Звездни Компромати - Октомври'25

• 55 267
  • 859
  •   75
Отговори
# 705
Венетка се разболяла. Нямало да води ПО.
Даааа. Точно след разлъката на Тошев с бТВ и камъните в нейната градина

# 706
Maison Margiela fashion show по време на Седмицата на модата в Париж

Kylie Jenner
Скрит текст:

Kim Kardashian
Скрит текст:

Anna Wintour
Скрит текст:

# 707
Уж само седмица нямало да я има. Била уведомила, че ще е на легло. 🙄
Скрит текст:

# 708
  • Пловдив
М д...Мичка ли ше я замесва?

# 709
  • Пловдив
Аня Пенчева я помня от "Хан Аспарух", много беше красива.

Скрит текст:

# 710
  • Glasgow
Аз в "Адаптация", много е хубава. Тя и сега е хубава, но след ВИП Брадър ми е такава селска пръчка, не знам друг някой дали се е излагал толкова в това шоу.

# 711
Уж само седмица нямало да я има. Била уведомила, че ще е на легло. 🙄
Скрит текст:

Телевизията буквално плаче за нови лица.
Омразнаха всяка вечер едни и същи се месят от предаване в предаване, сутрин Гала - Вечната Амбър буквално, остарели, овехтели душевно включително, омръзнали до безобразие.
Нови лица, нови водещи, нови идеи за предавания - липсва визия за бъдещето в телевизиите.

За да не съм капо, една прекрасна (както винаги) Джейн Сиймур. Не знам как успява, винаги страхотни снимки, страхотни дрехи, класа, няма грам нещо вулгарно, а е толкова красива жена. И то естествена.

Скрит текст:

# 712
Има ли някое клипче с Аня от ББ, защото аз не съм я гледала.

# 713
  • Glasgow
Сигурно има, тя с Ивайла се беше сдърпала,  Аня предложи нещо от рода да има гласуване коя от двете да остане, Ивайла спечели, но Аня пак не щеше да си тръгне и муж влезе и я издърпа като непослушно дете и си я прибра 😅все нещо ще е останало в ютуб. Иначе моето любимо съм го споделяла тук, то беше благотворителен брадър, събират за болни деца. По скоро "дайте да дадем". И си говорят Аня и Мария Гроздева, Аня "обади ми се продуцентът (или режисьорът) и ме пита искам ли да вляза в Къщата да изкарам някой лев", Мария изтръпва "Е как, нали влязохме за децата"..Аня "Ами да, ние сме с 3". Може да не цитирам точно, но в този род беше🤣🤣🤣

# 714
Венетка го играе "любимия" колега във всеки офис - кат' стане напечено, си пуска sick leave. 😁 Служител на месеца!

# 715
Стоя си аз и по едно време се сещам за Уентуърт Милър. Ако помните Бягство от затвора, ще се сетите за Майкъл Скофийлд.
Тръгнах да ровя из ФБ за новини около него и чета някакви коментари за нов сезон. Отивам на профила му в ИГ и О, да! Виждам ето това
Скрит текст:

Не знам дали просто ей така бъзика публиката за Сезон 6, или наистина ще го има. Обожавам този сериал и този актьор. Ако чуете нещо и вие за нов сезон, свиркайте.

Скрит текст:

# 716
Аня "Ами да, ние сме с 3". Може да не цитирам точно, но в този род беше🤣🤣🤣

😆😆😆 Изказване в стил Мичка - изтърсва първото, което е осенило тишината между ушите

# 717
  • на село
Аз си спомням как мъжът на Аня Пенчева буквално я извлече от брадъра. И някакви изказвания на Аня по адрес на Ивайла Бакалова, която беше любовница на Илия Павлов, а Аня е приятелка с жената на Павлов. Но не помня какво каза. Брадъра го гледам на он-оф, че не мога да ги трая като почнат да крещят.

Аня Пенчева беше много красива и беше звезда. Като се е омъжвала, не е бляла. Хем си е и пошавала.

# 718
  • Glasgow
Да, даже Аня искаше и Дарина да се включела по телефона, съвсем във филма се беше вкарала. Но нищо няма в ютуб, само бай Брадър с тях двете и Кошлуков 🤣

# 719
  • Пловдив
Джейн Сиймур е приказка! Heart и фонът също.

Общи условия

Активация на акаунт