Звездни Компромати - Октомври'25

• 44 757
  • 712
  •   106
Отговори
# 675
Пазаруването е метафора, не е ок човешко същество да е зависимо от друго, това искам да кажа. Сега има сто начина онлайн да си напазаруваш и да ти го стоварят пред вратата, в удобен час, въпросът е принципен. За мен незнаенето на елементарни битови неща е слабост и прави човекът зависим. Ако нещо стане с милото, какво прави дамата?! Да не говорим, че ако жената изкарва пари е повече от логично да знае как и къде се харчат, другото е да си на издръжка, ако всички участници са ок, супер.

# 676
В едно семейство обикновеното задълженията са разделени. Аз също не пазарувам никога и не плащам сметки, но пък готвя и чистя. Много жени пък не обичат да готвят и пр. Нищо скандално не виждам, който както си го направи. Мъжете й доволни на Пенчева, ама ние не, щот не сме се родили толкова красиви и не е имало кой да ни глези.

П.п. Моите впечатления са, че жените, които нищо не могат и не знаят са най-глезени от мъжете си. За следващият живот ще знам. 😜

# 677
  • софия
А моето впечатление е, че хора, които се изтъкват единствено с това, което не могат, не правят (особено за елементарни битови дейности), а не с това, което са постигнали, нямат друго, с което да се похвалят, не са постигнали нищо сами.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 16:06 от zvаnchе

# 678
Е, кой се изтъква? Аз разбрах, че не Пенчева, а Караньотов е коментирал скъпоценната му любима, колко е крехка и обгрижвана от него?
То голям талант и "можене" се изискват да напазаруваш или да платиш сметките.

# 679
  • София
Аня все пак има блестяща кариера, колкото и да се отрича тук. Ако ги сравняваме двете примадони, Вихра каква е - беше водеща, сега се изявява като астролог. Не разбрах преживя ли го този Иван, не е показвала друг мъж.

# 680
Balenciaga fashion show по време на Седмицата на модата в Париж

Anne Hathaway
Скрит текст:

Meghan Markle
Скрит текст:

Anna Wintour
Скрит текст:

Shailene Woodley
Скрит текст:

Barbara Palvin
Скрит текст:

Laetitia Casta
Скрит текст:

Kristin Scott Thomas
Скрит текст:

Rosie Huntington-Whiteley
Скрит текст:

# 681
Може да сте коментирали вече, но ме видях назад в страниците. Мартин, ергенът 3, отново ли е с Йоана? Понеже излязоха новини, че са си публикували “издаващи” ги снимки? Някой, нещо да е видял тук? Вие сте ЦРУ🤣

Моя позната ги беше видяла заедно на гръцки остров през лятото.

# 682
Палома и нейния Георги определено са се разделили (временно или не) - тя е пуснала клипче “Един ден с мен”, в което няма и намек за него и децата му. Естествено, може да не искат да се показват, ама чак пък и намек да няма за тях. Попаднах на клюка, че той бил минал на левия бряг и фиктивният им брак се разпаднал. Но много не ми се вярва.

# 683
  • Glasgow
След 4 деца ще е много интересно да открие, че харесва мъже, да се взима с дубайския принц Хамдан, и той май не харесва дами

# 684
И на мен не ми се вярва. Много гейове имат деца, ама чак пък четири да направиш. А и те имаха много страстни снимки с Палома. Чак такива преструвки…

# 685
BoF500 Gala  по време на Седмицата на модата в Париж

Coco Rocha
Скрит текст:

Rita Ora
Скрит текст:

Poppy Delevingne
Скрит текст:
Jameela Jamil
Скрит текст:

Stella Maxwell
Скрит текст:

Demi Lovato
Скрит текст:
Jaden Smith
Скрит текст:

Taylor Hill
Скрит текст:

Leni Klum и Heidi Klum
Скрит текст:

# 686
Жокерче, като се има предвид болшинството от "дами-клонинги" в Дубай, то как да си харесаш жена. 😁 Бактисало му е на човека да се събужда до гаргамел😂

# 687
Хайди ни е чула да спре да ходи гола и набързо е метнала някакъв пуловер върху мрежата.

# 688
Ann Demeulemeester fashion show по време на Седмицата на модата в Париж

Jenna Ortega
Скрит текст:

Demi Lovato
Скрит текст:

Taylor Hill
Скрит текст:

# 689
Според мен не е само до красота, а до характер.
Познавам жени с посредствена визия, въпреки че са "направени" и с така модерните устни, коси, мигли и пр.( пак мязат на г*з де ), но имат толкова силна женска енергия, че с охота манипулират партньорите си така че грам да не си мръднат пръста за каквото и да е. И го намират за нормално.
Аз лично презирам и такава визия, и такъв мироглед. И като цяло глезени готованци, които смятат, че някои са им длъжни, заради това между краката им.

Общи условия

Активация на акаунт