Звездни Компромати - Октомври'25

• 55 293
  • 860
  •   94
Отговори
# 825
На Марковска веждите истински ли са JoyJoyJoy

# 826
Любо Ганев на 60
Скрит текст:

# 827
Ами тя нали Кобилкина преди да мине на кукумбери това съветваше "ни мога, ни знам" и така те водят на Мальдиви и обгрижват🤷🏻‍♀️
И накрая да подскачат край яхтите да гонят Михаля.

# 828
Ами тя нали Кобилкина преди да мине на кукумбери това съветваше "ни мога, ни знам" и така те водят на Мальдиви и обгрижват🤷🏻‍♀️
И накрая да подскачат край яхтите да гонят Михаля.

Това, което върши работа, като си на 20, на 40 може и да не върши.

# 829
  • София
На тази дата, преди 43 години, Мадона реализира първия си сингъл в кариерата - Everybody. Въпреки че не покорява световните класации с него, песента е успешна сред клубната аудитория и поставя началото на пътешествие, което продължава и до днес.
Мадона е най-продаваната певица в историята, вероятно е най-обичаната, а още по-вероятно да е най-мразената.

# 830
Споменахте Пенчева, Мара дамата и Елвира Георгиева, като неамбициозни.
Как се става известна актриса/певица, ако не си амбициозен? С толкова много пеещи и играещи, пък и хубавки, абсурд, според мен. Simple Smile

# 831
  • Пловдив
Това, което върши работа, като си на 20, на 40 може и да не върши.
Вярно. Но най-добрите си го могат без проблем и на 40. На 60 вече - не знам.

# 832
На Марковска веждите истински ли са JoyJoyJoy
Дам 😃
Скрит текст:

# 833
# 834
  • Пловдив
Ей, май за пръв път лично на мен безкрайното мрънкане и призиви след някое природно бедствие: "ууу, да се търсят виновните, да се осъдят... да се обесят... държавата..." не ми изглежда необосновано или излишно подозиращо нещо повече от невнимание или некадърност в най-лошия случай. И то - само защото са намесени тия двамата, плюс ивицата земя край морето.
Гле`й `кво нещо е предубедеността.
Което не пречи да има и доза неумишлена некадърност освен чиста далавера, де.

# 835
  • Glasgow
На мен ми мирише, че ще му вземат всичко, както на Слънчев бряг преди десетина години. Не че ми е жал, де

# 836
Колко некадърен трябва да си, че да застроиш корито на река, колкото и малка да е тя. При климатичните аномалии, които се наблюдават постоянно. И в Дунав се бяха показали островчета, да застроят и тях.

# 837
Наистина да се зачуди човек, откъде Аня вади тая посредственост и тия комплекси, при положение че е имала...
И визия и поле за изява и всичко.

# 838
Ей, май за пръв път лично на мен безкрайното мрънкане и призиви след някое природно бедствие: "ууу, да се търсят виновните, да се осъдят... да се обесят... държавата..." не ми изглежда необосновано или излишно подозиращо нещо повече от невнимание или некадърност в най-лошия случай. И то - само защото са намесени тия двамата, плюс ивицата земя край морето.
Гле`й `кво нещо е предубедеността.
Което не пречи да има и доза неумишлена некадърност освен чиста далавера, де.
Корупция + неумишлена некардърност = бедствия
Редовно виждаме формулата в действие.

Не знам какво са му взели в Слънчев бряг, но продължава да демонстрира стандарт и охолство. Сигурна съм, че си оплел кошницата достатъчно добре, че да няма кой знае какво да му вземат. Пък и като гледам, не са се засилили особено, въпреки делата.

# 839
  • Glasgow
Маринела в София си е тяхна още, нали? Castle -a на Елените, стига за да имат охолен живот

Общи условия

Активация на акаунт