Звездни Компромати - Октомври'25

• 112 667
  • 1 615
  •   102
Отговори
# 1 020
Много диамант, много нещо.

# 1 021
Вуйчо е рожденика. Има много персонални честитки. Пък аз чакам някоя от вас да изкоментира една не на мястото си извивка в средната част на тялото на Валерия. Коремче ли е, хълбок ли, сянка ли?

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 22:35 от dariVale

# 1 022
Бе ко й харесахте на Радина с тази руса коса, препечена кожа и огромни устни? Хиич, ама хич не ми харесва. 🫣

# 1 023
И аз съм от нехаресващите как изглежда Радина.

# 1 024
  • Glasgow
Бяхме коментирали Ей Бо преди време тук, на мен често ми излиза във Фб. Сега изгледах видеото, може да е уговорка между тях, знам за една певица, която се яви на младини в някое музикално риалити и уж я отпаднаха, но реално е било нейно решение, защото договорите им са много стриктни и си вързан за тях с години.

# 1 025
  • Враца
Скрит текст:
Вуйчо е рожденичка. Има много персонални честити. Пък аз чакам някоя от вас да изкоментира една нена мястото си извивка в средната част на тялото на Валерия. Коремче ли е, хълбок ли, сянка ли?

Май-май имаме новина.
Още като видях снимката ми се стори, че момичето е малко наддало на кг., и даже Вуйчо изглежда по-слаб от нея.
Скоро ще се разбере ако има нещо, няма как да се скрие дълго.

# 1 026
  • Разпиляна във въображението
Много ме радва новата прическа на Никол Кидман
Скрит текст:

Тук тя е с Педро Алмодовар и Марго Роби
Скрит текст:

# 1 027
  • софия
Макак такава торта от Фантастико  за вуйчо Уили?! Поне от Неделя да бяха поръчали.

Радина в Моят плейлист Отдавна не съм я виждала усмихната и ведра.

# 1 028
  • Glasgow
Оф. Цитиридис такова тъпо момче стана. А имаше потенциал да е нещо повече, ама, ей, на. Не стана. Вергов поне е леко сбръчкан, може да не изглежда толкоз нагъл винаги, ама никиту. И тая Галена, как фъфли, милата. Бе какво е това жури въобще. Момчето е талантливо. Можеше малко напред да отиде.
това момче вече е популярно, скоро някой постна в тази тема плакат с Блатечки дето е гол с още един мъж,  другият на плаката беше той, той има разни ивенти, често ми излиза във Фб

# 1 029

Идвах със същата снимка със същия коментар. Точен коментар.
Коремче май се вижда ?

Това, което ме изумява, че в коментарите във фейса възмутени хора пишат, че восъчния човек имал ТЕЛК и получавал обезщетение.
Верно ли?

# 1 030
  • Пловдив
Ритонците...
Скрит текст:
Гани с тъпо клипче Grin
https://www.facebook.com/share/r/14M8fzzJKxQ/

# 1 031
  • Разпиляна във въображението
На другите снимки си изглежда добре и съвсем не бременна.

# 1 032
Паднаха ми в очите и Цитиридис и Вегов с поведението си. Мен изпълнението на младият актьор ме разчуства.

На Радина външният вид няма да го коментирам, но от сърце и пожелавам да го е преболедувала Донков и да е щастлива.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 21:09 от vita

# 1 033
Валерия е преяла с ябълки, звучи ми абсурдно да е бременна.
Вуйчо тепърва да сменя памперси на бебе, едва ли.

# 1 034
Тва за ТЕЛКа на Ваньо е безумна глупост и докато не го видя да се реди за пенсията не го вярвам. Дори да има проблем не вярвам да изтърпи унижение да се мъкне по комисии и да се обяснява и чака за мизерна пенсия. Не го вярвам , някой злобар му е пуснал интрига:)

Общи условия

Активация на акаунт