Звездни Компромати - Октомври'25

• 73 531
  • 1 124
  •   58
Отговори
# 1 035
Тва за ТЕЛКа на Ваньо е безумна глупост и докато не го видя да се реди за пенсията не го вярвам. Дори да има проблем не вярвам да изтърпи унижение да се мъкне по комисии и да се обяснява и чака за мизерна пенсия. Не го вярвам , някой злобар му е пуснал интрига:)

# 1 036
Е, той е на години да си има заболявания. ТЕЛК не е ли преди всичко някакви лекарства да ти се отпускат и да ти се следи състоянието от специалисти. Пенсията, поне така си мисля аз, е просто част от цялата работа. Но не знам, де. Може и да бъркам

# 1 037
  • Пловдив
Да не обявят само раздяла като с Цветка и нейната бременност от друг. Wink

_____

По принцип централната придобивка от ТЕЛК е пенсия и особено по соца т.нар. трудоустрояване (намиране на работно място при облекчени условия) - с решението се оценява точно работоспособност. Но е съвсем възможно някой да иска да има решение на ТЕЛК основно заради някакви други придобивки - като почнем с място за паркиране. Wink

Не мога да си представя обаче на един богат чичко за какво са му които и да било придобивки от тоя сорт, които би трябвало за него да са почти в размер джобни пари, но кой знае...

Допълвам. Всъщност познавам хора моя възраст, малко под и над 50, които са много добре материално, с реални заболявания, които не им пречат на всекидневието, но съвсем легално за тях си имат решения на ТЕЛК.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 21:00 от Магдена

# 1 038
Това с ТЕЛК-а е шега (тъпичка). Заради леко странния вид на Вуйчо.

# 1 039
Валерия в Ергена често беше с подут стомах. Едва ли е бременна. Камо ли от вуйчо

# 1 040
"Под прикритие" няма да го гледам, защото не желая да гледам Вергов и като цяло мисля, че  сериалът още с 1 сезон се изчерпа. Хайде няма нужда на гърба на стара слава вече 5 сезона разни актриси и актьори да си градят имидж и да правят CV.  За мен този сезон е точно претоплена манджа. В свободното ми време ще предпочета да гледам по-интересни неща в Нетфликс, достатъчно много хора си направиха кариери от българския зрител, който само допреди 15 години нямаше особен избор какво да гледа.
Радина Кърджилова ми заприлича първоначално на една инфлуенсърка Галя Симеонова.

Гледах клипчето с Вергов и Цитиридис и момчето ei bo. Много често съм прескачала клипчетата на ei bo, докато алгоритъма спря да ми ги показва за щастие. Има още няколко момчета в бг тикток, които правят пародии с лелки, но това в един момент се изчерпва и е досадно (поне за мен е доста досадно и изтъркано). Но никога не бих унижила и накрала някого да се почувства зле, както направиха с поведението си двамата нагляри. Има по-дипломатипен начин да се сподели мнение и да се гласува не...

# 1 041
Веганка е много зарзават яде и се подува🤪😅🤪

# 1 042
Някак не идва на тази люкс обстановка и по частни хеликоптери Ергенката да се провиква "Ваньооо" или "мъжооо". Пък и много клише да го милосва, не иде и мечо да е нашият фитнат вуйчо. Сложила му е нежния никнейм на добрия Уили и го е опаковала в красивия смисъла на Уили Уонка...

# 1 043
  • Пловдив
И на мен Валерия ми изглежда на бременна. Коремът беше първото нещо, което видях в снимката.

# 1 044
Имала е и други стари снимки с леко издаден корем, които пак се коментираха така. Не е бременна.

# 1 045
  • на село
Хапнала е бобец Валерия, нали е веганка.

Не разбирам как някой може да гледа амнайсет сезона мутри, честно. И после чалгата е виновна.

# 1 046
Да разгледаме няколко дами на около 50.
Пенелопе, знойната испанска красавица, на дефилето Шанел, се появява със спортен бежов панталон и кожено яке, разпуснати коси, подпъхната физиономия и крива усмивка.
Много жалко. Не е успяла да устои на повика на вечната младост.
Скрит текст:
Ванеса, вечната фр. лолитка. Дребно миньонче, крехко, станало световноизвестно само на 14 с Joe le taxi, оставила се е да старее натурално.
Не мисля, че е пипана или поне не е осезателно.
Скрит текст:
Марион, тези дни рожденичка, на точно половин век, изглежда уникално🙌
С тези дънки - може би е имало дрес код на дефилето Шанел?, минава за не повече от 35 годишна!🌹
Скрит текст:
На снимката е до Angèle, която направи фурор на миналогодишните, олимпийски игри в Париж💪
След малко по-улегналите дами, ето Никол. Великолепна прическа, но прекалено слаба фигура. Дано е здрава!
Скрит текст:
Над 60, Деми, каква е тази физиономия!?
Скрит текст:
Carole Bouquet с dreadlocks :
Скрит текст:
Тази жена не остарява!

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 09:08 от Веселяшка

# 1 047
Джей Ло сякаш за пръв път вижда Бен Афлек и е очарована 😀 Много си ходят тези двамата. Два "лъва", единият опиянен от славата, другият впиянчен в чашата 😆 Може след още 20 години да се вземат пак.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 04:38 от blue🐦jay

# 1 048
Тейлър Суифт през 2014 и през 2025.

Скрит текст:

# 1 049
Освен безплатно паркиране зоните, мисля, че хората с ТЕЛК не плащат данъци за автомобилите си и винетки.

Общи условия

Активация на акаунт