марчето с поредния брак пуснах на запис и това беше.

# 201
  • софия
Аз пускам като радио да върви, почти не слушам. То няма какво друго преди обед. гола повече не я понасям дори и за фон, а с кокошарника, пълен с неприятници - съвсем.

# 202
Jessica Simpson
Скрит текст:

# 203
Поне водещата на Искрено и лично има малко повече такт и интелект за смислени разговори… като се замисля май я предпочитам пред махленските разговори.

# 204
Мартин Захариев и Румяна Цанчева са посочените продуценти.
Миналата година да не беше по-добре, Франциска едва сричаше аутокюто.

# 205
  • софия
Гледам в сайта на бтв

https://www.btv.bg/shows/predi-obed/ekip/

Миналата година, с изключение на зейнеб и едрата близначка на Деница Гергова, която славославяше чалга "звездите" и не ѝ запомних името, ми харесваха. Особено Франциска.

# 206
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Откакто махнаха Деси и Сашо за мен предаването рие дъното. Тошев и за мен се прави на ощипан, тези високопарни слова защо не ги написа още след махането на Д&С.

# 207
  • София
Е, какво се мъчат да ни продадат, че идва Венетка, разпърдява целия ПО, почва да коли и беси и еднолично решава да кани куцо и сакато, от чалгари само надолу, и никой не може да я бутне. Айде, не на мен тия

# 208
В уикипедия

Вчера пускам ПО и Венета врачуваше на Мария, това била последната й любов и ще пее доживот. Да й обособят отделна рубрика направо.

# 209
  • София
Гледала съм предаването, не редовно, но като имам възможност, когато бяха Деси и Сашо и ми допадаше повече от Гала. От както Деси се махна, не съм гледала цяло предаване, само отделни клипчета в сайта, а сега с Венета и това не бих направила. Въпреки че харесвах Венета в Горещо, не мисля, че е подходяща за сутрешно предаване. Като виждам какво коментирате, не бих си го и пуснала. А Мара какво точно прави в това предаване? Деси Стоянова сигурно си умира от смях, ако го гледа сега Grinning 

Общи условия

Активация на акаунт