Звездни Компромати - Октомври'25

• 48 542
  • 769
  •   67
Отговори
# 630
  • софия
Тази Палома я знам от темата. Клюкарски ходих да зяпам профила. Има намеци за изневяра.

# 631
  • Glasgow
Те на Палома повечето от "смешните" видеа са по чужди идеи, това какво напомня за бившия съм го гледала от доста други, има го във всякакви варианти, тоалетна хартия и т.н. Даже и това нашите не могат да измислят сами, и други съм хващала с чужди идеи

# 632
  • София
Да,но мъжа й не я изтрил в ИГ.🤔

# 633
Те на Палома повечето от "смешните" видеа са по чужди идеи, това какво напомня за бившия съм го гледала от доста други, има го във всякакви варианти, тоалетна хартия и т.н. Даже и това нашите не могат да измислят сами, и други съм хващала с чужди идеи
Същата е и в Ива Софиянска.

# 634
Хайде, хайде, членовете на кралските семейства не са българи и не живеят тук!
Английското кралско семейство е от династията на Сакскобурготите...

# 635
  • софия
Хайде, хайде, членовете на кралските семейства не са българи и не живеят тук!
Английското кралско семейство е от династията на Сакскобурготите...
Които не са българи и не живеят тук. Не се пъни.

# 636
Монарсите нямат националност...

# 637
  • До морето

Е, да ама щастливо омъжена жена няма да пусне такова меме.
Има още едно клипче - мъжа ми ми изневери и никой вече не го е виждал. Къде е? Сигурно в ада!!!!
Начи, видя ли изтрити снимки в инстагарамата, ясна е работата!

# 638
  • Glasgow
А, за снимките да, то това е модерното скъсване, като изтрие снимките😅 Кофти за дечицата, бяха много сладки. Излизаха ми понякога в ИГ
Иначе и преди е пускала крадени идеи за видеа, някои осмиващи муж. Софиянска да, и нейните са по чужди идеи

# 639
Скрит текст:

Доп. Венета, по нейни думи, има някакъв митичен мъж в момента, чието основно качество е, че е по-млад от нея 🤣

По вътрешна информация, която имам от човек, който работи в ПО, бил депутат от ДПС Ново начало, обаче не можах да изтръгна името.
На Тошев му било наредено да я вземе, затова й казва, че той й е звънял. Заповедта идвала от шефката на бТв, която и да е тя.
Договорът на Венета бил за 6 месеца с опция за преподписване, докато Тошев сега щял да плаща неустойка на бТв.
Целият екип искали да напускат, но по-голямата част щели да останат до изтичане на договорите им през юни точно заради неустойки.
Също по вътрешна информация, Деси Стоянова е напуснала, заради конфликт с Тошев и концепцията му за жълто предаване.
Зейнеб сама се била отказала. Омръзнало й ранното ставане и искала да има повече време за децата.
Не са много депутатите от тази група, младите още по-малко. Един отпада, той е над 40 г.

# 640
Починал е Ремо Джироне. Директора на банка Антинари, за който помни.

# 641
  • софия
Скрит текст:

Доп. Венета, по нейни думи, има някакъв митичен мъж в момента, чието основно качество е, че е по-млад от нея 🤣

По вътрешна информация, която имам от човек, който работи в ПО, бил депутат от ДПС Ново начало, обаче не можах да изтръгна името.
На Тошев му било наредено да я вземе, затова й казва, че той й е звънял. Заповедта идвала от шефката на бТв, която и да е тя.
Договорът на Венета бил за 6 месеца с опция за преподписване, докато Тошев сега щял да плаща неустойка на бТв.
Целият екип искали да напускат, но по-голямата част щели да останат до изтичане на договорите им през юни точно заради неустойки.
Също по вътрешна информация, Деси Стоянова е напуснала, заради конфликт с Тошев и концепцията му за жълто предаване.
Зейнеб сама се била отказала. Омръзнало й ранното ставане и искала да има повече време за децата.
Не са много депутатите от тази група, младите още по-малко. Един отпада, той е над 40 г.
Не съм им гледала годините. По изглед ги отстрелях. За мен е човекът със сивото сако.
Скрит текст:

# 642
Ох, Светле... Кротувай си и си мълчи, бе, жена, другото не ти е по силите...

А как преценихте, че Християн е по-умен? Аз бих твърдила всичко друго, само не, че е умен. И в никакъв случай по-малко глупав от жена си.

# 643
Скрит текст:

Нали се говори, че е чужденец, т.е. от турска етническа група.
И по тая линия може да отпаднат някой депутати.

# 644
Тишо Венетин май се изявява като професионален играч на покер в последните години.

Вихра пък докато беше с Иван постоянно повтаряше, как тя не си мърда и пръста сутрин да подготви Ава за ДГ, било ангажимент на Иван, включая и воденето на детето, да не я занимавали нея с подобни неща. Неслучайно за нея случилото се беше сгромолясване от мнооооого високо.

Общи условия

Активация на акаунт