Звездни Компромати - Октомври'25

• 62 055
  • 959
  •   71
Отговори
# 765
  • До морето
Тес, вярно че тези плакати разбуниха кошера, но то тогава най страда Тоца, дори искаше да излиза (и може би излезе), тя който конкурс трябвало да спечели го спечелила, а този бил глупав🙈наистина много лесно ги изпързаляха

Дааааа, точно така! Аз даже си мисля, че цялата драма с "най-хубавата" беше заложена за Тоца, която беше прясно коронована, а хората се бунтуваха, че е грозна. Това че Аня падна в капана беше неочакван джакпот за продуцентите!!!

# 766
  • София
Клаудия Шифър
Скрит текст:
Оливия Уайлд
Скрит текст:
Лив Тайлър
Скрит текст:

Попи Делевин
Скрит текст:
Нене Чери
Скрит текст:
с дъщеря си Мейбъл
Скрит текст:

Рита Ора
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:
Зоуи Дойч
Скрит текст:

# 767
Дъщерята на Нене Чери с руса коса и черна вежда - като от квартала до летището 😁

# 768

Мисля, че да. Доколкото разбирам тази Донна и сестра ѝ Теодора (русата дама от снимките ѝ) са основали салона.
Иначе мъжът ѝ явно е чернокож, ако съдя по дечицата.

# 769
Тес, вярно че тези плакати разбуниха кошера, но то тогава най страда Тоца, дори искаше да излиза (и може би излезе), тя който конкурс трябвало да спечели го спечелила, а този бил глупав🙈наистина много лесно ги изпързаляха

Дааааа, точно така! Аз даже си мисля, че цялата драма с "най-хубавата" беше заложена за Тоца, която беше прясно коронована, а хората се бунтуваха, че е грозна. Това че Аня падна в капана беше неочакван джакпот за продуцентите!!!
Може, може и така да е било. Тоца даже бях забравила, че е участвала... 😛 Вярно, че само разнасяше едни учебници и учеше за изпит, държеше да изтъкне, че освен много хубава, е и много умна! 😁

# 770
  • София
Ох, пуснах си  този клип от ББ - какви са тия деца, които тичат в тая къща? Всичките са толкова смешни, а Тоцка е направо неузнаваема и доста по-хубава от сега.

# 771
  • Пловдив
Какъв сеир! Grinning
Тоца на тези клипове чак ми изглежда хубавичка. Може би не като за мис, но хубавка и без видими корекции. Бакалова не съм я харесвала никога. Тоца също извън външността преди корекциите не е за харесване, де.

# 772
  • София
Памела Андерсън
Скрит текст:
Лана Дел Рей
Скрит текст:
Мегън Фахи
Скрит текст:
Ейдриън Броуди и Мишел Уилямс
Скрит текст:
Гришо и Винъс Уилямс
Скрит текст:
Винъс Уилямс и Йелена Джокович
Скрит текст:
Дан Браун
Скрит текст:

# 773
Сръбската певица Теа Таирович, много известна и у нас, с покъртително съсипано лице, а още няма 30 години...
Скрит текст:
Диона и спонсорът й с чат скрийншот.
Скрит текст:

# 774
😯 Толкова ли е огромна Винъс? Дори и да е на ток, тя е колкото Гришо!

# 775
Светлана се е вихрила в някакъв подкаст. Заглавието е: ''Намирах в къщата ни магии''. Не съм си го причинявала, ама сигурно скоро ще отиде при Венета да разкаже за магиите, само да оздравее втората.

# 776
На мен ми се струва, че "заболяването" на госпожа Венче, ще се окаже "хронично" и "инвалидизиращо"...

# 777
Григор с това пуловерче като дядо Стефчо 😂

(виждам, марково и фешън, ок)

# 778
  • Glasgow
Круз Бекъм и неговият фешън стейтмънт 🐸,🤦🏻‍♀️
Скрит текст:

# 779
Много хубави чепици. Мъжки нямаше ли?

Общи условия

Активация на акаунт