Звездни Компромати - Октомври'25

• 25 276
  • 412
  •   74
Отговори
# 240
Може и да казва истината за старта на есенния сезон - и аз имам спомен, че тук говорехте за
Големи страсти в телевизиите, снощи ми попадна пост на някой си Николай Йорданов, явно и той в ТВ бизнеса, който изкарал всички простотии в "Пееш или лъжеш", в отговор е скочило протежето на Халвата - Кико и се сипят обиди и квалификации на килограм. https://www.facebook.com/share/p/1BMkQb346M/
Борбата за кинтите в ефира е жестока.
Щом на  DJ Дамян му стана неудобно и пита кога ще се излъчва, дали трябва червена точка да сложат, смятай. Аз бях в потрес.

# 241
MGK с нова песен написали я с Меган Фокс. ❤️ Радвам се че нямериха път един към друг.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 15:37 от Elena8T

# 242
Тошев ми звучи достоверно само в частта как Венета Р. е била предвидена за ко-водеща, но е разкарала останалите.
Да, то друг екип няма, оставили са Венета да се разпорежда и да разкарва останалите.

Венета нито е първата, нито ще е последната издърпала килимчето на колежките си.

пп - Г. Тошев напуснал, защото Венета не отговаряла на журналистическите стандарти, в който вярвал - https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/21415456

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 15:45 от EmmaT

# 243
Ем ко са чудите, всяка сиска по 500 гр, в никой случай повече от половин кило. Двете са кило. С тях 41, вадим силиконя става 40. Технолоджия!!!!!😂😂🫣🫣🫣

# 244
  • София
Много харесвам Меган и МГК като двойка. Дано той най-накрая си седне на кльощавия задник и се кротне. Меган е страшна красавица.

# 245
Като задачите от типа Кое тежи повече - килограм памук или килограм желязо?
Тошев с много бавна реакция, та чак забавна. Чак като го застигнала имиджовата последица.

# 246
Mugler fashion show по време на Седмицата на модата в Париж

Pamela Anderson
Скрит текст:

Naomi Watts
Скрит текст:

Anna Wintour
Скрит текст:

Eva Herzigová
Скрит текст:

Helena Christensen
Скрит текст:

# 247
  • Пловдив
Дано да се задържат Меган Фокс и МГК ако се обичат истински.

# 248
Тошев ми звучи достоверно само в частта как Венета Р. е била предвидена за ко-водеща, но е разкарала останалите.
Не, те сами са се разкарали. За какво да тръгват заедно по това нанадолнище? Да не са тъпи!

# 249
  • софия
Венета нито е първата, нито ще е последната издърпала килимчето на колежките си.

пп - Г. Тошев напуснал, защото Венета не отговаряла на журналистическите стандарти, в който вярвал - https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/21415456
Не отговаря на журналистическите стандарти, след като "Райкова и фолкпевицата Мария, която е коментатор тази седмица, обсъждаха Тошев по начин, който би могъл да се възприеме като ироничен и леко подигравателен." Преди това отговаряше 🤣
Все пак се оказва, че е креативен продуцент и след общото решение пак той ѝ се обадил по телефона, за да я покани.
Тцъ-тцъ-тцъ!

Какво са казали тези "умни красавици" за креативния продуцент? Някой обърнал ли е внимание?

# 250
Пак че само се обадил! Да не излезе сега снимка на Тошев до кроасаните и басейна у венетини.

# 251

Не отговаря на журналистическите стандарти, след като "Райкова и фолкпевицата Мария, която е коментатор тази седмица, обсъждаха Тошев по начин, който би могъл да се възприеме като ироничен и леко подигравателен." Преди това отговаряше 🤣
Все пак се оказва, че е креативен продуцент и след общото решение пак той ѝ се обадил по телефона, за да я покани.
Тцъ-тцъ-тцъ!

Какво са казали тези "умни красавици" за креативния продуцент? Някой обърнал ли е внимание?

Какво са казали за Тоше толкова иронично и подигравателно?

# 252
Не, те сами са се разкарали. За какво да тръгват заедно по това нанадолнище? Да не са тъпи!

Абсурд е сами да са се разкарали.
Както и Тошев не се е разкарал сам, а просто Венета е надделяла в змиярника им и го е била в интригите.
И за разлика от Зейнеб и кой още беше, Тошев е разкаран дори без възможност да получи обичайните розово-захарни думички колко много ще се обичат с колегите от предаването и какви бъдещи творчески еверести му пожелават.
Чак на мен взе да ми става интересно. Ако са му се подигравали в ефир, това е направо потрес. И накрая, забележете - тръгва си подиграваният, не Венета.

# 253
  • София
Попаднах на това от dir.bg:
""Повод за откровенията на Тошев беше кратка дискусия между Венета Райкова и фолк певицата Мария в началото на днешното издание на "Преди обед". Разговорът започна с поздрав от страна на водещата към фолк певицата, която е сред коментаторите тази седмица, за успеха на новата й песен, чийто дебют се случи вчера отново в предаването.

Много се радвам, че си тук при нас и да благодаря специално на нашия колега Жоро Тошев, който беше човекът, който те набра по телефона, покани те още за първото ти гостуване като наш гост. Аз след това само хванах от неговия телефон да си кажем две три думи с теб. Той каза, че сте си много близки", беше коментарът на Венета, в който мнозина доловиха лека ирония."

Линк: https://life.dir.bg/zvezdi/georgi-toshev-nyamam-nishto-obshto-s- … i-po-televiziyata

# 254
Не съм чела книгите й, но сигурно вече пише нова с работно заглавие "Продуцентът".

Общи условия

Активация на акаунт