Звездни Компромати - Октомври'25

• 42 032
  • 678
  •   97
Отговори
# 615
Погледнах профила на Палома - наистина ги няма снимките с мъжа и неговите деца. Странно, той я обсипваше с лукс и грижи.

Мен ме изненада, че е станала съсобственик в салон за маникюр, тоест търси някаква финансова независимост.
Жалко за децата, ако е истина.

# 616
Светлана за Хрисито

Съжалявате ли за връзката и брака си с Християн Гущеров?

- Категорично не съжалявам за времето, в което бяхме заедно. Имаме 4 деца и сме преживели и прекрасни моменти. Носил ме е на ръце, научил ме е на много. Казвам всичко това, въпреки че по вина на Християн загубих всичко. Не знаех колко много е затънал в дългове. Ако бях наясно, нещата щяха да се развият различно. Щях да напусна съпруга си доста по-рано. Така щях да спася вещите си, които спокойно можех да продам, та да живеем спокойно с децата няколко години.

https://hotarena.net/laifstail/svetlana-gush … -na-ulicata 

# 617
Леле, сериозно ли това? Не може ли да каже: Ако знаех, че е затънал в дългове, щяхме да седнем двамата като големи хора, да видим какво можем да продадем, да дадем под наем, от какво можем да се лишим, за да оправим задълженията и да минем през този период заедно, като семейство?

# 618
  • софия
Глупава Светла. Ако била знаела по-рано щяла да си тръгне, за да спаси вещите. Не за да се опита да говори с него, да се опитат заедно да се справят. Типична златотърсачка. Свършват парите и бега.

# 619
  • Пловдив
Тя акъл за толкова, поне да го каже за пред хора, явно няма, а не е имало и кой да я посъветва. Wink
Не че Хриси изглежда много по-читав, със слуховете за бой и рязане на дрехи на бивши и с харрченето на пари без печелене, ама поне не е толкова глупав. Flushed

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 11:45 от Магдена

# 620
Като стана дума за втория мъж на Аня - май Ивайло се казва, Караньотов; се сещам за неговата дъщеря Карина, която ми носи същия вайб на не много талантлива, но безкрайно бутана и пренавита
Караньотов преди години участваше във Фермата. Много бързо се сближи с една девойка, която постоянно наричаше "щерка ми, щерка ми", но в един епизод се промъкна едно много палаво и не съвсем бащинско пощипване по дупето. Според мен монтажът доста е рязал, за да запази имиджа на женения мъж, но това вече е само личен прочит на ситуацията.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 11:53 от Дидичка

# 621
  • Наблизо
Понякога прякорите са незаслужено преувеличени,но на Тъпото просто му е лепнало..
Хриссси направо се е отървал.Той поне има умствения капацитет да се стегне,ама пък е много разглезен.

# 622
Doja Cat
Скрит текст:

# 623
Венета - хмм
Скрит текст:

# 624
На мен не ми изглежда като да се тюхка, че е болна. А напротив - хвали се, че ще е с гаджето.

# 625
Колко рязко се разболя след разкритията на Тошев. Абсолютно случайно.

# 626
Аз си мисля, че и онова момиче дето го освободиха от предаването на Спортния тотализатор по същата причина е махнато така изненадващо. ДПС превземат всичко.
Тя пусна и пост по случая.
Скрит текст:

# 627
Колко рязко се разболя след разкритията на Тошев. Абсолютно случайно.

Някой е пратил "лоша енергия", то не бяха гледачки, ходжи, ели-логинови в Горещо...

# 628
Палома с доста груб намек - кош за боклук - “When everybody reminds you of your ex”
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 12:29 от Beauty queen

# 629
Погледнах профила на Палома - наистина ги няма снимките с мъжа и неговите деца. Странно, той я обсипваше с лукс и грижи.
В хайлайт стоят снимки от рождените им дни.

Общи условия

Активация на акаунт