Звездни Компромати - Октомври'25

• 34 235
  • 536
  •   78
Отговори
# 450
Хайди се излага... ок, имаш супер фигура и бюст, но кому е нужно да си гола и въобще, положението е - гащичи и тантьелата ми пречат! Направо голи да тръгват и тя и всички метнали само по едно перде. Косата й, за мен е компромат номер две - като член на Пойзън от 80-те. Руса грива с кичури и бретонче, топ! Социоложката Мира Радева поддържа същия цвят, само на дължина не го докарва, баш "леля стил"

# 451
Това какво е?  Не можах да го разгадая. За здраве ли е, за хубост ли, за грозота ли!?
Скрит текст:

# 452
  • Glasgow
Това какво е?  Не можах да го разгадая. За здраве ли е, за хубост ли, за грозота ли!?
Скрит текст:
chat GPT каза- good question. Било фешън стейтмънт с бунтарско докосване.
Брей и чата го научиха на стейтмънт, такава паразитна дума е станало, всички инфлуенсъри се стейтмънтват.  Търся си кресло за четене в разни сайтове за мебели, преди accent chair ги пишеха, сега са стейтмънт. Стейтмънт чанти, стейтмънт боя за стена, направо се оливат

# 453
Скрит текст:

Прилича на тротоарна жрица на платената любов, която не се е пенсионирала навреме, а още практикува най-древната професия.

# 454
Направо е гнусен тоя стейтмънт! 🤢

# 455
Петя Дикова я наричат често скучна, защото е добре възпитана. Да, няма скандали, няма злобни изцепки. На всичкото отгоре изглежда, че е и добра душа и кротка. Нещо, което в нашия свят за самия добър човек е проклятие, но за останалите, да имат такъв човек в обкръжението си е благословия. Аз също мисля, че тя е образована и с перфектен английски. Нещо, което липсва често на популярните личности. Такъв човек като нея, дори и да има родители, които да помогнат за първоначален старт, какво лошо има? Ако имаше повече хора като Петя Дикова в телевизиите, те нямаше да приличат на контейнери за боклук. Да, определено много харесвам Петя Дикова. Нещо, което не мога да кажа за други личности, които тикат със зор-например онова Зейнеб. И това момиче, как се казваше, дето тук й казвате Буклата. Тя също е възпитана и мила. Нв знам дали още е на екран.

# 456
  • Пловдив
А стейтмънт столът какво трябва да значи, т.е. какво се влага в думата - че внася собствен стил и привлича вниманието в помещението, заявява се като смел стол със собствено мнение, или...? Flushed
'Кви работи научавам от тая тема (без майтап)...

# 457
  • Glasgow
Той столът поне ще привлече внимание по някакъв начин, ами боята за стаята Simple Smile?
Другото модно е- допаминено нещо си. Допамин декор, допаминeни дрехи Grinning

Патриша Ратлидж в Рая
Скрит текст:

# 458
Това какво е?  Не можах да го разгадая. За здраве ли е, за хубост ли, за грозота ли!?
Скрит текст:
chat GPT каза- good question. Било фешън стейтмънт с бунтарско докосване.
Брей и чата го научиха на стейтмънт, такава паразитна дума е станало, всички инфлуенсъри се стейтмънтват.  Търся си кресло за четене в разни сайтове за мебели, преди accent chair ги пишеха, сега са стейтмънт. Стейтмънт чанти, стейтмънт боя за стена, направо се оливат
Естественият ми интелект казва, че всяка откачалка с неприлично много пари впряга целия си мозъчен ресурс в посока, да създаде нещо напълно излишно, непрактично и грозно, с което да осмисли съществуването си.

# 459
Пипи ме дразни ужасно още от Мело- ТВ мания изявите си.
От тогава не я гледам/ слушам, не мога, та не зная как се справя от онези годининасам, нямам и намерение да разбирам.

Ако някой със сигурност не става, това е г-жа президентшата десито банова. Тя дори и добро образование няма. В момента дават нейно интервю с треньора на волейболистите.

Исках да гледам интервюто, но щом е в "рубриката" на банова, ще го пропусна.

Косата й, за мен е компромат номер две - като член на Пойзън от 80-те.

JoyJoyJoy
Топ коментар, хаххаха!!!

# 460
Банова беше приятна синоптичка, там й беше силата. Много зор да е нещо друго, но просто не става.
тя работи ли в някоя телевизия или се включва само за ексклузивни интервюта;)

# 461
Връща се модата на златните зъби Grin

# 462
  • Пловдив
А, да, допаминовите работи съм ги виждала в Тему. Реших, че е някакъв творчески лош превод.

# 463
  • Пловдив
Дъщерята на Хайди ми харесва. Тя защо е Клум? Не беше ли осиновена от Сийл?

# 464
Жена на годината на GRAZIA и категориите

https://woty.graziaonline.bg/

Общи условия

Активация на акаунт